• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ah çok dertliyim

Fake hesabınızı mi eklediler hepsi...
yani şahsısla değil bütün aile ve arkadaslariylada yalan bi bağlantı kurdunuz...çok enteresan duygular bunlar..bu kadar yalanın içinde gerçek hislerden bahsediyo olmanizda ayrı bi gariplik
evet ben istemedim bunları o istedi. oda biliyordu ve söyledi seninle ilgili sadece sevginden eminim diye. ve bana defalarca sevgisini kanıtladı.

canım sen her sevdiğine aşık mısın nedir yani ? aşk la sevginin sözlük anlamı bile aynı değilken neyin iddası bu.şuan yanımda değil. ama olmayacak diye birsey de yok :KK70:

Valla ömrüm boyunca yapamadım o ayrımı ben. Bana göre ikisi de yanı şey. Ama sen üstün tecrübelerin sonucu yapmışsın ayrımı bravo...

Burda bir elif var, rumuzunu değiştirmiş hatırlamıyorum şimdi. Ona da milyon kere hocasının onunla ilgilenmediğini söyledik dinlemedi. Aynı senin gibi cevaplar veriyordu, romantizmin doruğundaydı. Ne oldu, en sonunda kabullendi adamın onunla ilgilenmediğini. Biz aynı tavsiyeleri 1-2 sene önce de verdik, şimdi sana da veririz. Hatta bu yollardan bir çoğumuz geçtik. Bir hocanın öğrencisine ilgi duyması milyonda bir ihtimaldir ama bir öğrencinin hocasına ilgi duyması %98 ihtimaldir.

Valla ömrüm boyunca yapamadım o ayrımı ben. Bana göre ikisi de yanı şey. Ama sen üstün tecrübelerin sonucu yapmışsın ayrımı bravo...

Burda bir elif var, rumuzunu değiştirmiş hatırlamıyorum şimdi. Ona da milyon kere hocasının onunla ilgilenmediğini söyledik dinlemedi. Aynı senin gibi cevaplar veriyordu, romantizmin doruğundaydı. Ne oldu, en sonunda kabullendi adamın onunla ilgilenmediğini. Biz aynı tavsiyeleri 1-2 sene önce de verdik, şimdi sana da veririz. Hatta bu yollardan bir çoğumuz geçtik. Bir hocanın öğrencisine ilgi duyması milyonda bir ihtimaldir ama bir öğrencinin hocasına ilgi duyması %98 ihtimaldir.
haklı olabilirsinz iddam yok . %1 ihtimalse de benim ihtimalim benim imkansızım. biliyorumki yapmadığım şeylerin pişmalıığı daha büyük. olmassa olmaz nasip değilmiş deriz. ama arkama baktğımda ben herseyi denemdim olmadı rahatlğı olur

sen ben anlamıyoruz sephoraa o pdr okuyor ve sevgi üzerine master yapmış.He he seviyor deyip çekiliyorum konudan artık işine geleni cevaplıyor nasılsa

haklı olabilirsinz iddam yok . %1 ihtimalse de benim ihtimalim benim imkansızım. biliyorumki yapmadığım şeylerin pişmalıığı daha büyük. olmassa olmaz nasip değilmiş deriz. ama arkama baktğımda ben herseyi denemdim olmadı rahatlğı olur

Bak 7 sayfa yazılmış. Hepsini okumadım ama seni destekleyen bir yorum yoktur eminim. Destekleyecek olanlar da senin yaşında senin gibi hocasından etkilenen genç kızlardır. Aklı başında hiç bir kadının destekleyeceğini sanmıyorum şu yaptıklarını ve söylediklerini. Ama biz ne dersek boş sanırım. 10 sene sonra ya aman iyi ki yaptım aklımda kalmadı diyeceksin ya da pişmanlığın dibine vuracaksın. Son derece saçma sapan bir durum çünkü.

Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamak istemiyosun
Mesaj daki sensin tamam anladık ama hoslandigin kişi sen olduğunu bilmeden cevap veriyodu öğrenince heryrden engelledi seni.
buraya yazma sebebim buydu bu konuda çelişkilerim var. yalan söylediğmi biliyordu.resmimi de gördü. ama öğrenci olduğumu anladığında engelledii. sorun öğrenci olmam

evet ben istemedim bunları o istedi. oda biliyordu ve söyledi seninle ilgili sadece sevginden eminim diye. ve bana defalarca sevgisini kanıtladı.
dediydi yaptıydı öyleydi böyleydi......
Sonuç ne canım?
senin kim oldugunu anladığı anda bütün herseyi engellemis bitmiş gitmiş....seni sen olduğun için seviyo falan olsaydı bu ilişkinin olmayacağını mesleğini riske attığını sana güzelce açıklar ve saygılı bi şekilde aranıza mesafe koyardı.onun tercih ettigi yol çok açık...egosunu tavan yaptıran gizemli bi bayandin sadece....umursamadigi içinde bitti gitti

bakiniz bir asistan olarak söylüyorum bunu ben bu ise adamin kariyeri olarak bakmıyorum. Herkes 18 yaş üstü, dolayisiyla bir istismar söz konusu olmadigindan hukuksal olarak hicbir yaptirim olmaz. Kaldi ki bi asistan sizin okul hayatinizi bitirebilecek güce sahip degildir. Yani bu kariyeri icin reddetme isi yalan. Eger en basindan isteseydi goze alabilirdi. Adam sizi istememis bu da bahanesi olmus. Benim etrafimda ogrencisiyle evlenen dolu hoca ve asistan var. Ha bi de isi gucu olan belli bir geliri olan ve gercekten seven erkek 8 ay siz ne derseniz deyin ölüm olsa gelir sizi gorurdu. Sadece vakit gecirmis belli ki. O vakit gecirdigi kisinin siz olduğunuzu farkedince de sinir oldu oyuna getirildiğine hepsi bu.

Bak 7 sayfa yazılmış. Hepsini okumadım ama seni destekleyen bir yorum yoktur eminim. Destekleyecek olanlar da senin yaşında senin gibi hocasından etkilenen genç kızlardır. Aklı başında hiç bir kadının destekleyeceğini sanmıyorum şu yaptıklarını ve söylediklerini. Ama biz ne dersek boş sanırım. 10 sene sonra ya aman iyi ki yaptım aklımda kalmadı diyeceksin ya da pişmanlığın dibine vuracaksın. Son derece saçma sapan bir durum çünkü.
bakın benim haklı çıkmak gibi bir amacm yok. yalan söyledğim an nedeni ne olursa olsun haksız oldum zaten. hayatım boyunca hiç pişman olmadım 24 yasındayım. her durumdan bişey öğrendim. 10 yıl sonra da olmam

sen ben anlamıyoruz sephoraa o pdr okuyor ve sevgi üzerine master yapmış.He he seviyor deyip çekiliyorum konudan artık işine geleni cevaplıyor nasılsa

Valla şu sıralar önüne gelen pdr okuyor. O yüzden bir yorum yapamayacağım o konuya. Açık öğretime psikoloji bölümü açılıyor bu sene. Yeni nesilin işletmesi oldu artık pdr ve psikoloji.

Kızma ablası kanı kaynıyor, aklını ne kadar başına getirirsek o kadar iyi. Onun için burdayız öyle değil mi?

dediydi yaptıydı öyleydi böyleydi......
Sonuç ne canım?
senin kim oldugunu anladığı anda bütün herseyi engellemis bitmiş gitmiş....seni sen olduğun için seviyo falan olsaydı bu ilişkinin olmayacağını mesleğini riske attığını sana güzelce açıklar ve saygılı bi şekilde aranıza mesafe koyardı.onun tercih ettigi yol çok açık...egosunu tavan yaptıran gizemli bi bayandin sadece....umursamadigi içinde bitti gitti
olay geçmiş zaman olduğu için dili geçmiş zaman ekleri kullanıyorum. sonuç suan beklemede yeni öğrendi hemen sindirmesini beklemiyorum

Back
X