ah anne ah

Onu en azından ilaç almaya ikna edebilmişler biz onu da başaramıyoruz. Allah çeken herkese yardım etsin

El olsa çeker kapiyı oturursun derler ya oyle hakkaten anne yani ay zor valla bende cok olmasada yasadim baski ve kavga vardı bizdede vefat etti cok konusmak istemiorum ama azda olsa anliorum sizi huzur en kiymetli sey heleki yoktan yere bozan birisi olunca insan mahvoluo . Rabbim sabrini versin guzellikleri görün boşvermekle en guzelini yapiosun

Laf söylemeyince de sinirleniyor benımkı, onun ıcın susmak ezıklık demek cunku çat çat soyleyeceksın o zaman bı ferahlama gelıyor hem ona hem bana, azar sevıyor resmen, denişik bir manyak kendısı bız cozemedık

Ya Allah ım gunah yazma ama bi fikir vercem biz sakinleşsin diye cayina fln anridepresan atioduk hafif dozda zararsizdi en azinda baya iyi geldi sonra bi gu yakaladi dediki bu iyimiş kendisi kullandi deneseniz mi acaba

Ya Allah ım gunah yazma ama bi fikir vercem biz sakinleşsin diye cayina fln anridepresan atioduk hafif dozda zararsizdi en azinda baya iyi geldi sonra bi gu yakaladi dediki bu iyimiş kendisi kullandi deneseniz mi acaba
Arkadasım ona içeriğinde az antikor bulunan aşı için randevu almısım dıye (kı elımızde olan bısey degıldı o vardı onu aldık mecburen) sen zaten öleyim diye ugrasıyorsun, bu asının antıkoru azmıs, ya benı korumazsa dıyen kadının ıcecegıne antıdepresan atıp yakalanırsam benı dava bıle eder o deli değil yannaz, ne antidepresanı. Onu biz içmeliyiz ki hakaretlerine he he diyeyim o da zembereğini akıtsın rahatça

Hepsi mi aynı model arkadaş, ne zaman tamamen mat oluyor o zaman bir meleklik bir rehavet çöküyor kadının üzerine, mutlu mutlu konuşmaya başlıyor

Ya guldüm ama love sultan senin üslubunu seviyom ona bak dogru diosun valla ne acı bi gerçek ay noluyo size diyesim geldi vallaha ikisine de ne zor hele babalara daha zor dusunsene hayatin geçmiş boyle birisiyle yeminlen cennetlikler baban anneni tek gondersin umreye en uzunundan valla şu an dua ediyom tanimam etmem ama belki kabul olur çunku neden olmasınki senin cumleler hatirladin mi

Simdi ablaml ilgili konu acmaya gelmistim. Soyle bi bakinayim once dedim ve sizi gordum. Konu acmama gerek kalmdi. Simdi yorummlari okuyacagim. Aynisi bende abla versouonu ile var. Ve uzun zaman sonra ilk kez gorustuk. Ve dunyayi dar etti bana. Bende gorusmeyi dusunmuyorum.

Hepsi mi aynı model arkadaş, ne zaman tamamen mat oluyor o zaman bir meleklik bir rehavet çöküyor kadının üzerine, mutlu mutlu konuşmaya başlıyor
Her seferınde dozu arttıracaksın ama ben en son avm de gıdıyorum eve taksıyle don dedıgımde arkamdan kosturuyodu. Hepsı aynı hepsı

Hatırladım annem hacca gıtse ne olacak seytan dıye annemı taslarlar ondan korkumuza salmıyoruz kutsal topraklara

merhaba, öncelikle -çocukluğunuza- o kadar uzuldum ki.
cocuklar bize Allahin bir emaneti. Siddet, asagilama ne demek ya.
Benzerini yasayan bir arkadasim var.
kizcagiz bu travmaları psikolog-psikiyatrist eşliğinde cozdu. annesinin psikiyatrik tanisini biliyor artık.
annesi asla kabul etmiyor, orası ayrı.
psikologun arkadaşıma tavsiyeleri su sekildeydi
- hayatta en güvenmen gereken kisiye onun hataları yüzünden güvenmiyorsun, sorun sende degil demis.
- ona asla mantıklı açıklamalar yapma, anlamaz demis. ve asla degismez.
- mesafeli ol, kendi hayatina bak,minimum görüşme yap. vicdan azabı çekmeni gerektirecek bi durum yok. ruh sagligini korumak zorundasın demis.
- arkadaşıma nasil anne olunmamalı cok iyi biliyorsun, senden harika anne olur demiş..

Ben evlenirken sadece huzur istedim. Bana huzur vereceksen buradayım yeteri kadar huzursuzluk gördüm demiştim. Huzurun olduğu yere her şey kendi ayağıyla geliyor zaten. Rabbim kimsenin evinden eksiltmesin.

İlacın adını atsana özelden, bu yaz ihtiyacım olacak sanki denemeye değer vallahi, nescafe ayağına kaktırayım. Tadı belli olmuyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…