ah anne ah

Ben de mümkün olduğu kadar sınırlıyorum ama kardeşimle aynı bahçede oturunca kemdimi daha fazla korumam mümkün olmuyor

Ve siz ısrarla görüşüyorsunuz
Çok sabırlısınız gerçekten
Çocuklara da size de eşinize de yazık
Annenizin ciddi problemleri var
Çok memnuniyetsiz veya kaostan zevk alır gibi
Allah yardımcınız olsun inşallah

Benim bütün arkadaşlarım bilir, taşıyamıyorum,mutlaka anlatma isteği duyuyorum. Can dayanmıyor çünkü. Sağ olsun herkes çok destek oldu bana bu konuda, akıl veren teselli eden. Eşim de aynı şekildedir. Biz farkındayız kimsenin ailesini seçemediğinin ve kontrol edemediğinin. Asla suçlamadı ya da kırmadı eşim beni aikem yüzünden. Birlikte kızıp birlikte söyleniyoruz. Allah size de benimki gibi güzel kalpli bir hayat arkadaşı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Maalesef kardeşim ve babamın hatrına muhatap olmak zorunda kalıyorum. Ama mevlitten sonra evime gelip kalamadı hiç. Öncesinde kışın en soğuk zamanını benim evimde geçirirdi, sobayla uğraşmasın diye 2 3 ay idare ederdim.

Okudukça içim titredi, küçüklüğünüzü sarıp sarmalamak istedim. Bunu yapamam ama şimdi büyümüş halinize nacizane olabildiğince uzak kalın, biliyorum zor ama sizden esirgediği sevgiyi siz de ondan esirgeyin diyebilirim. Benim merak ettiğim babanızın hiç etkisi olamadı mı, fiziksel şiddeti engelleyemez miydi acaba hiç değilse?

Cok cok üzüldüm canim tahammulsuz insanlar neden evlenip çocuk yaparki stress atmak içinmi

Düşman lazımmış da o yüzden doğurmuş gibiler. Keşke doğurmasalarmış.

Çok incesiniz teşekkür ederim.
Babam Mesleği yüzünden çoğu zaman evde değildi zaten, iş işten geçtikten sonra gördüğünde de kıyamet kopuyordu ama o da çok yaralayıcı olduğundan çoğu zaman söylemiyorduk.

Çok şükür kardeşim de ben de evliliğimizi onun hışmından korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Karakterimize işlemeyi başaramamış.Bununla gurur duyduğumuzu inkar edemem
Ben zaten burdan sizi takip ediorum elbette anlasilmaz burdan tam olarak ama cok akilli ve makul bi insansiniz ve nedense kalbiniz bana cok guzel ve insancil geliyo cumle devrik takilmayin mesleginizi biliyorum Rabbim sizi korumuş maalesef bazen sevdiklerimizdende koruyor hayat hu sinavlar türlü türlü

Cok cok üzüldüm canim tahammulsuz insanlar neden evlenip çocuk yaparki stress atmak içinmi
Ay ne bileyim, babm da böyle olacağını bilse evlenmezdi ama görücü usulünün bedeli işte. Annem kendini bilmiyor zaten, ya da kabullenmiyor. Dünyadaki herkes kötü bir tek kendisi mükemmel ona göre

Ayy love canımmmm ya sen beni hatirlion ama senin konuda aslinda var bi muhabbetimiz bu kadar sorunlu oldugunu bilmiodum ama ikinizde ne kadar guclu kadinlarsiniz ozur dileyerek diyorum annelere ragmen ... gecmişi sakın duşunup bugunun keyfini kacirmayin valla insani cok yipratiyor ... geride kaldı siz ikinizde kazalı belalı yolları kazasiz belasız atlattiniz

Güzel cümleleriniz için teşekkür ederim

Biz dert ortağı zaten lovela annelerle savaşıp savaşıp birbirimize dertleniyoruz.

Biz dert ortağı zaten lovela annelerle savaşıp savaşıp birbirimize dertleniyoruz.
Yaaa oysaki lovein avukatiyla ne guzel sohbet edioduk diodum ki ohh hayat bunlara guzel demek ki var herkesin bi derdi .kapandi gitti konu gerci baya bosluğa düştük simdi daha iyiyim baktim simdi hala nicki findik kiriyo fln devam ediomuş neyseki dedim avukat yaman çıktı loveumuz nazli cunku accik

Çok haklısın. Ben üzüldüm okuyunca. Benim bir eniştem var. Aynı onu anlatmışsın. Şimdi ilaçlarla biraz sakinledi ama hep mutsuz hep çevresine karşı toksik bir insan.

Bazen düşünüyorum. Bir insan mutlu olmak istemez mi ya? Mutlu, huzurlu bir anı yok. Geçmiş hesaplaşmaları hiç bitmiyor. Hep o haklı. Herkes kötü ona göre. Off zor

Evet hatırladım :) bizimki kemikleşti artık canım, zemo biriktirip biriktirip patlıyor ben artık anında tepkimi gösteriyorum ha sonuc degısıyor mu dersen degısmıyor ama en azından artık ıcıme atmıyorum. Ben güçlü de olmak ıstemıyorum bu konuda ya annem benım rakibim değil ki ne olacak kızım, evladım desen, destek olsan. Ama olmaz ılla kı huzurumuzu bozacak yoksa uyku uyuyamaz. Benımkı 1ay yok allahtan da gun sayıyorum ne zaman gıdecek dıye.. Allah benı onun elıne, onu da benım elıme dusurmesın. Nasıl dusunmeyeceksın kı aynı evde babam var onu gormek ıstıyorum annem var dıye mınımuma ındırdım zıyaretlerımı, resmen fırsat kolluyorum annem dısarı cıksın da bende babamı gormeye gıdeyım dıye huzurevine göndersek oranın da huzurunu bozar dıye kendı ıcımızde dayanabıldıgımız kadar dayancaz artık arkadasım bızım de sınavımız toksik anneler..

Benim de aynı sıkıntılarım var ama kitapları okuyamıyorum. Kitaba başladığımda şelale gibi akıyor gözlerimden yaşlar. Birkaç kez denedim ama mümkün değil. Sonra gece boyu da ağlıyorum. En sonunda hiç açmamaya karar verdim. İyileştiremeyeceğim galiba bu yanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…