• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

Dayanamıyorum işte bu da benim huyum. İlla aklınızı başınıza getirmem lazım. Ama sende pek umut yok. Çok eminsin ya kendinden o kadar emin olma. Hayat öyle şeyler çıkarır ki karşına :KK57: böyle kalırsın. Tükürdüklerinin hepsini yalarsın. İyi geceler...
büyük konuşmam ben. tükürdüysek yalarız problem değil.kendimi tanıyorum ve kendimden eminim bunlar güzel özellkler bence iyi geceler

evet ben istemedim bunları o istedi. oda biliyordu ve söyledi seninle ilgili sadece sevginden eminim diye. ve bana defalarca sevgisini kanıtladı.

Nasil kanitladi?
Merak ettim.

Yani zaten sanal bir iliski, begendiginiz bir vucut koydunuz fotografiniza, o da biraz tuhafmis, gelip gormeden inanmis, icine biraz da gizem ve aksiyon girince birakmamis.

merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum ama cesaret edip bişey yazamamıştımç sanırım vakti geldi. objektif bakan gözlere ihtiyacım var. hepinizin yorumlarını bekliyorum. konuyu size anlatıcam sonuna kadar okuyup yorum yapan herkese şimdiden çok tesekkürler.
kızlar,ben okulda bir asistan hocama aşık oldum geçen yıl uzun süre bakıştık falan baktım o bana adım atmıyor facebooktan mesaj attım ilgimi söyledim.cevap yazmadı ama biz bakışmaya devam ediyoruz falan en son odasına gittim yüzüne söyledim seni üzmek istemem ama olmaz dedi.herneyse yaz tatilinde fake hesap açıp onu ekledim. bizkonuşmaya başladık. zor bi dönemden geçiyordu bana çok bağlandı artık hersaniye konuşuyordk. ama hiç bi görüşme falan yok tabi. sonrasında sevgili olduk. ama sadece telefonla haberlesşiyorz ama beni başkası olarak biliyor.(saçma gelebilir ama cidden böyle) son zamanlarımızda artık anladı biraz çünkü elle tutulur hiçbişey yok sadece ses. defalarca dedi yalanlarını söyle affedicem cesaret edip söyleyemedim. sonra birgün ben biliyorum su hayatta ailemden başka bi senden bana zarar gelmez beni seviyorsun hatta seninle ilgili emin olduğum tek şey sevgin dedi ve tak die bıraktı beni yalanlarını söylemeden olmaz dedi gitti. bu şubat ayının başında oluyor.sonra başka biriyle çıkmaya başladı.bir ay sonra bana mesaj attı. ben merak ediyorum seni,gerçek misin değil imisin die 5-6 defa yazdı sevgilisi olduğu için cevap yazmadımçkorktumda açıkçası. (bana olan sevgisini onlarca defa kanıtladı seviyordu biliyorum) herneyse geçen haftalarda nasıl olduğunu hala anlamadğım birşekilde benim olduğumu anladı.facebook,instagram,whatsap heryerden engelledi beni. hesap bile sormadı neden yaptın demedi.direk engelledi.fake hesabımı da engelledi. kızlar ben onu çok seviyorum . binlerce yalan söyledim ama ona yakn olmak içindi hepsi. şimdi bişey yapamıyorum. yani kafam da çok karısık. benden nefret mi ediyor yoksa kızgın mı bilemiyorum. sizce neden bişey yapmıyor istese okul hayatım bitirir ama yüzüme bile bakmıyor.odasında sürekli.aynı ortamda olduğumzda en uzğa gecip hiç bakmyor. sizce bu hikaye bitti mi :(
gormedigi biriyle nasil sevgili oluyor?

keske sizde sevilseydiniz kızlar böyle. suan seviyor iddasında değilim. ama o beni görmeden dokunmadan sevdi. ve sizbunu kabul edemiyorsunuz
Hah, ben de konu ne zaman buraya gelecek diye okuduydum sayfaları. İşte bunlar hep sevilmediğimizden. Bi sevdirin be, bir sevgi kaç lira? :cry: İnşallah şifanı bulursun.

bütün yorumları okudum aklıma şu güzel söz geldi ata sözümüz " çıkamamış candan umut kesilmez" diye.. ben daha farklı bir gözle baktım olaya, bu olayda ben çok seven bir kadın görüyorum ve çekinceleri olan bir erkek ( ya da kendi haklı gerekçeleri ya da farklı düşünceleri olan) görüyorum.hepinizin bildiği üzere biz kadınların hisleri kuvvetlidir bence bu fake olaydan önce şu kaçamak bakışmalar kısmında zaten olaylara bakmak gerekiyor çünkü asıl orda iki kişi birbirinden haberdar ve ozamanlar yaklaşımlar nasıldı onu bilmek gerekiyor detaylı olarak o kısım bana önemli geldi.. fake olaya gelirsek burada da hala seven ve sonuçlarını düşünemeyen bir kadın görüyorum ve cidden cidden eminsen bu kadar sevdiğine ozaman senin öğrenciliğin değil kalbini beğendi ama sorun görünüşte olabilir yani fiziksel olarak beğenmiyordur bu ihtimal var ayrıca bilmediğin başka sorunları kafasını kurcalayan başka nedenleri olabilir sana karşı çok açık birisi değil anladığım kadarıyla ve aslında yüzyüze gelip konuşmanız gerekiyor en azından seninde tamamiyle emin ve idrak edebilmen için....duygularda değişim neden oldu? yani değimden kastım insan fake olduğunu anladığı birine nasıl tepki göstermez bunu bile göstermemesi bana çok ilginç geldi nefret etseydi ağzının payını verirdi diye düşünüyorum ama hiç bir şekilde iletişim kurmamış çok ilginç başka bir şey çıkabilir altından.. biraz zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum sadece ve gözlemlemen gerekiyor tabi zor duruma sokmadan ve kendini zorla kabul ettiriyor durumuna düşmeden uzaktan gözlemle sadece bekle derim iyi günler ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum ama cesaret edip bişey yazamamıştımç sanırım vakti geldi. objektif bakan gözlere ihtiyacım var. hepinizin yorumlarını bekliyorum. konuyu size anlatıcam sonuna kadar okuyup yorum yapan herkese şimdiden çok tesekkürler.
kızlar,ben okulda bir asistan hocama aşık oldum geçen yıl uzun süre bakıştık falan baktım o bana adım atmıyor facebooktan mesaj attım ilgimi söyledim.cevap yazmadı ama biz bakışmaya devam ediyoruz falan en son odasına gittim yüzüne söyledim seni üzmek istemem ama olmaz dedi.herneyse yaz tatilinde fake hesap açıp onu ekledim. bizkonuşmaya başladık. zor bi dönemden geçiyordu bana çok bağlandı artık hersaniye konuşuyordk. ama hiç bi görüşme falan yok tabi. sonrasında sevgili olduk. ama sadece telefonla haberlesşiyorz ama beni başkası olarak biliyor.(saçma gelebilir ama cidden böyle) son zamanlarımızda artık anladı biraz çünkü elle tutulur hiçbişey yok sadece ses. defalarca dedi yalanlarını söyle affedicem cesaret edip söyleyemedim. sonra birgün ben biliyorum su hayatta ailemden başka bi senden bana zarar gelmez beni seviyorsun hatta seninle ilgili emin olduğum tek şey sevgin dedi ve tak die bıraktı beni yalanlarını söylemeden olmaz dedi gitti. bu şubat ayının başında oluyor.sonra başka biriyle çıkmaya başladı.bir ay sonra bana mesaj attı. ben merak ediyorum seni,gerçek misin değil imisin die 5-6 defa yazdı sevgilisi olduğu için cevap yazmadımçkorktumda açıkçası. (bana olan sevgisini onlarca defa kanıtladı seviyordu biliyorum) herneyse geçen haftalarda nasıl olduğunu hala anlamadğım birşekilde benim olduğumu anladı.facebook,instagram,whatsap heryerden engelledi beni. hesap bile sormadı neden yaptın demedi.direk engelledi.fake hesabımı da engelledi. kızlar ben onu çok seviyorum . binlerce yalan söyledim ama ona yakn olmak içindi hepsi. şimdi bişey yapamıyorum. yani kafam da çok karısık. benden nefret mi ediyor yoksa kızgın mı bilemiyorum. sizce neden bişey yapmıyor istese okul hayatım bitirir ama yüzüme bile bakmıyor.odasında sürekli.aynı ortamda olduğumzda en uzğa gecip hiç bakmyor. sizce bu hikaye bitti mi :KK43:

Siz hastasınız bi doktora gidin bence... Hala bittimi diyosunuz ya başladımı da....?

Bir asistan olarak söylüyorum öğrencilere bu gözle bakacak çok az asistan vardır.
Odamdaki erkekler adına konuşmak gerekirse kızları sadece öğrenci olarak görüyorlar begenilmek hoşlarına gidiyor ama sınıftaki öğrenciler onların sadece isi.sınavda başında dur ders anlat bu kadar.
Seninle ilgili biseyi ortaya çıkarırsa senin okul hayatini bitirmekle kalmaz kendi is hayatini da bitirir. Bu yüzden içinde birşey varsa bile sen mezun olmadan birşey bekleme.

bence de olması gereken bu ama bizim okuldaki erkek asistanlar hep lisans öğrencileriyle sevgili olup evleniyorlar
bence etik değil. öğrencileri bu şekilde kullanan asistanlar biliyorum.

bütün yorumları okudum aklıma şu güzel söz geldi ata sözümüz " çıkamamış candan umut kesilmez" diye.. ben daha farklı bir gözle baktım olaya, bu olayda ben çok seven bir kadın görüyorum ve çekinceleri olan bir erkek ( ya da kendi haklı gerekçeleri ya da farklı düşünceleri olan) görüyorum.hepinizin bildiği üzere biz kadınların hisleri kuvvetlidir bence bu fake olaydan önce şu kaçamak bakışmalar kısmında zaten olaylara bakmak gerekiyor çünkü asıl orda iki kişi birbirinden haberdar ve ozamanlar yaklaşımlar nasıldı onu bilmek gerekiyor detaylı olarak o kısım bana önemli geldi.. fake olaya gelirsek burada da hala seven ve sonuçlarını düşünemeyen bir kadın görüyorum ve cidden cidden eminsen bu kadar sevdiğine ozaman senin öğrenciliğin değil kalbini beğendi ama sorun görünüşte olabilir yani fiziksel olarak beğenmiyordur bu ihtimal var ayrıca bilmediğin başka sorunları kafasını kurcalayan başka nedenleri olabilir sana karşı çok açık birisi değil anladığım kadarıyla ve aslında yüzyüze gelip konuşmanız gerekiyor en azından seninde tamamiyle emin ve idrak edebilmen için....duygularda değişim neden oldu? yani değimden kastım insan fake olduğunu anladığı birine nasıl tepki göstermez bunu bile göstermemesi bana çok ilginç geldi nefret etseydi ağzının payını verirdi diye düşünüyorum ama hiç bir şekilde iletişim kurmamış çok ilginç başka bir şey çıkabilir altından.. biraz zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum sadece ve gözlemlemen gerekiyor tabi zor duruma sokmadan ve kendini zorla kabul ettiriyor durumuna düşmeden uzaktan gözlemle sadece bekle derim iyi günler ...
Suan ve daha sonrasinda bsey yapmiycam zaten. Bende sizin gibi dusunuyorum ogrendiginde arayp hesap sorabilirdi kizabilirdi ama hic bisey yapmamayi ter ih etti. Aynisi bana yapilsa ve etrafimdan biri yapsa bunu tepkim cok farkli olurdu. N

Bende unide hocamla cikmistim hic kariyer mariyer dusunmemisti adam ikinizde yetiskinsiniz neden meslek hayatini tehlike atmis olsun ki eger sevse seviyeli bir bicimde bir iliskiye baslardi canim yani bizde oyle oldu

bence sevgisinden kaçıyor.
ayrıca sana çok kırgın ve kızgın..
ben olsam kesinlikle böyle düşünürdüm.
eğer seni istemeseydi ve sevmeseydi
iki cümleyle anlatırdı..

Back
X