- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
- Konu Sahibi azranus_12
-
Kafanıza akmayın bnce kuzeninizde maşallah yani pek bi genişmiş. Yaıp yahu edep diye birşey var.ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettimsonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm sizce en ah ettim diye mi oldu ?
ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettimsonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm sizce en ah ettim diye mi oldu ?
valla kuzenin olcak şahısdan herşey beklenir.yok gelmedik malesef nişanına ve düğününe gidecektim al diyecektim kuzenime nişanlının bana verdiği emanetler bundan böyle senindir diyecektim ama annem yollamdı arkadaslarım da boşver dedi emanetlerde hafıza kartı cakmaği anahtarlığı resimleri ve yüzük ..
evet öyle şimdilerde duydum ki çooook pişmanmışşşkarakterszlık bu allah evlenmeden yuzunu gostermıs
saol canım inanın o kadar nefret ediyorm ki kuzenim oldugu içinböyle teyze kızı olmaz olsun bir de alabildiğine pişkin yani
eski sevgilin karaktersiz olabilir gelir geçer unutursun, ama bu kuzen ya, nasıl içine sinmiş, gerçi o gün bu kadar kıkırdadığına göre gayette sinmiş
boşver canım senin bedduanla alakası yoktur, gerçi karmanın varlığına inanırımda, yine de senin bedduanla alakası yok bence
öyle yaptım zaten sadece içim sızlıyo be arkadaşşşşşoyyy kötü olmuş .. mutsuzlugunun uzerine evlilik kurmuslar bunlar affedilir seyler degil bariz ahını almıs ve cekıyor... yanı gonlunde affetmen kolay olurmu bılmem ama artık unutmalısın .. bırak mutlu olsunlar evlilik bu artık olanlar olmus..gönlunde affetmeye calıs ..
Gerçekten canım sen kendini hiç sıkma üzme senin ahın bile tutmuş olsa oh olsun de geç böyle insanlar için moralini bozmadaha neler neler ama işte uzun olmasın diye sadce bunları döktüm
ahh sızlamazmı yaaa ... haklısın arkadaş Allah yardımcın olsun...öyle yaptım zaten sadece içim sızlıyo be arkadaşşşşş
evet bende bu yüzden suçluluk hissediyorum yazık o beeklereah ettin diye mi oldu bilemem ama sana yaşattıkları mutsuzluğun çok çok fazlasını yaşıyorlar.
sinir oldum teyzenin kızına.
ama ah ettim diye sucluyorlar beni arkadaslarımGerçekten canım sen kendini hiç sıkma üzme senin ahın bile tutmuş olsa oh olsun de geç böyle insanlar için moralini bozma
saol gercektenahh sızlamazmı yaaa ... haklısın arkadaş Allah yardımcın olsun...
Allah aşkına senin ahınla ne alakası var.Herkesin böyle bir hamilelik süreci sıkıntısı olur.Hee bırak birlikte çocuk yapmayı,birbirlerini yeseler,kavga kıyamet boşansalar yine neyse diyeceğim.Senin yaşlarında insan ilk aşık olduğunda o anlattığın şeyleri hatta daha fazla fedakarlıklar yapıyor.Ama olmuyorsa olmuyordur.Herşeyin başı güzel gider,sonra zamanla uyuşmazlıklar başlar.Bu çocuk sana tecavüz etmemiş,ağır bir harekette bulunmamış.Yapamıyorum demiş bitirmiş.Bi de kısmet nasip işi.Allah öyle herkesin kendi bakış açısıyla yaptığı ahı hemen yerine getirseydi dünyada insan kalmazdı.Zaten askerdeki çocuğun yaşı kaçtır.18-19 lu yaşlardaki veya 20 li olsun,o genç toy yaşlarda diyelim hatalar yaptı,Allah onun cezasını evlatla mı çektirecek ona yapma güzelim ya.Allah adildir,hoşgörülüdür,affedicidir.Neleri affediyor bu dünyada.Lütfen kimseye de benim ahım deyipte o insanlardan birinin ailelerinin kulağına gider daha büyük ah alırsın.Unut gitsin.Bitmiş gitmiş.Çocuk evlenmiş.ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
kuzenınde anlamadımı yanı sana haksızlık ettıgını bır helallık ıstemedımı..basına gelenlerden ders cıkarsa keske...saol gercekten
hic suclama kendini... herkes ederken yaptiklarinin da bir bedeli olacagini dusunmuyorsa, sen niye kendini suclayacaksin ki.... herkes ettigini bulur, takdir onlarda boyle cikmis demekki....ama ah ettim diye sucluyorlar beni arkadaslarım
ben sadece mutlu olmak istemiştim kendimi o kadar suclamıstım kı ne yaptım fda ayrıldı benden diye öümüne seviyorfum intihara bile kalkışmıştım ilaclarla falan ama Rabime tövbe ettim değmezmişİlahi adalet diye birşey var işte keske evlatla sinanmasalardi tabi ama yapilacak birsey yok
yok helallik istemedikuzenınde anlamadımı yanı sana haksızlık ettıgını bır helallık ıstemedımı..basına gelenlerden ders cıkarsa keske...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?