Ah etmek/almak, ilahi adalet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ah deilki .Rabbim dert veriyor dermanıda veriyor.Adam ne kadar kötü oldugunu defalarca gostermıs sana .Ama sen susmuşsun.Allah kulunu çok severken incitmezken kendını nıye onun kölesi yaptın.1 kez hakaızlıga ugrarsın kabul etmezsın tamam ama sen her şeye sana zulum etmesıne ızın vermıssın.

Tek soyleyebilecegim herkes bir seylerle sinaniyor. Bu da senin sinavindi. Eger yasadiklarindan dersini almazsan benzer olaylari dersini alana kadar yasatirmis hayat tekrar tekrar sana ta ki dersini alana kadar. Umarim dersini almissindir. Buradaki hatan kendini sevmemen olmus. Kendini onun kolesi yerine koyup asagilara cekmissin, onun sana zulmetmesine izin vermissin. Oysa kimse senden degerli degil. Tum bu yaptiklarina sirf ayrilmayalim diye katlandikca eziyeti daha da artmis. Oysa ki ilk eziyetinde birakmaliydin. Arkana da donmemeliydin.
Bu kisi simdi baskasiyla berabermis simdi degil mi? Guven problemi olan, psikolojik olarak sorunlu bir tip. Sanma ki yeni iliskisinde mutlu ya da yeni sevgilisini mutlu ediyor. Hayir. Inan o kiza da guvensiz.
Kimse yasattigini yasamadan da ölmezmis. Her zulmedenin de bir zalimi olurmus yaptiklarini yasatacak. Ancak bunu dusunme. Cabuk iyilesip yaralarini sarmak icin onu takip etmeyi birakmalisin. Cunku iyilesmeden yeni bir iliskiye girersen ikinci iliskinde de sorunlar yasarsin. Kendine yatirim yap. Bu donemde unuttugun kendini yeniden bul. Hani o hayatinin merkeze koydugun psikopat var ya, oraya artik kendini koy başkasini degil.

Yaşadıklarınizi tamamıyla yaşamadim benzer şeylerdi sen daha önce sen sürekli dışarda napıyon kimle öpüştün vs. gibi
Bende evlenmek için ondan başka kimse yok sanıyorum sabır ediyorum normalde asla sabırlı değilim ablası düzelir o on numara insan diyordu
Ben hep hayırlısı olsun dedim bana seni sevmiyorum istemiyorum dedi,terk etti çok yalvardim ama engelledi her yerden.
O süreçte kilo verdim zor günlerdi ama geçti hep kötü yanlarını düşündüm bitirdim içimde.
Şimdi nişanlınmak üzereyiz,Allah bozmasın çok iyi biri seviyorum seviliyorum diğeri sevgi degil aptallıkmis
9 ay sonra geri döndü affet tekrar barışalım ben senin gibi birini bulamam dedi kabul etmeyince tehdit etti kaçırmakla vs.
Sonuç olarak bitti iyiki bitmiş hiç üzülme
Bir gün aklına bile gelmicek emin ol.

Bu arada ilahi adalet vardır çok kez sahit oldum.

Tesekkur ederim. Kesek herkes sizin gibi anlayisli olsa. Cogu kisi kiniyor gibi konusmus. Ben anlatabildigim kadariyla anlattim. Ama dediginiz gibi bu da kendini overdi. Gecici bir surec derdi. Ben de o yuzden sabrettim. Gecici oldugunu duusndugum icin. Sonra baktim gecmek yerine artiyor bitirdim. Ayrildiktan sonra yaptiklarina ahim var arkadaslar zaten. Tesekkur ederim

Yaşanması gereken bir şeymiş yaşanmış bitmiş hiç üzme kendini
Hiç ummadığın bir anda hayatına ummadığın kadar iyi insan girer duani eksik etme kalbini temiz tut
Allah yolunu açık etsin.

Tamam işte zaten sevgiliniz bunları ilişkinizde de yapmış sadece ayrılırken değil. Ben onu kast ettim kötülüğe izin vermişsiniz diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…