ah anne ah

hastalık mı bılmem ama saglıklı bırsey yasamadıkları kesın
bence kendı ıclerınde yasadıkları bı problem var bununla bas etmeyı yasamayı beceremıyorlar dısarıya boyle yansıyor olan etrafındakılere oluyor
asla elestırı de kabul etmezler en ıyısını onlar bılır onlar ne derse o olmalıdır dikte etmeyı severler klasık ve tıpık ozellıklerı genelde boyle oluyor
acıkcası kısısel algılamamak gerek bız degıl baskası olsa ona da aynı olacaktı cunku sızden kaynaklı degıl ondan kaynaklı bır sorun bu
her doguran cocugunu cok sevecek veya empatı duyguları fazla olacak kesınlıgı maalesef yok bazıları en cok kendı kendısını sever bızımkıler de boyle demek kı
onunda sınavı sevgısızlık yalnızlık stres gergınlık mutsuxzluk dusunsenıze onun ıcın daha zor bır omur kendı kendısıyle yasamak zorunda

köyde başka bir ev ayarlayamaz mısınız
Ev almaya kalkıştık aslında ama köylerde pek ev satılmaz bilirsiniz, bir iki satılık ev bulduk ama evden çok yıkıntı halindeler, maddi külfetinin altından kalkamayacağız şu an, o yüzden ertelemek zorunda kaldık. O da planlar arasında ama kısa vadede sorunu çözmemize yetmiyor.
Gerçi öyle bir şey yapsak biz gelince gelip yanımızda kalır eziyet edebilmek için

Kendine nasıl dayanıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum bazen. İşkence gibi, hep nefret hep öfke cehennem azabı gibi

Maalesef konuyu kardeşim açmış sanacak kadar benzettim anneme. Biz şu an hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Gerçekten zor.. Rabbim sabır versin.

kardesınızle konusun o sıze gelsın durumdan etkılendıgınızı ve ona karsı mesafe koymak ıstedıgınızı ama ortamdan dolayı mumkun olmadıgını kardes olarak ozledıgınızı ve gelırlerse daha rahat gorusebılecegınızı soyleyın

daha keyıflı gecer en azından kardesınız ıcınde degısıklık olur belkı bıraz oda kafasını dınler ona da ezıyet o ortam sızın gıbı o da gerılıyor
ıkı kardes sızın evde keyıflı sohbet edersınız bu mumkun olmaz mı

Yazdıklarınızı aaa annemin aynısı varmış diye diye okudum hele bu tam aynısı 4-5 yıldır alzheimer belirtileri var nörolojiye git diyorum ben deli değilim diyor . Küçükken terlikle ve gırgır sopsıyla döverdi şimdilerde ben hiç dövmedim sizi diyor . Düğünümde kayınvalide ve ablalarıyla kavga etti düğünüm bok gibi geçti. Doğum yaptığımda ben Doğumdan çıkıp odaya girerken hemşireyle kavga etti ortalığı birbirine kattı sonra hastanenin en üst katına çıkıp intihar etmeye kalktı daha 2-3 saatlik lohusa halimle nelerle uğraştım. Daha bir sürü olay var hepsini anlatmayım . Yalnız değilsiniz demek istedim . Arkadaşlarımın annesi hem çalışıp hem evlerine çocuklarına mis gibi baktı emekli ikramiyeleri ile çocuklarına ev araba aldı torunlarına baktı benim annemin yarattığı sorunlrın onda birini bile yaşatmadı ama onlar bile zaman zaman şikayet ediyorlar . Biz özel insanlarız demek ki bu kadar “özel” annelerimiz var. Yılda 1-2 kere görüşüyorum o zamanlar antidepresan hapını günde 2 tane içiyorum. Benim çözümüm bu maalesef

Başına birşey gelmedikçe ders almıyorlar
Benim annemin saçma sapan alışkanlıkları ve kafası vardı ...ve o kafasızlığın ceremesini cok çektim.
sonra hayat işte onu bir şekilde yola soktu
Şu an öyle bir değişti ki ben annemi tanıyamıyorum ...
Umarim annen çok daha gec olmadan farkında olur birşeylerin kendiliğinden,çünkü eğer hayat konuşursa ağır konuşur

Hayvancılık yaptıkları için mümkün olmuyor maalesef evime gelebildikleri sayılıdır, hayvanlar sürekli bakım istiyor, öyle bir kaç günlüğüne bırakma şansları hiç yok. daha çok yeğenlerimi alıp getiriyorum kendi evime.

Benim düğünde de doğumlarında da bizzat benimle kavga etti sağ olsun kimseye bulaşmadı yazımda da yazdım ya anlattıklarım aslında minnacık bir kısmı yaşadıklarımın
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neden annenizi tedavi ettirmiyorsunuz ?

Babanızla iletişiminiz nasıl
Lütfen darılmayın ben babanıza daha çok üzüldüm
Başınıza bir hastalık-kaza geldiğinde nasıl davranıyor anneniz

Ben mi yazdım acaba dedim... Üzücü arkadaşım değişmiyorlar ne yapsak olmuyor.. Annem yüzünden evlilik kararı alamıyorum..
Ben de çok düşündüm evlenirken inan. Eşimden evlilik konusundaki tek talebim huzur oldu. Bana huzur ver gerisi kendi gelir zaten demiştim. Çok şükür isteğime kavuştum. Evimin huzuru yerinde. Ama eşimi de sık sık uyarırım bir gün anneme benzersem boşasın beni diye. Kimse öyle bir kabusu yaşamak zorunda kalmamalı.

Keşke benimki de değişse, şimdiye kadar hiçbir şey kar etmedi. Kardeşimin evlendiği dönemde tansiyon sorunu yüzünden antidepresan aldı o bile işe yaramadı. Babam kanser oldu akciğerinin 1 lobunu aldılar o bile yumuşatmadı kalbini.

Psikiyatri ye götürdünüz mü? Belki isteyerek yapmıyordur hastadır

Babanızla iletişiminiz nasıl
Lütfen darılmayın ben babanıza daha çok üzüldüm
Başınıza bir hastalık-kaza geldiğinde nasıl davranıyor anneniz
Babamla da düşman gibi. Babam akciğer kanseri yüzünden ameliyat oldu o bile etkilemedi kadınj, tqveında en ufak değişiklik olmadı. Başka ameliyat ve kazalar da geçirdi babam evde kalması gereken zamanlar oldu, biz bir süre baktık ama köye dönmek için ısrarcı oldu. Köye bıraktığımızda da annemle kavga ettiler ve kulübesine döndü. Adamın evde nefes almasına bile dayanamıyor. Babama ben de çok üzülüyorum ama yanımda kalmak istemiyor. Çünkü köyde açık havada olmak istiyor

Doktora gitmeli içindeki nefret stres hem kendi hemde etrafını mahvediyor ama anlattığın gibi birisiyse doktora asla gitmez. benim annem de sizin anneniz kadar olmasada daha az yapıyor ama benzer şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…