How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ah be kaynana naptın bize?

işte buuuuu :) yeni hayatınızda mutluluklar dilerim size ;) cidden yaşadığım için biliyorum neler hissettiğinizi ve çok
sevindim, yeni hayatınıza hoşgeldiniz ;) bebiş te geliyosa baştacı ;)

DÜN ÖĞRENDİ EŞİM SÖYLEDİ - BOZULDU AMA ANNEM VARKEN BİRŞEY DİYEMEDİ HALA SORUYOR ORDA NE VAR BURDA NE VAR NE GOTURECEKSINIZ BAKTIGI BUZDLABI VARMIS ONU ALIN BILMEM NE HEE HEE DEDIK TABIKI - BILDIGIMIZI ISTEDIGIMIZI ALACAZ :)

COK SUKUR - STRESDEN ADETTEN KESILDIM YAA 3 GUN SURDU ADETIM VE RESMEN LEKELENME SEKLINDE OLDU GUNDE 1 ORKID BILE GITMEDI YAHU . DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM AMA ACABA HAMILEMIYIM :)

Sendede kusura bakma akil yok galiba.ev almak icin berabermi oturulur... kiradantek oda otururum yine kvde kayinbabayla oturmam. Yeni evli olcan. Gece kalckan banyo vs bunlari hic düsündünmü... evinede kimse gelmez ne ailen nede arkdaslarin... o parada hic biriktirlmiyor.
ben evlendm evim ayrı yurdum ayrı. kon açalı kaç zaman oldu :) evet kaynvalide ile oturulmaz doğru diyosun ama birinden biri ölse eşin tek erkek çocuk olsa atacak mısın kadını ? öyle bi konuşuyosunuz ki sanki düşmanlar. he bende istemem zaten ama en azında bi bina yakınında oturur eder sonuçta zaman insana neler gösteriyo. büyük konuşmayın ..

KONUYA DİPNOT YAZAYIM-
SONUNDA HEDEFİME ULAŞTIM. EVİMİ DÜN GECE İTİBARI İLE AYIRDIM VE İLK GECEMİZİ YENİ EVİMİZDE GEÇİRDİK. TAŞINMAK FALAN ZORDU VE HALA EV CURCUNA AÇ VE SUSUZ KALSAK DA SESSİZ SAKİN VE HUZURLA İLK UYKUMUZU ÇEKTİK.

EDİLEN DUALARIM VE SABRIM SONUNDA MUTLU SON İLE SONA ULAŞMAMA VESİLE OLDU .

BENİM DERDİME ORTAK OLAN HERKES'DEN ALLAH RAZI OLSUN

ALLAH'IM DARISINI İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH.

KONUYA DİPNOT YAZAYIM-
SONUNDA HEDEFİME ULAŞTIM. EVİMİ DÜN GECE İTİBARI İLE AYIRDIM VE İLK GECEMİZİ YENİ EVİMİZDE GEÇİRDİK. TAŞINMAK FALAN ZORDU VE HALA EV CURCUNA AÇ VE SUSUZ KALSAK DA SESSİZ SAKİN VE HUZURLA İLK UYKUMUZU ÇEKTİK.

EDİLEN DUALARIM VE SABRIM SONUNDA MUTLU SON İLE SONA ULAŞMAMA VESİLE OLDU .

BENİM DERDİME ORTAK OLAN HERKES'DEN ALLAH RAZI OLSUN

ALLAH'IM DARISINI İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH.
Konunun basini kacirdim.ama dediğini yapan kadinlara bayiliyorum . Allah huzurunuzu eksik etmesin.

Konunun basini kacirdim.ama dediğini yapan kadinlara bayiliyorum . Allah huzurunuzu eksik etmesin.

merhaba canım,
canını sıkmanı ıstemem ama emınım okursan roman havasında bır sonrakı ır sonrakı derken 15 sayfayı da okumuş olacaksın ( çok sürükleyici :) )
Normalde dediğim dedik çaldığım düdük bir insanım ama haklı ve yerinde bir karar ise.
maksatım kimseyi üzme kırmak değildi ama yıllardır 5+ yıldır ben üzülüyordum değer vermeyen birine sırf eşimin annesi sırf benden büyük diye hep alttan aldım içime attım attım ağladım- sonuç koskocaman bir hiç

bende enayi değilim dedim ve hak ettiğim şekilde muamele göstermiyorsa kimse bana bende beni hak etmeyenleri hayatımdan birbir çıkartayım dedim. baktım ki mutluyum huzurum yerinde demek ki kendime de saygı göstermem lazım mış dedim.

bu güne kadar aman üzülmesin dedim ama hep ben kaybettim zannettim meğer Rabbim beni sınamış
şuanki huzurum mutluluğumun değerini bilmem için miş.
bir şeyi ya kaybedince yada alamayınca değere biner ya o şekil Rabbim huzurumuzu bozmasın herkese ağız tadı versin.

Back