Yaniiiii. Bioya yazması çok önemli değil de en başında diyebilirdi dgs ile üzerini tamamlıyorum falan diye. Israrla mesleğinin adının mimarlık olarak geçtiği söyledi bizde yemeyince devreye dgs girdi jcdjdksjdnsEvet çok ilginç 1 gecede dgsye girdi. hatta şimdi hala mimarlık öğrencisi olduğunu iddia ediyor. eee madem öğrencisin neden bionda meslek yazıyor? ya da neden mimarım dedin? sen mimar henüz değilsin ki öğrencisin(!!!) Biz de yedik ablacım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlım eski sevgilisini özlüyor mu?
- Konu Sahibi sweetrich
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Burada ilişkisi konusunda hiçkimse onun kötülüğüne konuşmadı. Hala da diyorum hemcinsi olarak kendini yakmasın adamdan ayrılsın. Çünkü bdvde her gün okuyoruz kadınlar sürekli aldatılıyor şiddetin biri bin para… Kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem kim ister ki? Adamın karakteri iğrenç, annesi iğrenç, kıza davranışları, yedek tutması iğrenç ve daha iğrenci kız kendini buna layık görüyor. Biz bu ülkenin kadınları kendi değerimizi ne zaman anlayacağız?Ya kızın üstüne çok gitmissiniz.Sevgi gözü kör eder.Olabilir herkes böyle şeyler yaşamiyor ne yapsın kız.Zor durumda belli ki yardım istiyor.
İnan durumun karışık ve birazda çetrefilli .lütfen acele etme ilişkini gözden geçir.Saglam temeller ustune bina et evliliğini.
Sonra eyvah denemen için..Kendi duygularinla dusuncelerinle karar ver ki pişman da olma.ne yaptığının farkında ol.
Fazlasıyla açık ve net birisin belliki.Karsindaki insanda senin gibi değil bu hususta bunu anlamak zor değil.Onu kendi hayal dünyanda yüceltme ve bu birliktelikten ne beklediğinin farkında ol.umarim bir aonuca varacaksin
Bölüm konusu farklı bir tepki… Farkettiğimi yazdım.
Hepsini okuyamadım atlaya atlaya okumaya çalıştım.
Hiçmi kendinize saygınız yok? Gerçekten böyle bir adamı kendinize layık görüyorsanız size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Anneler babalar çocuklarına kıyamıyor, ama çocuklar böyle seçimler yaparak anneye babaya kıyıyorlar. Çok yazık
Hiçmi kendinize saygınız yok? Gerçekten böyle bir adamı kendinize layık görüyorsanız size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Anneler babalar çocuklarına kıyamıyor, ama çocuklar böyle seçimler yaparak anneye babaya kıyıyorlar. Çok yazık
millete küçük beyinli veya bi tarafımla gülüyorum diyeceğinize konunuza doğru düzgün cevap veringüncelleme yapıyorum şuan. İş yerindeyim müsait oldukça konuyu yazmaya çalışıyorum yarım saate düşer tekrar oku lütfen. Teşekkür ederim ayrıca düşünerek konuştuğun için
Eş/sevgili ailesinin oğluşunun exini anlatma nedeninin tek oluru eğer o kişi vefat etmişsedir. O bile sıkıntılı ama anlaşılabilir az çok. Bu ne alaka yani.
Nişanlınız de sağlam bir duruşa değil duruyor. Kaç yıl öncesinden tanışıp konuşmanız önemli değil. Çocukluk zamanları onlar. Bu kadar kısa süre içerisinde harekete geçmeseydiniz keşke. Neredeyse kv ile daha çok vakit geçirmişsiniz.
Nişanlınız de sağlam bir duruşa değil duruyor. Kaç yıl öncesinden tanışıp konuşmanız önemli değil. Çocukluk zamanları onlar. Bu kadar kısa süre içerisinde harekete geçmeseydiniz keşke. Neredeyse kv ile daha çok vakit geçirmişsiniz.
‘ O kız benim aklıma girdi çıkmadı ‘ demişsin yani ilişkinin içinde o kadar düşünülecek şey varken ilişki dışı bir şeyi düşünerek kendini sabote ediyorsun
Bu adam altı yılını geçirdiği kadını yedekte tutmuş hayatına ve ilişkilerine devam etmiş sonundada rencide ederek , kırıp dökerek ayrılmış sence seviyor olabilir mi sadece kız hiç bir şekilde ondan vazgeçmez sanmış tekmeyi yiyince yedirememiş sonrasında mesajla yoklayarak ego tatmini yapma peşinde
Asıl düşünmen gereken bu olayın bütünü kadın değil
Bu adam altı yılını geçirdiği kadını yedekte tutmuş hayatına ve ilişkilerine devam etmiş sonundada rencide ederek , kırıp dökerek ayrılmış sence seviyor olabilir mi sadece kız hiç bir şekilde ondan vazgeçmez sanmış tekmeyi yiyince yedirememiş sonrasında mesajla yoklayarak ego tatmini yapma peşinde
Asıl düşünmen gereken bu olayın bütünü kadın değil
Bide başkasını aldatan adam seni alatmayacak mi .huylu huyundan vazgeçer mi.senjn gbi saf i bulmuşlar afedersin yol yakınken kurtulmaya bak sen.senin psikoloji iyi dgl.adam mükemmel değil mükemmel profile sokmussun kafanda.adam resmen ulu orta herseyi ve sen bile bile kendini ateşe atıyorsun.bosanmak için evlenme bunun sonu iyi dgl
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.