• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım ah akrep burcu erkekleri hep böyle inat mıdır ne yapmalı bunlara bilen varsa yazsın:(

Kötü olma sakın,ölümden başka herşeye çare var.. O sayfayı kapat beyninde,bundan sonra yapman gerekeni yap ve adımlarını daha temkinli at güzelim..bak ne güzel, insanlara dair iyi bir"tecrübe" oldu,böyle böyle büyüyoruz işte..kötü tecrübelerle olgunlaşıyoruz:34:

çok teşekkür ederim. bana gerçekten bir abla gibi yaklaştın :) inşallah seninde herşey gönlüne göre olur ve hiçbir kötülükle karşılaşmazsın.

çok teşekkür ederim. bana gerçekten bir abla gibi yaklaştın :) inşallah seninde herşey gönlüne göre olur ve hiçbir kötülükle karşılaşmazsın.

Canımmmmmm,amin...seninde herşey gönlüne göre olsun,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni..

canım yazanları okumadığın için böyle yazıyosun okusan başka şeyler yazıcağından eminim

afedersin canım şimdi okudum tamamını kalitesini belli etmiş olmayan kalitesini ama çok şanslısın bikaç yıl sevgili olupta hatta evlenipte gerçek yüzünü görenler var şimdi biraz üzülürsün ama iyiki baştan olmuş herşey

afedersin canım şimdi okudum tamamını kalitesini belli etmiş olmayan kalitesini ama çok şanslısın bikaç yıl sevgili olupta hatta evlenipte gerçek yüzünü görenler var şimdi biraz üzülürsün ama iyiki baştan olmuş herşey

önemli değil canım teşekkür ederim ayrıca okuduğun yazdığın için . kendimi öyle avutuyorum bende daha beteri olabilirdi diye.

önemli değil canım teşekkür ederim ayrıca okuduğun yazdığın için . kendimi öyle avutuyorum bende daha beteri olabilirdi diye.

tabiki neler olabilirdi daha yaşın çok genç zamanı gelince neler çıkıcak karşına agladıgına yancaksın boş insanlar için ama şimdi ne desek boş aynı şeyi bizde yaptık sonuçta

tabiki neler olabilirdi daha yaşın çok genç zamanı gelince neler çıkıcak karşına agladıgına yancaksın boş insanlar için ama şimdi ne desek boş aynı şeyi bizde yaptık sonuçta

çok sağolun size nasıl teşekkür etsem az. sizden bunları duymasam çıldırmıştım insan sadece kendisi yaşamış gibi hissediyo çoğu zaman bazı şeyleri. şimdi biraz daha iyiyim sayenizde..

çok sağolun size nasıl teşekkür etsem az. sizden bunları duymasam çıldırmıştım insan sadece kendisi yaşamış gibi hissediyo çoğu zaman bazı şeyleri. şimdi biraz daha iyiyim sayenizde..

sende sagol canım herkesin buna benzer bi yaşamışlıgı vardır eminim zamanı geldiginde seni daha iyi hissettirecek kişiyle karşılaşırsın umarım sevgiler..

akrep burcu hem kocam hemde erkek kardeşim var..

şimdiiii eğer sizden gerçekten hoşlansaydı asla araya mesafe koymazdı..
20 günlük biri için bu kadar da yalvarıp yakarmanın alemi nedir onu çözemedim..aşıkta değilsiniz anladığım kadarıyla...
bir yalanınızı yakalamış olabilir , dürüstlük onlar için önemlidir..

o sizden çoktan vazgeçmiş kısaca.. twittede yazdığı her ne ise amacı sadece intikam almaktır,hazmedememek olduğu içindir..

eğer sizinle birlikte olmak ,flört etmek isteseydi mutlaka bir açık kapı bırakırdı.

nişanlım akrep burcu

ilk iyi yönlerini söyliyim;
akrep erkeği demek sahiplenmek demek
akrep erkeği demek sadakat demek
akrep erkeği demek mutluluk demek
akrep erkeği demek arkadaş,dost,can,canan herşey demek
:16:
amaaaa.......
akrep erkeği demek kıskançlık abidesi demek
akrep erkeği demek nerdesin nie mesaj atmadın demek
akrep erkeği demek tek merak eden onların olduğunu sanmak demek
:47::47::47::47::47:

bu konuyu 8 ağustos tarihinde açmıştım ve tam 4 ay sonra size bir haberle geldim.. inanmamıştım burda büyük çoğunluk akrep erkeklerinin aylar belkide yıllar sonrada olsa pişmanlık duyup geri dönüceğini hatta özür diliceğini yazmıştı.. ve oldu. artık bu siteye konu açmadan sizlere danışmadan bu işlerde adım atmamaya karar verdim, hepinize tekrar teşekkür ediyorum öncelikle:7: başta dediğim gibi inanmamıştım küçücük birşeyden nasılda kinlendi bu kadar nasıl farklı davranmaya başladı anlamamıştım tam kapandı konu demiştim 2 3 hafta sonra arkadaşına numaramı vermiş. arkadaşıda bana sarkmaya çalışmıştı, canımı sıkmak için herşeyi denedi elinden geldiğince yani.. ve şimdi evet tam 4 ay oldu bana mesaj atmış çok özür dilerim diye. dayanamadım cevap yazdım önce numarasını silmiştim kimsin falan dedim tanıttı kendini. bende senin amacın ne niye yazıyosun hala gibi şeyler yazdım sinirden yaptım neden yaptığımı bende bilmiyorum sana haksızlık ettim vicdanım rahat değil özür dilerim falan yazdı. en sonunda özürünü kabul etttim benle konuşmaya devam etmeye çalıştı hani yumuşatmaya falan çünkü ben hep ciddi ve tavırlı konuştum kızgındım.bende senle konuşmamı bekleme sadece konu kapansın diye kabul ettim özrünü dedim. bunu bilerek yazdım dedi ve bir daha hiç konuşmadık. işte böyle.. nasılda bildiniz helal kızlar hepnize :21:

kindar kısmı hariç ( o da benimkinde unutkanlık olduğundan azıcık :1: )

aynı benim AKREP burcu sözlümden bahetmiş gibisiniz :53::53::53:

Ah aaah , 8 yıldır beraberiz , akrep erkeği çok zordur çok zor... Ben boğa kadınıyım burçlardan anlarsanız artık gerisini siz düşünün :)
Allah'tan ben sinirlendiğimde susuyor yoksa ne yapardık , o inat ben inat , tabii o benden daha inat :1:

Eğer onunla yüzyüze hiç görüşmediysen , ilk etapta sakın bu kadar yüz verme , değmez kendini harap etmeye , sen kendinden haber etme ki merak etsin seni :)

kesinlikle akrep erkegı bırının peşinden çok zor koşar bende koç kadınıyım
ıkı uclarda gezen burc fakat tutku bu ilişkide vazgecılez oluyor sizi esir alıyor , onlar için en etkılı yontem yuzyuze görüşmek çok fazla mesaj telde konusmak yetmıyor görmek lazım bırebır canlı hıssetmek lazım

bu arada akrep erkeği ağlarsa yalandan mı ağlar dersiniz yoksa o yaşlar yalandan akar mı kı benım bıle akmaz ama aktılan yaşlar doğru mu degılmı bılmıorum

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.beni sevmiyorsun sadece taktın kafaya dedi.bende onu sevdıgımı soyledım.1 haftadır hergun mesaj atıyorum arıyorum.sinirli cevaplar veriyor.bazen mesajları sadece okuyor cevaplamıyor.ama nefret etseydı engellerdı her yazdıgımı okuyor.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

Akreeep burcu erkeği çok fenadır az çekmedim ondan.50 kere msj attım demişsn ben 100 kere atmışımdır o inadından yine bir kelime bile yazmadı.Çabuk ısınır,çabuk soğur.Soğukluk hissedince hemen uzaklaşır o kişiden yanında asla tutmaz,karşı taraf üzülürmüş falan hiç düşünmez acımasızın tekidir.Yanında farklı uzakta farklıdır.Gider sonra özledim diye geri döner sürekli böyledir... Daha çok cins cins tavırları var böyle. Öyle birinden ayrılalı 1 ay oldu halaà içimde acısı.2 seneye yakın ilişkim bitti hem de sebepsiz yeree veda etmeden çekip gtti :KK43:
Iki ay inattan konusmadigi halde sogumamissa ve hala istiyorsa geleceginizi?

Ben bes seneye yakin suren bir iliskide akrep burcu magduruyum. İnanilmaz acimasizdir. Askindan olse bile bu degismez. Akrepler icin sevdigine kiyamamak diye bir sey yoktur. Ofkelenince karsisinda uzuntunden ol istersen, o an vicdani sizlamaz. Eger duygusal hassas bir insansan cok yipranirsin. Sevdigi zaman olumune sever, aldatmaz. Sevgisinin buyuklugunu, sana olan sadakatini olcmeye gerek duymazsin. Arada ne yasanirsa yasansin, ne kadar buyuk kavga edilirse edilsin beni terkeder mi, sevgisi azalir mi, gider mi diye endiselenmezsin. Bir kere sevdi mi olene dek yaninda kalir. Ama asla sevilmedigini hissettirmeyeceksin. Bundan suphe ettigi zaman askini kalbine gomer ve gider.
Akreple kavga etmek cok yipraticidir. Zayif noktani hemen bulur ve ustune gider. Bel altindan vurur. Seni ofkelendirmek icin her yolu dener. Aslinda kavgalarin temeli onu uzecek ya da endiselendirecek bir sey olmasidir. Kendisi uzuldu ya. seni de uzmek icin elinden geleni yapar. Sen de ofkene yenik dusersen dunya savasi siddetinde kavgalar olur. Asla sinirlenmeyeceksin. Ofkesinin altindaki gercek nedeni bulman gerek. Yeterince ilgi gostermedin mi, onu kiskandiracak bir sey mi yaptin, saka yaptin da alindi mi, genelde sebep boyle bir seydir ama bunu anlayamazsan alakasiz bir seyden dolayi kavga ediyoruz sanirsin. Kavga esnasinda asla sinirlenmeyeceksin, sakin olacaksin ve onu da sakinlestirecek seyler soyleyeceksin. Pofpoflayacaksin yani. Ancsk oyle yatisir. Yatistiktan sonra sakince konusup derdi neymis ogrenebilirsin. Eger inatlasirsan bittin. Acisini cikaracagindan emin olabilirsin. Sinirini yatistiramadiysan telefonu acmamalar kusmeler olacaktir. İstersen 50 degil bin kere ara hic farketmez. Boyle bir durumda onu cok sevdigini ama bu tur davranislarin seni ondan soguttugunu, senin ona olan sevgini yoktan yere harcadigini, sakinlesince bu konuda konusmak istedigini soyle ve kapat ya da mesaj at. Puf noktasi senin onu sevdigini bilmesi ama bu sevginin sonsuz olmadigini ve davranislarindan dolayi kaybedebileceginden korkmasi. Seni kaybetmekten korkarsa asla kusluk kapris vs yapmayacaktir. Cok zordur akrep ama sadakat ve bitmeyeceginden emin olabilecegin sevgi acisindan tektir. Ben dayanamadim. Su an ayriyiz. Psikolojimi alt ust etti. Onu nasil idare edebilecegimi cok iyi biliyorum su an ama ben de kova burcuyum. O kadar dikkafaliyimdir ki inat yapan birini alttan alamiyorum. Ne dusunuyorsam o an soylemezsem catlarim. Anlattiklarimi uygulayamayacagini dusunen arkadaslar akrepten uzak dursun. Herkesin harci degil.
Super anlatmissiniz yaa. Kesinlkle dikkat edecegim.. soracak bikac sorum var aslinda size

19. arasamda açmaz ki tam şerefsiz erkek arkadaşlarımdan birine aratıcam başka numaradan ama muhattap olma dediler. deliricem ya ve çocuk tipsizin teki yani hiçbir özelliği vasfı yok neyine güveniyo anlayamıyorum

konunun tarihi bayagı gecmiş ama valla ben bu gibi durumlarda hiç hakaret etmiyorum hiç cevap yazmıyorum sadece gelen tehdit ve mesajları okuyorum en son tamam bu hakaretleri tehditleri yarın savcılıga gidip birbir gösterip sikayetci olacagm. diyorum hadi bidaha yazsın ne diye ugrasıyorsunz ki mesajla sunla bunla bırak ısteıgı kadar hakaret etsın tehdıt etsn al mesajları yallah savcılıga :KK53::KK53:

Sallamıyorum inadı tuttu mu öfkesi tuttu mu çok can sıkıcı oluyor bir şeyi kafaya taktı mı ya. Dün mesela 200 kez anlattım bir olayı yok anlamak istemiyor takmış sen telefonu suratıma kapadın sen böyle yaptın e peki öyle yaptım dedim hiç konuşmadım bugün sonra tek mesaj attım tatlı krizim geldi diye kocaman bir pasta yaptırmış, bir kutu da karışık çikolata kapıma getirmiş "Beni kimse senin kadar sevip çekemez, bana yaşattığın bu güzel günleri kaybetmek istemiyorum ben seninle bir bütünüm, bir erkek gibiyim. Daima seveceğim seni, ömrümce yanımda olur musun?" yazmış :KK14:
Şimdi de aşkım demiyorum diye mızmızlanıyoruz mesela böyle de alınganlar.

Ama çoğu arkadaş doğru yazmış sevdi mi tam sever kavga edersin o kadar ateşli kavgalar edersin ama beni terk etcek mi bırakcak mı diye ciddi anlamda korkmadım hiç çünkü yapamam diyor itiraf ediyor kendi de. Mesela bu adam sana ciddi anlamda bağlanmış olsa 10 dk duramazdı mesaj atmadan cevap atmayı bırak. Yukarda verdiğim örnek dün gece oldu yani daha. Telefonu kapadım 15 tane mesaj geldi iyi misinden tut da başına bir şey geldi biliyorum şunu arıcam bunu arıcama kadar :KK9:

Bak kalıbımı basarım o çocuk sana ders vermek için böyle yapıyor. Böyle bir huy benimkinde de vardı baktı hiç sallamıyorum o aldı dersini :KK14: Sen de onun oynadığını oyna madem sen de ona ders ver. Ben de çok inatçıyımdır, pes etmeyeceğimi bildiği için onunki bana vız gelir tırıs gider. Hani sıkıysa aramasın bakalım 2-3 gün, kim kaybeder? :KK14: Bunu ona hissettirdin mi gerisi kolay akrep erkeğiyle aşk inanılmaz heyecanlı, tutkuludur ya gözlerinde görürsün o ateşi
Diyorum ya sen aramasan bence eğer senden hoşlandığına eminsen o birkaç haftaya ses eder sana yeniden ama umursama gönderme yapma ordan burdan bu kız vaz mı geçti diye bir aklına düşsün, sonra daha taktikler veririz burdan kız ayıp ettin senin akrebi de bağlarız bir güzel yola getiririz :KK14:

bayıldım bu yoruma burcunuuzu merak ettim sizin nedir??

Back
X