Ah be babam.. Seni sevmem icin hic bir neden vermedin

Cezasini buluyor gibi, isleri bitiyor maddi zorluk yasiyor suan ve bunlar sadece 1 ay icinde oldu.
Sevindim o zaman.Size varlık içinde yokluk çektirdi.İnşallah gerçek yokluğu yaşar siz de çok mutlu olursunuz ona inat. Size muhtaç olacağı günler gelecektir. Yaşasın intikam!

19 yasindayim sizinle benzer seyler yasadim hala da yasiyorum gerci. Ben de babamla ilgili konularda surekli git geller yasiyorum. Icten ice ozluyorum ama yaptiklarina bakinca nefret ediyorum ondan. Bir yandan hem ölse de kurtulsak diye dua ediyorum bir yandan da bize faydasi yok en azindan kendi hayatini duzene soksa diyorum.
Sevdigim bir ablam vardi cocuklugunda gencliginde ailesinden dolayi cok sikinti cekmis. O bana derdi ki senin cok guzel bir evliligin olacak hayatinin ailenle olan kismi kotu gecerse evliligin guzel olur Allah yasadigin uzuntulerin karsiliginda iyi bir es cikarir karsina. Sizin yazdiklariniza bakinca bu tespit dogru galiba diye dusundum. Nisanlinizi cok takdir ettim insallah hep boyle yaninizda olur ve cok mutlu olursunuz. Ve lutfen ertelemeyin diplomanizi almayi. Egitim hayatinizda da basarilar dilerim.

Tesekkur ediyorum, eminim sizinde hayatiniz duzene girecek ve karsiniza guzel yurekli insanlar cikacak

Valla ağladım okurken .

Ama mutlu son , en sevdiğim :)

Umarım bundan sonrası hep mutlu devam eder .

Babana da diyecek sözüm yok . Bir gün gelir tek çalacağı kapı sen ve ablan olursunuz gör bak .

Eşin gibi bir adama sahip olduğun için çok şanslısın
Babanı unut yokluğu varlığından iyi
Eşinin babası varmı nasıl biri bilmiyorum ama ona sarıl
Annenede çok sevindim
Bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallah

Çok güzel yazmışsınız .Rahatça okudum .Öncelikle bunun için teşekkür etmek istedim size .

Hayat sonunda yüzünüze gülmüş ve umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.Bir tavsiyem lütfen eğitiminize devam edin ve diplomanızı alın ve sadece kendinize güvenin.

Tesekkur ederim, esimin babasi yurt disinda yasiyor.

Evet oyle yapacagim, en azindan rusca ve ingilizcem ana dilim gibi oldugu icin istedigim zaman tercumanlik yapabiliyorum, tesekkurler :)

Canim yaşadıklarının 2 mislini annem yaşadı benimde dedem var ama yok!!!
Rabbim herzaman doğrudan yanadır annen ve siz çok mutlu olun insallah...
Diğer konuna yorum yapamamıştım eşinin evi senin üzerine yapması çok iyi olmuş...

cidden cok uzun olmus benzen seyleri bende yasadim simdi evliyim guclu ol hic bizaman kotuluye yer verme inancini yitirme canim rabbim yar ve yardimcin olsun daima bu dunyanin ahiretide vsr eden ettigini mutlaka bulur canim

Bi solukta okudum yazınızı ve yalnızca okumadım aynı zamanda sizle yaşadım bu üzüntülerinizi... Zor şeyler yaşamissiniz gerçekten ama hepsi geride kalmış gibi çok şükür. Eşiniz sizin için en büyük şans bence gerçekten çok mutlu olmanızı dilerim, babanız da bi gün size gelip yalvaracak bundan da eminim ama bu geçen yılları ne kadar telafi edebilir, acısını dindirebilir, orası meçhul. Ettiğini bulur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…