kızlar 4 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri kaynanam bizimle oturuyor. eşi 20 yıl once vefat etmiş
ilk başlarda güzel hoştu. ama ilk sinyali ben anlamamışım tabiki. balayına giderken o da gelmek istemiş benim sonradan haberim oldu tabiki ne alaka dedim. karşı çıktım.
evliğimin ilk yılı alışma süreci ev düzenleme çalışmak vs derken bir baktım o bize değil sanki ben onlara yerleşmişim havası evde hiçbirşey içime sinmedi . hala bazen aklıma gelir hevesim ağlarım
sürekli tencere tava masa sandalye halı örtü yatak yatak odası çamaşır herşeyimize karışır oldu. tabiki bende huy hayatta susmam eşimi arada bırakmamak için kendim hep savaş verdim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı eşime de şikayet eder oldum.
Eskiden benim yemeğimi herşeyimi begendiğini soyleyen kadın gitti
şimdi çay demlesem bile ona kılıf uyduruyor once cayı kım demledi diye soruyor. eşim ben demledim diyince iyi ellerıne saglık oglum dıyor ama ben demledim diyince ehh iste olmamış gibi laflar ediyor kalbımı kırıyor.
temizlik yemek cay hıcbırseyımı begenmıyor ve sureklı basımda dırdır elestırıyor bunu yap bunu koy oyle olmaz.
evde sürekli kavga gürültü çok negatif bir kadın. kalktığı 1.sn den berı baslıyor soylenmeye yatana kadar cenesi durmuyor.
eşim bile sus artık kadın diyor yani. evde sürekli politika konuşuyor- ben x partiliyim o x partili sürekli aşağılıyor hakaret ediyor bağıra çağıra evde resmen beddua edıyor.
herşeye karışır demiştim dimi ama inanım ki diş fırçalamadan içindeki don rengine kadar yani o derece karışıyor. odamıza gırıyor karıstırıyor.
ben hem çalışıyorum hemde evime bakıyorum elimden geldiği kadar ama hiç bir şekilde yaranamıyorum hal boyle olunca evı ısı yapmayı bırak eve gıtmek ıstemıyorum.
canım iyice sıkıldı eşimden boşanmak istemiyorum ama çekilecek çile de değil.
eşime evi ayıralım dedim ama pek oralı olmadı ne yapmam lazım.
bir oğlu daha var o da eltimlerin memleketine taşındı gitti (kıza da gına gelmiş ilk 4 yıl beraber yaşamışlar)
ne olur akıl verin napayım günden güne aklımı kaybedecem.