How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ah be kaynana naptın bize?

ilk zamanlar alışma süreci içinde evde pek durmadı ablasına gitti 2-3 gün takılırdı.
sonra yılda 1 aylıgına erzıncana gıderdı oglunun yanına derken bır baktım evden cıkmaz başımızdan tepemizden inmez oldu.
harbiden bende istemezmiyim yoksa özel hayat diye birsey yok vallahı eşime dedim bizim niye cocugumuz olmuyor cunku annen saolsun yatmaya gıderız odaya erken ne yatacanız ne ısınız var gıbı sacma sorulara maruz kalmak ıcın bız kanka olduk kocamla resmen:)

Pes valla. Eşin de rahatsız olmuyor bu durumdan demek yoksa çoktan gönderirdi annesini. Bu konuda dediğini yaptırmazsan evliliğin de tehlikeye girer bence

Kızceler bacılar kardeşler gelişmeler var- şuan EV BAKIYORUZ her ne kadar biran önce ilk bulduğum eve atlamak istesemde temkınlı sekilide bakıyorum. hem bütçe açısından hemde içime sinsin istiyorum.
evi ayırma ciddileştikten sonra evde her gece furtunalar kopsada laf sokması bagırması sureklı bencılce konusması lsa da sabredıyorum.
dunku kavgamızda ılk defa utanarak bsy yaptım ve sesını tartısmamızı bastan sona kaydettım. tam 1 saat surmuş akşam bas agrısı ıle uyudum sabah kalktım gece sınırden sıkıntıdan çenem kitlenmiş sanki sinirli yapım var ama kendime dua edın bana kızlar bıran once bulayım cıkayım.
baktıgım ev Halkalı civarı 800tl bütce 2+1 sahibinden olursa super olur.

UPDATE/ GÜNCELLEME- EV TUTULDU VE SUAN TADILAT YAPILIYOR EN GEÇ AY SONU EVE TAŞINMIŞ OLACAGIZ COK MUTLUYUM RABBIM SABRIMI GORDU DUALARIMI CEVAPLADI ALLAH HERKESE SAGLIK SIHHAT VE HUZUR VERSIN KIMSE BENIM KADAR UZULMESIN
gözünüz aydın
kv o evde mi kalacak ? ona evi bırakıp gidiyorsunuz yani ?
kv nin geliri var mı oranın da kirasini siz mi ödeyeceksiniz?

gözünüz aydın
kv o evde mi kalacak ? ona evi bırakıp gidiyorsunuz yani ?
kv nin geliri var mı oranın da kirasini siz mi ödeyeceksiniz?

Sağol canım,
Kv bu evde kalacak 2 maaşı var biri eşnden biri annesinden yani toplam 2000tl geliri var kirası buranın 700tl geçinir tek başına sorun olmaz çok gideri de olmaz.

resmen yaşadıklarımı gördüm, yeniden ruhum daraldı, benim konularımda var, okuabilirsiniz, çok şükür ki biz atlattık, detaylar konumda yazar, allah size sabrın en büyüğünü versin, ama denilenlere katılıyorum, evi ayırmadıkça kendi eşinizden bile soğursunuz, ben bunu da yaşamıştım, eşinizi bir şekilde ikna etmelisiniz, baska bir yolu yok, bu hayat sizin ve bi daha dünyaya gelmeyeceksiniz..... ayyyyy çok sinirlendim, yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti :kızgın::kızgın:

ahh yeni gördüm. çok çok sevindim cidden, gözünüz aydın....

UPDATE/ GÜNCELLEME- EV TUTULDU VE SUAN TADILAT YAPILIYOR EN GEÇ AY SONU EVE TAŞINMIŞ OLACAGIZ COK MUTLUYUM RABBIM SABRIMI GORDU DUALARIMI CEVAPLADI ALLAH HERKESE SAGLIK SIHHAT VE HUZUR VERSIN KIMSE BENIM KADAR UZULMESIN

saol kuzum ınan ıcımı ferahlattın evet hamılelık bebek sureclerını dusunmek ıstemıyorum cunku evde okursam cınnet gecırırım emınım bebek konusunda annelık konusunda cok hasasım pcos hastasıyım suan cocuk yok bunlar hakkında test ıstemıstıı doktor bende ve esımden sperm eşime dediki sende sorun yok kesın onda (yanı bende) varmış. o gunden berı cocuk konusunda kinliyim doluyum bsy derse direk yollarım
Bebek mi bu kadin evdeyken siz nasil iliskiye giriyorsunuz ki.... insan kari koca olamazki rahatca bu durumda. Bosam yada evini ayir ve gayet ciddi ol. Birdaha mi gelcen dünyaya.nasilsa bu durumu kabul edeni bulmus kocan.... rahatsiz olsa bir dakikka yasatmaz seni böyle

zaten ben çalışıyoumda ev almak için beraber oturcaz kayınbabam yaşıyo bizle oturmak istemiolr bende istemedmde ev alma işimiz biraz geç olcağı için böyle olmak zorunda kaldık nişanlıma dedim 2 ayı geçerse bu iş zor dedmde dur bakalım hayırlısı :) sende hiç muhatap olma bnce
Sendede kusura bakma akil yok galiba.ev almak icin berabermi oturulur... kiradantek oda otururum yine kvde kayinbabayla oturmam. Yeni evli olcan. Gece kalckan banyo vs bunlari hic düsündünmü... evinede kimse gelmez ne ailen nede arkdaslarin... o parada hic biriktirlmiyor.

Bebek mi bu kadin evdeyken siz nasil iliskiye giriyorsunuz ki.... insan kari koca olamazki rahatca bu durumda. Bosam yada evini ayir ve gayet ciddi ol. Birdaha mi gelcen dünyaya.nasilsa bu durumu kabul edeni bulmus kocan.... rahatsiz olsa bir dakikka yasatmaz seni böyle

Canım eşimde sonunda gördü yaşadıklarımı ben kafasına kakıp aramızı bozmak istemedim eşimin yanında melek benimle şeytandı neyse eşim sonunda gördü yüzünü ve annemde baskı yaptı evi ayırmak için. hepsi biraraya gelince mecbur eşimde kabul etti ve evi tuttuk şimdi eşya vs almak lazım hem heycanlıyım hem streslıyım ama cok mutluyum çok şükür

Sendede kusura bakma akil yok galiba.ev almak icin berabermi oturulur... kiradantek oda otururum yine kvde kayinbabayla oturmam. Yeni evli olcan. Gece kalckan banyo vs bunlari hic düsündünmü... evinede kimse gelmez ne ailen nede arkdaslarin... o parada hic biriktirlmiyor.

kız dedıklerıne harfıyen katılıyorum aynı dedıgın gıbı sakın ama sakın aynı eve gecmeyın yazık olur sabrına

İster çocuk de ister bencil. ben herşeyi yaşadım bu kadında ve hayatımın şokunu yaşadım bunda inan. 5 yıllık evli olup cocuk olmaması bırazda buna baglı zıra kv evdeyken ben ve eşim tertip oluyoruz yani kanka :)

Eşinizle annesinin tavirlarinin artık çok yorucu olduğunu bir aile olarak hatta bir birey olarak hissetmenize engel olduğunu anlatmaya çalışın. Umarım başarılı olursunuz. Kadın 4 seneden sonra dayanılmaz hale geliyor demek ki elinizde daha fazlasını kaldıramamıs. Allah kurtarsın en sorunsuz şekliyle...

hep derdim ki, iyi bir şekilde ayrılalım, çok şükür öyle de oldu, gayette iyiyiz hala, o kendi düzenine alıştı, ben ilk başlarda alışamadım, resmen tuhaf veya doğru kelime nedir bilemiyorum ama kötü hissettim, ama şimdi çok şükür ki hersey yolunda ;)

melek hemde ne melekmişsin kardeşim
şimdi aranız nasıl?

hep derdim ki, iyi bir şekilde ayrılalım, çok şükür öyle de oldu, gayette iyiyiz hala, o kendi düzenine alıştı, ben ilk başlarda alışamadım, resmen tuhaf veya doğru kelime nedir bilemiyorum ama kötü hissettim, ama şimdi çok şükür ki hersey yolunda :KK66:

Bence aslında tamamen vicdanımızdan kaynaklı ben şuan bile bıkmışken ve mutluyken ayrılıyorum diye yine buruk bir tarafım ve bu tamamen vicdanım farkındayım. her ne kadar ben üzülsem de aslında olması gereken bu biliyorum o benim yaptığım vicdanın onda birini yapıyor mu acaba hiç sanmıyorum çünkü vicdanlı olan biri bu raddeye gelene kadar çoktan insafa gelirdi.

Şuan eve gelmiş ablasına gitmişti 4 günlüğüne ve biz ona evi tuttuk dememiz lazım eşime sen söyle dedim.
Zira daha fazla kavgayı kaldıracak takatim kalmadı .

ev tuttuğunuzu hala bilmiyor muu ????

Bence aslında tamamen vicdanımızdan kaynaklı ben şuan bile bıkmışken ve mutluyken ayrılıyorum diye yine buruk bir tarafım ve bu tamamen vicdanım farkındayım. her ne kadar ben üzülsem de aslında olması gereken bu biliyorum o benim yaptığım vicdanın onda birini yapıyor mu acaba hiç sanmıyorum çünkü vicdanlı olan biri bu raddeye gelene kadar çoktan insafa gelirdi.

Şuan eve gelmiş ablasına gitmişti 4 günlüğüne ve biz ona evi tuttuk dememiz lazım eşime sen söyle dedim.
Zira daha fazla kavgayı kaldıracak takatim kalmadı .

ev tuttuğunuzu hala bilmiyor muu ????

DÜN ÖĞRENDİ EŞİM SÖYLEDİ - BOZULDU AMA ANNEM VARKEN BİRŞEY DİYEMEDİ HALA SORUYOR ORDA NE VAR BURDA NE VAR NE GOTURECEKSINIZ BAKTIGI BUZDLABI VARMIS ONU ALIN BILMEM NE HEE HEE DEDIK TABIKI - BILDIGIMIZI ISTEDIGIMIZI ALACAZ :)

COK SUKUR - STRESDEN ADETTEN KESILDIM YAA 3 GUN SURDU ADETIM VE RESMEN LEKELENME SEKLINDE OLDU GUNDE 1 ORKID BILE GITMEDI YAHU . DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM AMA ACABA HAMILEMIYIM :)

Back