• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

Anladım.Bence şu saatten sonra da yapılacak bir şey yok. Sanırım hatanıza pişman olmuşsunuzdur.
En iyisi siz de onu silerek kendi yolunuza bakmanız.O nefret mi ediyor,kızgın mı kısacası ne hissettiği pek önemli değil gibi şuan.
pişmalık zor zanat ben beceremiyorum hem pişmanm hem değilim. evet ona rezil oldum ama hiç bişeyi olamamaktansa rezil olmayı kanul ediyorum. benden nefret ediyor bana karşı bişey hissetmemesindense buna bile katlanırım

Bir asistan olarak söylüyorum öğrencilere bu gözle bakacak çok az asistan vardır.
Odamdaki erkekler adına konuşmak gerekirse kızları sadece öğrenci olarak görüyorlar begenilmek hoşlarına gidiyor ama sınıftaki öğrenciler onların sadece isi.sınavda başında dur ders anlat bu kadar.
Seninle ilgili biseyi ortaya çıkarırsa senin okul hayatini bitirmekle kalmaz kendi is hayatini da bitirir. Bu yüzden içinde birşey varsa bile sen mezun olmadan birşey bekleme.
asistan öğrenci ilişkisine nasl baktığını dfalarca sordm laf arasında hoş karşılamıyordu. kendimi riske atamam asla olmaz diyordu hep

merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum ama cesaret edip bişey yazamamıştımç sanırım vakti geldi. objektif bakan gözlere ihtiyacım var. hepinizin yorumlarını bekliyorum. konuyu size anlatıcam sonuna kadar okuyup yorum yapan herkese şimdiden çok tesekkürler.
kızlar,ben okulda bir asistan hocama aşık oldum geçen yıl uzun süre bakıştık falan baktım o bana adım atmıyor facebooktan mesaj attım ilgimi söyledim.cevap yazmadı ama biz bakışmaya devam ediyoruz falan en son odasına gittim yüzüne söyledim seni üzmek istemem ama olmaz dedi.herneyse yaz tatilinde fake hesap açıp onu ekledim. bizkonuşmaya başladık. zor bi dönemden geçiyordu bana çok bağlandı artık hersaniye konuşuyordk. ama hiç bi görüşme falan yok tabi. sonrasında sevgili olduk. ama sadece telefonla haberlesşiyorz ama beni başkası olarak biliyor.(saçma gelebilir ama cidden böyle) son zamanlarımızda artık anladı biraz çünkü elle tutulur hiçbişey yok sadece ses. defalarca dedi yalanlarını söyle affedicem cesaret edip söyleyemedim. sonra birgün ben biliyorum su hayatta ailemden başka bi senden bana zarar gelmez beni seviyorsun hatta seninle ilgili emin olduğum tek şey sevgin dedi ve tak die bıraktı beni yalanlarını söylemeden olmaz dedi gitti. bu şubat ayının başında oluyor.sonra başka biriyle çıkmaya başladı.bir ay sonra bana mesaj attı. ben merak ediyorum seni,gerçek misin değil imisin die 5-6 defa yazdı sevgilisi olduğu için cevap yazmadımçkorktumda açıkçası. (bana olan sevgisini onlarca defa kanıtladı seviyordu biliyorum) herneyse geçen haftalarda nasıl olduğunu hala anlamadğım birşekilde benim olduğumu anladı.facebook,instagram,whatsap heryerden engelledi beni. hesap bile sormadı neden yaptın demedi.direk engelledi.fake hesabımı da engelledi. kızlar ben onu çok seviyorum . binlerce yalan söyledim ama ona yakn olmak içindi hepsi. şimdi bişey yapamıyorum. yani kafam da çok karısık. benden nefret mi ediyor yoksa kızgın mı bilemiyorum. sizce neden bişey yapmıyor istese okul hayatım bitirir ama yüzüme bile bakmıyor.odasında sürekli.aynı ortamda olduğumzda en uzğa gecip hiç bakmyor. sizce bu hikaye bitti mi :KK43:
sizin ki sevgili olmak değil ki sevgili kavramını yanlış anlamışsınız sanırım

pişmalık zor zanat ben beceremiyorum hem pişmanm hem değilim. evet ona rezil oldum ama hiç bişeyi olamamaktansa rezil olmayı kanul ediyorum. benden nefret ediyor bana karşı bişey hissetmemesindense buna bile katlanırım
Ama bu size bir fayda sağlamaz ki.Sizin de bir hayatınız var ve yeryüzündeki tek kişi o değil.Mutlu olmanız için çabalamanız gerek.Bazen bunu yapabilmek için olduğunuzdan başka yollara sapmanız gerekebilir.
Belki çok sevmişsinizdir şuan aşık gözüyle yazıyorsunuzdur ama kendinize gelip ''ben napıyorum ya'' dediğiniz an gerçekten pişman olacaksınız.

Bakın asistanlarin öğrencilerle bu şekilde bir duygusal bağ kurmalari mümkün değil. Olmaz bencr hic bir asistan böyle bir hataya düşmez. Öncelikle sizin öğrenci konumundan çıkmanız gerek.

Neyse, yaptığınız çok çocukça. Ama buraya dünyanın en kötü şeyini yapmışsiniz gibi yazmayacağım hatadir olur. Ucuz kurtulmuşsunuz ki adam sizi rezil etmemiş. Ama artik bundan sonra bu ilişkinin oluru yok inanin. Bi kere ilişki icin en önemli şey güven degil mi? Yalanlardan sonra güvenemez size.

Kesinlikle adamla konuşmayi görüşmeyi bırakıp yolunuza bakin. Zaten yeterince rezil duruma düşmüşsunuz daha nasil okulda yüzüne bakabileceksiniz adamin :KK43: unutun onu okulda da cok karsilasmamaya çalışın

Bakın asistanlarin öğrencilerle bu şekilde bir duygusal bağ kurmalari mümkün değil. Olmaz bencr hic bir asistan böyle bir hataya düşmez. Öncelikle sizin öğrenci konumundan çıkmanız gerek.

Neyse, yaptığınız çok çocukça. Ama. Uraya dünyanın en kötü şeyini yapmışsiniz gibi yazmayacağım hatadir olur. Ucuz kurtulmuşsunuz ki adam sizi rezil etmemiş. Ama artik bundan sonra bu ilişkinin oluru yok inanin. Bi kere ilişki icin en önemli şey güven degil mi? Yalanlardan sonra güvenemez size.

Kesinlikle adamla konuşmayi görüşmeyi bırakıp yolunuza bakin. Zaten yeterince rezil duruma düşmüşsunuz daha nasil okulda yüzüne bakabileceksiniz adamin :KK43: unutun onu okulda da cok karsilasmamaya çalışın
ben onu en son 20 şubatta aradım sonrasında ne mesaj ne bişey sadece bakıyorum öyle uzaktan uzaktan. onu rahatsız etmem. o adım atarsa-ki atmayacak gibi-olur yokda ben bişey yapmam daha

yoo öyle düşünmüyorum ama beni sevmişti eminim
Seni sevdiğine nasıl emin olabikirsinki bi kere gözlerine bakmamış, oturup yüzyüze konuşmamissiniz. sadece telefonda konuşarak sevgili de pek olunabilecegini sanmıyorum...
Bu kadar israrla ona yaklasmana yuzlerce yalan söylemene rağmen resmen seni rencide etmeden hayatından çıkarmış adam.bunun için sukretmelisin bence sende artık önüne bakmalisin.hiçbi koşulda oluru yok bu işin:KK14:

Yahu telefonda edilen üç beş sohbetle seni sevdi hemen öyle mi? Allah aşkına hangi dünyada yaşıyorsunuz? İnsan görmediği birini se ve mez! Dokunmadığı, kokusunu almadığı, gözlerine bakmadığı insanı sevemez. Aşırı ilgin hoşuna gitmiş ego tatmini yapmış. Sen olduğunu anlayınca da silmiş, bitirmiş aranızdaki iletişimi. Çünkü senden azıcık bile hoşlanmıyor. Bir parça hoşlansaydı engellemek yerine kim olduğunu bildiğini söyler iletişim kurardı tekrar. Umarım bu seni kendine getirir.

Seni sevdiğine nasıl emin olabikirsinki bi kere gözlerine bakmamış, oturup yüzyüze konuşmamissiniz. sadece telefonda konuşarak sevgili de pek olunabilecegini sanmıyorum...
Bu kadar israrla ona yaklasmana yuzlerce yalan söylemene rağmen resmen seni rencide etmeden hayatından çıkarmış adam.bunun için sukretmelisin bence sende artık önüne bakmalisin.hiçbi koşulda oluru yok bu işin:KK14:
ben bbundan sonra olur iddasında değilim zaten. ama onunla aylarca konuşan bendim. annesi ablası herkesle konuştum. o beni görmüyordu ama ben onu an be an takip ediyordum sevgisinden eminim

Yahu telefonda edilen üç beş sohbetle seni sevdi hemen öyle mi? Allah aşkına hangi dünyada yaşıyorsunuz? İnsan görmediği birini se ve mez! Dokunmadığı, kokusunu almadığı, gözlerine bakmadığı insanı sevemez. Aşırı ilgin hoşuna gitmiş ego tatmini yapmış. Sen olduğunu anlayınca da silmiş, bitirmiş aranızdaki iletişimi. Çünkü senden azıcık bile hoşlanmıyor. Bir parça hoşlansaydı engellemek yerine kim olduğunu bildiğini söyler iletişim kurardı tekrar. Umarım bu seni kendine getirir.
sevgi ile aşk farklı seyler arkadaşlarç bana aşıktı iddasında değilim ben. şuanki tepkisinin nedenini kestiremesemde onu tanıyorum ve sevdiğini biliyorum. olmamasının sebebi yalanlarım

bilmem bana biraz senin ki cahil cesareti gibi geldi.Çok iyi tanıyosun demek!burda yıllarca evli olan insanlar tanıyamamışım deyip boşanıyor sen ne kadar tanıyor olabilirsinki
cahil cesareti evet olabilir.. benim yüksem iddalarım yok. ben onun daldığında ne düşündüğünü hisseden biriyim yada yutkunduğunda hangi kelimeyi yuttuğunu. çok sevince hiisediyorsun

Back
X