• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

zamanım asla boşa geçmedi. sevdiğim adamla yalanlarla da olsa beraberdi.

Gerçek bir ilişki yaşadın mı? Ciddi soruyorum. Gerçi yaşadım desen de pek inanmam. Azıcık insanları tanıyorsam senin hayatında kimse olmamış şimdiye kadar. Bu arada pegasus tanıştırayım;
image.jpg

faake hesab acıp eklerken buralara geleceğini tahmin edemezdim kimse edemezdi. sadece tanımak istemiştim. oda beni tanısın istemiştim. ben istediklerimi basardım artık ikimizde birbirimizi cok yakından tanıyoruz
Iyide tatlım o seni baskası olarak tanıyor, sana sırılsıklam asık olsa bile sen oldugunu öğrendigi anda soğuyacak bunu biliyormuydun? Elbette buraya gelecegini tahmin edemezdin ama sonucta bi reddedilme ve bunu hazmedemeyip yalan yanlıs işlere kalkışma var. Hayır şimdi eline ne gecti onu anlamadım? O sadece seni Merak ettiği icin arayıp soruyor kim oldugunu öğrenirse alırsın ağzının payını benden söylemesi

Iyide tatlım o seni baskası olarak tanıyor, sana sırılsıklam asık olsa bile sen oldugunu öğrendigi anda soğuyacak bunu biliyormuydun? Elbette buraya gelecegini tahmin edemezdin ama sonucta bi reddedilme ve bunu hazmedemeyip yalan yanlıs işlere kalkışma var. Hayır şimdi eline ne gecti onu anlamadım? O sadece seni Merak ettiği icin arayıp soruyor kim oldugunu öğrenirse alırsın ağzının payını benden söylemesi
öğrendi

sevginin aşkın sevilmenin sevmenin ne demek olduğunu iyi biliyorum yani.Seninki fazla sahte oluyor ama hala inkar aşamasındasın
bunları bilmen çok güzel. inkar mı asla hepinizin yorumlarını okuyor kendi düşünceme göre cevap veriyorum. size göre sahte bana göre gerçek. sevginin sahtesi olmaz bence

bunları bilmen çok güzel. inkar mı asla hepinizin yorumlarını okuyor kendi düşünceme göre cevap veriyorum. size göre sahte bana göre gerçek. sevginin sahtesi olmaz bence
senin sevgin değil de karşındakinin sevdiğini iddia etmen sahte bence adam arkasına bakmadan kaçmış kendini kandırıyorsun sadece

Cevapla kendimden emin oldum. Sormama gerek yokmuş zaten. Canlı kanlı bir ilişki yaşamanı tavsiye ediyorum. inan çok keyifli bişey.
.çok ilişki tecribem yok evet.bundan önce 2 yıllık bir ilişkim vardı ve o iki yıla sizin burun kıvırdığınız bu ilişkinin bir gününe değişmem. ben kalbmin attığını hissettim kızlar. sizede tavsiye ederim çok keyifli bişey

.çok ilişki tecribem yok evet.bundan önce 2 yıllık bir ilişkim vardı ve o iki yıla sizin burun kıvırdığınız bu ilişkinin bir gününe değişmem. ben kalbmin attığını hissettim kızlar. sizede tavsiye ederim çok keyifli bişey

Burnun düşmüş aman alırsın yerden. Yeminle içim şişti. Senin bu tavırlarına çevrendeki insanlar katlanabiliyor mu? Bak psikolojik analiz yapıyorum sana bedavadan.

Burnun düşmüş aman alırsın yerden. Yeminle içim şişti. Senin bu tavırlarına çevrendeki insanlar katlanabiliyor mu? Bak psikolojik analiz yapıyorum sana bedavadan.
çok naziksin tesekkürler. için şiştiyse yorum yapmak zorunda değilsin zorlama kendini. çevremdekiler bunu katlanmak olarak görmüyor

çok naziksin tesekkürler. için şiştiyse yorum yapmak zorunda değilsin zorlama kendini. çevremdekiler bunu katlanmak olarak görmüyor

Dayanamıyorum işte bu da benim huyum. İlla aklınızı başınıza getirmem lazım. Ama sende pek umut yok. Çok eminsin ya kendinden o kadar emin olma. Hayat öyle şeyler çıkarır ki karşına :KK57: böyle kalırsın. Tükürdüklerinin hepsini yalarsın. İyi geceler...

Back
X