ah ettim diye mi oldu ?:((((

Kafanıza akmayın bnce kuzeninizde maşallah yani pek bi genişmiş. Yaıp yahu edep diye birşey var.

ah ettin diye mi oldu bilemem ama sana yaşattıkları mutsuzluğun çok çok fazlasını yaşıyorlar.
sinir oldum teyzenin kızına.

valla kuzenin olcak şahısdan herşey beklenir.
orda yaygara bile cıkarabilirdi. sana iftira atarak
en iyisini yapmışın boşver.

oyyy kötü olmuş .. mutsuzlugunun uzerine evlilik kurmuslar bunlar affedilir seyler degil bariz ahını almıs ve cekıyor... yanı gonlunde affetmen kolay olurmu bılmem ama artık unutmalısın .. bırak mutlu olsunlar evlilik bu artık olanlar olmus..gönlunde affetmeye calıs ..

saol canım inanın o kadar nefret ediyorm ki kuzenim oldugu için

öyle yaptım zaten sadece içim sızlıyo be arkadaşşşşş

Her şey kader kısmet, sizinle bir alakası var mı yok mu bilemeyiz, onu Allah bilir, siz de bir an önce onları unutun , çıkarın aklınızdan, evlenip gitmişler, bundan sonrası sizi ilgilendirmez. Yolunuza bakın, başka insanlarla tanışın. Aşk acısının en güzel telafisi başkalarına da şans vermektir. Bir bakmışsınız birisini çok seviyorsunuz, döktüğünüz göz yaşlarına yazık...

Allah aşkına senin ahınla ne alakası var.Herkesin böyle bir hamilelik süreci sıkıntısı olur.Hee bırak birlikte çocuk yapmayı,birbirlerini yeseler,kavga kıyamet boşansalar yine neyse diyeceğim.Senin yaşlarında insan ilk aşık olduğunda o anlattığın şeyleri hatta daha fazla fedakarlıklar yapıyor.Ama olmuyorsa olmuyordur.Herşeyin başı güzel gider,sonra zamanla uyuşmazlıklar başlar.Bu çocuk sana tecavüz etmemiş,ağır bir harekette bulunmamış.Yapamıyorum demiş bitirmiş.Bi de kısmet nasip işi.Allah öyle herkesin kendi bakış açısıyla yaptığı ahı hemen yerine getirseydi dünyada insan kalmazdı.Zaten askerdeki çocuğun yaşı kaçtır.18-19 lu yaşlardaki veya 20 li olsun,o genç toy yaşlarda diyelim hatalar yaptı,Allah onun cezasını evlatla mı çektirecek ona yapma güzelim ya.Allah adildir,hoşgörülüdür,affedicidir.Neleri affediyor bu dünyada.Lütfen kimseye de benim ahım deyipte o insanlardan birinin ailelerinin kulağına gider daha büyük ah alırsın.Unut gitsin.Bitmiş gitmiş.Çocuk evlenmiş.

İlahi adalet diye birşey var işte keske evlatla sinanmasalardi tabi ama yapilacak birsey yok
ben sadece mutlu olmak istemiştim kendimi o kadar suclamıstım kı ne yaptım fda ayrıldı benden diye öümüne seviyorfum intihara bile kalkışmıştım ilaclarla falan ama Rabime tövbe ettim değmezmiş

senin ahında tutmuş olabilir bence sonuçta kuzenin ve sevgilin canını çok yakmış , dünyada erkek mi yok kuzenın senın sevgilini ayartıyo böylelerine az bile oluyo oh ne iyi olmuş, önce gelsinler senden helallik alsınlar dogurur ozaman belki, benım de canımı çok yakmıştı eski sevgilim ama ben asla ah etmem tarzım değil , sonra başına kötü bişey geldiğinde kendimi şuçlu bulup böyle vicdan azabı duymamak için işte ah ederken bile iyi düşünmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…