• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

bakın benim haklı çıkmak gibi bir amacm yok. yalan söyledğim an nedeni ne olursa olsun haksız oldum zaten. hayatım boyunca hiç pişman olmadım 24 yasındayım. her durumdan bişey öğrendim. 10 yıl sonra da olmam

24 yaşındasın tabi çok büyümüşsün. Ve tabi ki pişman olmazsın. Ne diyeyim. He yavrum he. İdealist tavrımdan vazgeçip gidiyorum sanırım ben de. Senin kafana bir şey gireceği yok. Kendini kaf dağında görüyörsun.

Valla şu sıralar önüne gelen pdr okuyor. O yüzden bir yorum yapamayacağım o konuya. Açık öğretime psikoloji bölümü açılıyor bu sene. Yeni nesilin işletmesi oldu artık pdr ve psikoloji.

Kızma ablası kanı kaynıyor, aklını ne kadar başına getirirsek o kadar iyi. Onun için burdayız öyle değil mi?
keşke inat yerine anlamayı seçse sev(d)i'yor sev(d)i'yor başka birşey demiyor ki.Bir masal içinde yaşıyor gidiyor şuan

Valla şu sıralar önüne gelen pdr okuyor. O yüzden bir yorum yapamayacağım o konuya. Açık öğretime psikoloji bölümü açılıyor bu sene. Yeni nesilin işletmesi oldu artık pdr ve psikoloji.

Kızma ablası kanı kaynıyor, aklını ne kadar başına getirirsek o kadar iyi. Onun için burdayız öyle değil mi?
akıl başa gelmek istemiyosa yapcak bişey yok sephora cim.ne desek hep bi cevap var
Adamin hoşuna gitmiş gizemli gizemli takılmış işte....aaa yok pardon sevmiş çok sevmiş beyfendi kim oldugunu da öğrenince kestirip atmış. Ama tabi daha yeni ogrendi belkide tekrar iletişime geçer bellimi olur:KK76:
hayaller gerçekler işte naparsin....
o da ogrenicek bu kadar insanın boşa konusmadigini:KK50:

bakiniz bir asistan olarak söylüyorum bunu ben bu ise adamin kariyeri olarak bakmıyorum. Herkes 18 yaş üstü, dolayisiyla bir istismar söz konusu olmadigindan hukuksal olarak hicbir yaptirim olmaz. Kaldi ki bi asistan sizin okul hayatinizi bitirebilecek güce sahip degildir. Yani bu kariyeri icin reddetme isi yalan. Eger en basindan isteseydi goze alabilirdi. Adam sizi istememis bu da bahanesi olmus. Benim etrafimda ogrencisiyle evlenen dolu hoca ve asistan var. Ha bi de isi gucu olan belli bir geliri olan ve gercekten seven erkek 8 ay siz ne derseniz deyin ölüm olsa gelir sizi gorurdu. Sadece vakit gecirmis belli ki. O vakit gecirdigi kisinin siz olduğunuzu farkedince de sinir oldu oyuna getirildiğine hepsi bu.
bunu zaman göstericek. tesekkürler

akıl başa gelmek istemiyosa yapcak bişey yok sephora cim.ne desek hep bi cevap var
Adamin hoşuna gitmiş gizemli gizemli takılmış işte....aaa yok pardon sevmiş çok sevmiş beyfendi kim oldugunu da öğrenince kestirip atmış. Ama tabi daha yeni ogrendi belkide tekrar iletişime geçer bellimi olur:KK76:
keske sizde sevilseydiniz kızlar böyle. suan seviyor iddasında değilim. ama o beni görmeden dokunmadan sevdi. ve sizbunu kabul edemiyorsunuz

Bazıları kahvaltıda Yürek falanmı yiyor ya, iyi cesaret fake hesaptan ilişki yürütmek üstelik reddedilmenize rağmen. Aşkta gurur yoktur ama Buda gurursuzluk be güzelim. Yazık değilmi kendine olmaz Demiş işte neden taktın?

İşte bende eşeklik üzülüyorum böyle zamanını boşa harcayan gençlere. Halbuki başka biriyle belki çok güzel bir ilişki yaşayacaktı bu süreçte. Hayali değil gerçekten sevecek sevilecekti. Ben mi çok realistim bu yeni nesil mi çok romantik anlayamıyorum bazen.

Bazıları kahvaltıda Yürek falanmı yiyor ya, iyi cesaret fake hesaptan ilişki yürütmek üstelik reddedilmenize rağmen. Aşkta gurur yoktur ama Buda gurursuzluk be güzelim. Yazık değilmi kendine olmaz Demiş işte neden taktın?
faake hesab acıp eklerken buralara geleceğini tahmin edemezdim kimse edemezdi. sadece tanımak istemiştim. oda beni tanısın istemiştim. ben istediklerimi basardım artık ikimizde birbirimizi cok yakından tanıyoruz

İşte bende eşeklik üzülüyorum böyle zamanını boşa harcayan gençlere. Halbuki başka biriyle belki çok güzel bir ilişki yaşayacaktı bu süreçte. Hayali değil gerçekten sevecek sevilecekti. Ben mi çok realistim bu yeni nesil mi çok romantik anlayamıyorum bazen.
Hadi ordan biz ne anlarız aşktan sevgiden pis realistleriz biz...:KK19:yürüyün gidek yaa ...:KK59:

zamanım asla boşa geçmedi. sevdiğim adamla yalanlarla da olsa beraberdi.

Back
X