Ah be babam.. Seni sevmem icin hic bir neden vermedin

Pişman olacagını sanmıyorum.
Babanın yani.
Benim eşimde ayrıldıgımızda 1.5 aylık olan hayattakı tek bıyolojık cocugu hıc aramadı. 6.5 sene gectı suanda kendısı 35 yasında.
Ne zaman arayacak , elden ayaktan dusuncemı , ıste bende o zaman bende son tekmeyı ogluma attıracagım .
Uzulmeyın derım, hayat herkes ıcın cok kolay gecmıyor, bundan sonrası ınsallah cok guzel olur . Sızde calısın , esınıze karsı mahcup kalmayın o ınsallah degısmeyen bırı olurda yaptıklarının altında ezılmezsınız

Hikayeni bastan sona okudum. Babanin eksikligi, yasadiklarin bana o kadar cok benziyor ki... Allahim bundan sonra yuzunu guldursun. Ben de evliyim suanda ve babamla gorusmuyorum. Bazen ozlesem de yaptiklari aklima geliyo ve unutuyorum ozlemi. Soyledigin oyle icten ki."Bazen babami ozluyorum. Babami degil de bir baba ozluyorum" diye. Cok haklisin. Umarim bundan sonra hep yuzun guler..

Hepsini okudum canım. Gerçekten çok üzüldüm. Böyle serefszler baba kelimesini haketmiyor. Allahtan allah karşına nişanlınii çıkarmış çok sevindim sonrası için. Şu an ne durumdasiniz?

Film gibi bir hayatiniz olmus. Cok guclu bir insansiniz. Allah yolunuzu acik etsin. Mutluluklar sizinle olsun

Tesekkur ederim canim, senin de oyle.

Hepsini okudum canım. Gerçekten çok üzüldüm. Böyle serefszler baba kelimesini haketmiyor. Allahtan allah karşına nişanlınii çıkarmış çok sevindim sonrası için. Şu an ne durumdasiniz?

Su an baba ile durumlar ayni ben evlendim iki ay oldu hayatim ve ailemin hayati gayet guzel, sukur :)

her kelimesini okudum çok üzüldüm bende babasız büyüdüm baba kokusu nedir bilmem yllardır sesini duymuyrm yüzünü görmyrm şimdi hamilelkten heralde ağlıyorum bazn ama gereksiz adam beni bi an düşnmzken Allah yardımcn olsun cnm inş bundan sonra hep mutlu olursun herks baba oluyor fakat adam olamıyor işte

Bosver canim..
Gereksiz bir adam diyorsan uzulmene degmez, hele de yavrun varsa icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…