Ah be babam.. Seni sevmem icin hic bir neden vermedin

cidden cok uzun olmus benzen seyleri bende yasadim simdi evliyim guclu ol hic bizaman kotuluye yer verme inancini yitirme canim rabbim yar ve yardimcin olsun daima bu dunyanin ahiretide vsr eden ettigini mutlaka bulur canim
Ben de oyle dusunuyorum, tesekkurler :)

Guzel yorum icin sagolun:) eden ettigini bulur kesinlikle

Yarına kalır ama yanına kalmaz diye bi söz vardır ya hah işte o gerçek. Baban gün gelecek beş parasız kalıp ya ablana ya sana af dilemeye, ahınızı aldım affedin demeye gelecek. Umarım bundan sonra hepinizin hayatı çok çok güzel olur

Çok zor bir durum ama annene sana ablana hayran kaldm kendi ayaklarınızın uzerinde cok güzel durmuşsunuz.. okurken ben bile göz yaslarimi tutamadm. Bundan snra tüm güzell seyler sizin olsun cok mutlu olun inşllah allah sabredenlerle beraberdir :)

Bu konudan bunu mu çıkardınız diceksiniz ama , taksitler ödenmeden nasıl okadar süre bile durdurlar sizi okulda? Çnkü önce para derler ve kayıt yapmazlar ancak yarım dönem ilerleyebilirsiniz ayrıca birincilikle bitirilince illaki burs verilir , bilemedim....nyse Allah yardımcınız olsun...

Hepsini okudum içim burkuldu...
İnşallah evliliginde istediğin aile hayatıni yaşarsın...
Geçmişi düşünmemeye çalış..

Ağlayarak okudum. Ama bence bu hikayenin sonu çok güzel. Rabbim size öyle bir eş nasip etmis ki o size arkadaş ta olur dostta olur baba da olur es de olur. Biyolojik babanız için üzülme ye değmez bence.

Üşenmedim hepsini okudum. Zor da olsa sizi ayakta tutan çok güçlü bir anneniz var. Allah uzun ömürler versin. Siz tüm bu zorluklarda kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başarmışsıız. Tek anlamadığım bunca yaptıklarına rağmen babanızla görüşmeye devam etme kısmınız oldu. Babanız üzerine düşen görevi yapmamış. Neden mahkemeye başvurmadınız?

Ağlayarak okudum. Ama bence bu hikayenin sonu çok güzel. Rabbim size öyle bir eş nasip etmis ki o size arkadaş ta olur dostta olur baba da olur es de olur. Biyolojik babanız için üzülme ye değmez bence.

Cok tesekkur ediyorum:)
Rabbim size kolayliklar versin.anneciginizi başınızdan eksik etmesin insaallah
Amiiin insallah.
Amiiin.
Hep duzelir akli basina gelir diye bekledik. Resit olduktan sonra da artik mahkemelik bir sey kalmamisti zaten.
Hatamiz beklemek oldu.
Cok tesekkur ederim

Annen ne hos kadinmis ya Allah uzun omur versin neler yasamis ama.sizi babaniza karsi doldurmamis yine de baban sizi haftasonlari istemedigin de geceleri de calisiyor artik demis ya saygiyla egiliyorum onunde

canım babacım benim ilk aşkım evet o da hiç karşılık beklemeden sevdi beni ve tabi ki bende onu onu bir an görebilmek için herhalde ömrümden 1 yılımı verirdim keşke herkes onun gibi sevse beni

nasıl ya nasıl bir kadın evli bir adamın hayatına girer çok yazık belki o kadın olmasa şuan çok mutluydunuz...

Babam beni okula banka kredisi ile kayit ettirmisti pesin para ile degil, osym den %50 bursum oldugu icin, ek bir burs verilmedi bolum birinciligimde

Görüyorum ve daha beteri bende var diye arttırıyorum.
Bu saydıklarınızı misli misli yaşattı bana ve anneme.
Yıllar oldu, geçti ama hızlı ama yavaş, geçti o yıllar. Şimdi uzaktan uzaktan bizi yaptıklarının ceremesini çekişini izliyorum zevkle.
Kendi eliyle kendine bir çukur kazdı, içinden çıkamıyor.

Profesyonel bir yardım almayı düşündünüz mü? Geçmişe her anlamda takılı kalmak hoş degil. Cok daha güzel ve sağlıklı düşünceleri hak ediyor herkes.

ben senin üniversite borcunla ilgili eski bir konunu okumuştum, ne çok şey değişmiş.. allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…