bayanlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim dertleşmeye
kaynanam erzincandan geldi.
ev taşıma işi olmasın diye 3 bin tl kredikartına borç yapmış eşim delirdi.
bilerek yapıyor benım borcum var olmaz demek ıcın
Biz enine boyuna eşimle konuştuk ve kaynanamla eşimin konuşması benim ise sadece dinlemem daha iyi olur diye konuştuk.
Velhasıl kelam biz gidiyoruz, evi ayırıyoruz dedik.
benı borcum var (kredıkartları) dedı ve başladı bağırmaya birbirine kattı evi.
enine boyuna adam akıllı anlattı zor olduğunu huysuz çekilmez herşeye karıştıgını 5 yıldır bu kız da perişan falan diye.
kendi düzenin olur seninde ev üstüne ev zor anne ben ortada kalıyorum dedi. (bravo bekledıgımden de ıyıdı eşim)
hatta sen zorlanma biz sana eşyaları da bırakırız borca girme rahat et dedi. eşim 1500tl kredı aldı ısyerınden ve onun kartının 1ını kapattı sonradan.
bu ık mık dedı - dondu bana evınıze ASLA adımı atmam beni çok arıyacaksınız dıye bana bağırdı bır agız dolusu.
ve 1 hafta benımle konusmadı.
benıme canıma mınnet kafa dınlıyordum kı eltimle konuşmaya dertlesmeye basladık bırazda uzuluyordum bu kadın bana nıye tavır aldı dıye.
eltim de melek ablam olsa bu kadar severım sayarım.
eltım dedıkı özlem üzme kendini bak kadın senın hakkında neler yazıyor ve mesengerdan ne var ne yok bana yolladı
şimdi kimse eltime laf soylemesın ben cok sıkıştırdım kızı ve Allah adı verdim kaynanama onun yolladıgını soylememek ıcın.
Allahım neler yazmış
ben pismişim elimden yemek yenmezmiş
pasaklı evi b..k toz toprak almış goturuyor. (çalışıyorum ve evım temız yalan yanı)
yemeklerım berbatmış (5 yıldır sankı ebesı yemek yapıyo)
saygısız ılletmişim.
evdeki pislikleri ona bırakıyormuşuz onu laik gormuşuz (zorlanmasın dıye ben borca gırcem yaa)
Allahım ben bunları da mı gorecektım duyacaktım dedım perişan oldum.
Hakkım zıkkım olsun dedım harcadığım emeğe saygıya üzüldüm.
Allahım nasip ederse temmuzda evı taşıyoruz biran önce gelsin istiyorum yaa
sizce ben ne yapmalıyım sürekli bana laf sokuyor dayanacak durumda degılım sınırden gecen gun elımı duvara vurdum morardı