ah anne ah

Et sen güzel dualar et, kulun tanımadığı kula ettiği dua merhamettendir, elbet bulur yerini.
Gel kardeş sen de gel, seninki abla en azından anneden bir tık daha uzak, inşallah görşmemeyi başarırsın. Ben kurtulamıyorum çünkü.
Ayy buluşuyosunuz ya hani o baslamadan siz başlayin yuksek perdeden girin hemde neye ugradigini saşirsin tesbihte hata olmaz deli deliyi gorunce tokmagini mi saklardı vardi oyle bi söz .. hem eglenceli olur stres atarsiniz
Benimki üste çıkmak için kavgaya mı geldin diye giriyor söze, ve konuya daha hızlı dalmış oluyor maalesef

Careler caresiz diosun yani siz nerde onun gibi olcaksiniz o antremanlı hayatı bu cunku

O kadar çok psikoloji kitabı okudum ki hepsini biliyor ve uyguluyorum ama aile olunca uzaklaşma yeteri kadar olamıyor maalesef.
Çocuklarıma iyi bir anne olmaya çalışıyırum çok şükür. Anneme benzemediğime eminim, onun gibi olmamak için gerçekten çok çaba sarfediyorum.
Valla zemheriden bekliyodum branş turkçe ya sen hizli ciktin kiz konuyu sabote ediom ama avukat beyler nasillar ayni gaz devam mi
Loveın dili gerçekten çok kıvrak, her yazdığını ben de keyifle okuyorum.

cocuklariniz şanslı, belki de bunları yaşamasanız cocuk yetiştirmede bu denli özenli olmayabilirdiniz. olaya öyle bakin ..

Sadece dilimi

cocuklariniz şanslı, belki de bunları yaşamasanız cocuk yetiştirmede bu denli özenli olmayabilirdiniz. olaya öyle bakin ..
Evet bu konuda haklısınız, evliliğimde de anneliğimde de yaşadıklarımdan çok büyük dersler çıkararak ilerliyorum.

Evet bu konuda haklısınız, evliliğimde de anneliğimde de yaşadıklarımdan çok büyük dersler çıkararak ilerliyorum.
olumsuz yasanan seyler farkında olmadan yaşantıda olumlu özellikler doğuruyor.
yetistirilmede -ne yapılmaması gerekiyor- öyle iyi biliyorsunuz ki..
psikolog zaten arkadaşıma da, harika anne olur bu olumsuz seyleri yasayanlar genelde, demis..

Bu tarz insanlar eleştiriye katlanamıyor. Her öneriyi de eleştiri kabul edip ona da tahammül edemiyorlar. Siz böyle yapma etme dedikçe daha da hırçınlaşacaktır. Benim de yakınımda böyle biri var. Aaa çok haklısın deyince sakinlesiyor sadece. Başka yolu yok. Boşuna yorulmayın

Haklısın demem yetse keşke, haklısın dediğimizde onu destekleyen hareketler yapmamızı bekleyerek daha da cesur hamleler yapıyor. Daha fazla Başımız ağrıyor sonra. İki ucu pis değnek gibi

Sizin adınıza çok üzüldüm çünkü insan derdini sıkıntısını bir tek annesine anlatırken vurmaz beni deyip anlatıyor , güven dolu , huzurlu hissediyor sizi bundan hep mahrum etmiş benim de babam aynı bu şekil yeğenlerine akrabalarımıza o kadar güzel davranır ki o kadar güzel hitap eder ki kendi öz evlatlarına topusu iki kızız canı gönülden bir kızım bile demişliği yoktur hiç bi saygısızlık hatamız olmamasına rağmen

Çok üzüldüm Rabbim hidayet versin annenize. Merhamet ve sevgi dolsun kalbi inşallah

Evde yalnız yaşıyor, yorulabileceği hiçbir şeyi yok, hepimizi kaçırdı zaten, kim rahatsız edecek ki onu
babanız ayrıldı mı inşallah ayrılmıştır
gerçi kendine bir yer yaptı orda yaşıyor demiştiniz
maalesef düzelmez böyle gelmiş böyle gider
kırmızı oda yı falan mi izletseniz acaba belki heveslenir anlar onda da bişey olduğunu

sizde mümkün olduğunca görüşmeyin
oraya gittiğinizde kardeşinizde kalma şansınız yok mu?

Bazı insanlar acılardan, kaostan, nefretten, kinden besleniyor.
Annenizde böyle sanırım. Çok zor , Allah yardımcınız olsun...

Kırmızı oda izlese eminim bizi yerecek bir şeyler bulur, kendine hayatta kondurmaz. Günün çoğunu kardeşimde geçiriyoruz zaten ama kalmak uygun düşmüyor çünkü çalışma düzenleri farklı, biz evdeyken rahatça uzanıp dinlenemezler.

ben 23 yaşında anne oldum ve o zaman annemin beni sevmediğini anladım. Sevgi onun anladığı şey değilmiş evladını sevmek bambaşka bişeymiş. ve bi gün annemle aramızda bişey oldu artık dayanamadım ben dedim beni sevmediğini anne olunca anladım. benim annem kızım niye öyle diyorsun sen benim evladımsın insan evladını sevmezmi hiç demedi.

Ne kadar fazlaymışlar, keşke evlenmeseler ya da doğurmasalarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…