• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

Benim anlamadigim bu sizin tabirinizle ' sevgililik' ne kadar sürdü? O süre icinde hic mi sizi tanimak görmek istemedi? isi gucu olan adam boyle uzaktan uzaga gormedigi kişiyle nasıl bu kadar vakit gecirir ben onun saskinligindayim. Hic mi anlamadi ses tonundan falan? 3 secenek var Ya adam aptal, ya siz profosyonel oyuncusunuz yada basindan beri herseyin farkında belki o da size oyun oynadı böylece kariyerini riske atmadan guya ego tatmin etti.

Yaptığınız şeyin adamın tüm kariyerini tehtit ettiğinin farkındamısınıZ? Bir insan birisini gerçekten seviyorsa asla ona zarar vermez lütfen en azından mezun olana kadar uzak durun kendisinden. Mezun olduktan sonra tekrar şansınızı denersiniz

ben bbundan sonra olur iddasında değilim zaten. ama onunla aylarca konuşan bendim. annesi ablası herkesle konuştum. o beni görmüyordu ama ben onu an be an takip ediyordum sevgisinden eminim
An be an takip etmek :KK57:
Değişik işler bu işler tamamen kendi kendine gelin güvey olmak bÖyle bişey herhalde ...

cahil cesareti evet olabilir.. benim yüksem iddalarım yok. ben onun daldığında ne düşündüğünü hisseden biriyim yada yutkunduğunda hangi kelimeyi yuttuğunu. çok sevince hiisediyorsun
senin ki platonik aşkı geçmiş farklı boyutlara girmiş.sen seviyosun diye onunda sevdiğini sanıyorsun.Bence bir psikologdan yardım almalısın bu düşüncelerinle kendine kapatılamayacak yaralar açarsın

Şu farkı bir açıklasana bizde öğrenelim sen çok bilgilisin biz bu kadar kişi bilmiyoruz sanırım
Benim anlamadigim bu sizin tabirinizle ' sevgililik' ne kadar sürdü? O süre icinde hic mi sizi tanimak görmek istemedi? isi gucu olan adam boyle uzaktan uzaga gormedigi kişiyle nasıl bu kadar vakit gecirir ben onun saskinligindayim. Hic mi anlamadi ses tonundan falan? 3 secenek var Ya adam aptal, ya siz profosyonel oyuncusunuz yada basindan beri herseyin farkında belki o da size oyun oynadı böylece kariyerini riske atmadan guya ego tatmin etti.
toplamda 8 ay sürdü. bölüm asistanım değil sesimi bilmemesi normal. farklı bi sehirde olduğumu söyledim.olduğum sehre defalarca gelmek görmek istedi bi şekilde getirtmedim.

senin ki platonik aşkı geçmiş farklı boyutlara girmiş.sen seviyosun diye onunda sevdiğini sanıyorsun.Bence bir psikologdan yardım almalısın bu düşüncelerinle kendine kapatılamayacak yaralar açarsın
önerilerin için çok tesekkürler. pdr okuyorum ve konuya sizden daha hakimim. psikoljik yardm alrım tabi bu bir eksiklik değil.günümüzde herkesin ihtiyacı var

An be an takip etmek :KK57:
Değişik işler bu işler tamamen kendi kendine gelin güvey olmak bÖyle bişey herhalde ...
bütün arkadaşları beni biliyordu faceden eklediler konuştuk. ailesi de bilhassa öyle. sahte bir gelin güvey olabilir ama kendi kendime değil

sevgi ile aşk farklı seyler arkadaşlarç bana aşıktı iddasında değilim ben. şuanki tepkisinin nedenini kestiremesemde onu tanıyorum ve sevdiğini biliyorum. olmamasının sebebi yalanlarım

Ay bu sevgiyle aşk farklı diyenlere de ayrı bir hasta oluyorum. Neymiş o fark?

Sen kendini o asistana aşık olan onlarca kız öğrenciden farklı sanıyorsun ama değilsin. Farklı olsan yanında olurdu. Yalanlar falan da hikaye olurdu cicim.

önerilerin için çok tesekkürler. pdr okuyorum ve konuya sizden daha hakimim. psikoljik yardm alrım tabi bu bir eksiklik değil.günümüzde herkesin ihtiyacı var
ben eksiklik amaçlı söylemedim ki ihtiyacı olan herkes gitsin tabi ki.Sdc adam seni istememiş seni bilmeden konuşmuş sohbetin güzel gelmiş olabilir senin olduğunu anlayınca engellemiş zaten her yerden.Yani seni değil o fake hesap açtığın kızdan hoşlanmış.Sen bunun ayrımını yapamıyorsun daha.Pdr okuman sana bişey katmamış

Yaptığınız şeyin adamın tüm kariyerini tehtit ettiğinin farkındamısınıZ? Bir insan birisini gerçekten seviyorsa asla ona zarar vermez lütfen en azından mezun olana kadar uzak durun kendisinden. Mezun olduktan sonra tekrar şansınızı denersiniz
ben onu en son 20 şubatta aradım daha sonraları mesaj attı aradı dönmedim. okulda da konuşmaya çalışmıyorum. onu zora sokmam

ben eksiklik amaçlı söylemedim ki ihtiyacı olan herkes gitsin tabi ki.Sdc adam seni istememiş seni bilmeden konuşmuş sohbetin güzel gelmiş olabilir senin olduğunu anlayınca engellemiş zaten her yerden.Yani seni değil o fake hesap açtığın kızdan hoşlanmış.Sen bunun ayrımını yapamıyorsun daha.Pdr okuman sana bişey katmamış
pdr okumam bana çok şey kattı emin olabilirsin :)

Ay bu sevgiyle aşk farklı diyenlere de ayrı bir hasta oluyorum. Neymiş o fark?

Sen kendini o asistana aşık olan onlarca kız öğrenciden farklı sanıyorsun ama değilsin. Farklı olsan yanında olurdu. Yalanlar falan da hikaye olurdu cicim.
canım sen her sevdiğine aşık mısın nedir yani ? aşk la sevginin sözlük anlamı bile aynı değilken neyin iddası bu.şuan yanımda değil. ama olmayacak diye birsey de yok :D

bütün arkadaşları beni biliyordu faceden eklediler konuştuk. ailesi de bilhassa öyle. sahte bir gelin güvey olabilir ama kendi kendime değil
Fake hesabınızı mi eklediler hepsi...
yani şahsısla değil bütün aile ve arkadaslariylada yalan bi bağlantı kurdunuz...çok enteresan duygular bunlar..bu kadar yalanın içinde gerçek hislerden bahsediyo olmanizda ayrı bi gariplik

Back
X