• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Merhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm. Ayrıca otobüs kartım da yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz uzamış konu da takıldığım konu siz evinize gidemiyor musunuz tek onun götürmesini bekliyorsunuz

Evim buraya çok uzak ve yolu bilmediğim için gidemiyorum. Kendi arabamla gelmiş olsam giderdim ama onu da evimin orda bıraktım. Taksiye binsem 150den aşağı yazmaz, toplu taşımayı da bilmiyorum çok fazla eşyayla gidemem diye düşündüm.

Sabah gidecek kisi aksamdan iki parça eşyasını toplamak için yataktan kalkmaz.

Siz gidemiyor musunuz , gitmek isteyen kişi , haritanın diğer ucuna tek başına gidebilir .

Eğer bir sıkıntısı varsa söyleyebilir, söylemelidir.

Belki önceden daha ozenliydiniz , sonradan dikkatsizce yemeğe başladınız, ya da birikti sevgilinizde , gereksiz tepki vermissiniz.

" Ben dönmeden uyuyamıyorum " sekiz aydır bunu yeni mi öğrendi , ve illa bu konuşmanın hemen ardından mi dönmeniz gerekirdi.

Trip attığınız ortada.

Valla 8 ay çok iyi dayanmış demekki size gerçekten saygısı var ki onca zaman susmuş.mesela ben şapırdatan biri olduğu zaman o odada duramam bile,o sesi duydukça beynim inler.ama sizinde dikkat etmeniz gerekti bu konuda bildiğiniz halde yapmanız biraz saygısızlık oluyor..itme konusuna şuan takılmayın benim gibi şartelleri atmış olabilir :)) takıntılı insanlar bazen abartı tepki verebiliyor elinde olmadan,kendimden biliyorum

Bir konuda sevgiliniz de hakli açık açık ağzını sapirdatma de yanı başka koltuğa geçip trip atmak ne

Bence problem edilecek bir konu asla değil. Ben ağzımı şapırdatırsam ve bunun farkında olmazsam umarım birileri de beni uyarır. Trip atılacak ne var bunda? Adam gayet haklı. Ayrıca o kadar sinirlendiğim bir insana beni eve götür demem.. Bence baya haksızsın.

Yatarken söylediğiniz trip gibi algılanmış. Siz de onun kolunu çekmesini trip olarak algılamışsınız. Ya da o da trip olarak algıladı birden kolunu çekti sonra düşününce sakinleşti.
Yani gereksiz büyütmüşsünüz.
Ayrıca atar yapacaksanız tartışacaksanız evinize nasıl gidilir öğrenin derim. Öyle atar pek etkili olmuyor.
Moovit diye bir uygulama var. Nereye hangi toplu taşıma gidiyor gösteriyor. Sizin şehrinizde yoksa da google a A dan B ye nasıl giderim yazıyorsunuz bir sürü sonuç çıkıyor.

Almam elime koy yan cebime olmuş biraz bu telefon elinizde şakır şakır nasıl gidilebileceğini bulabilirsiniz sizin istediğiniz ona naz yapıp size aman canim gülüm yapmasını sağlamak ama fazla naz aşık uyandırır ayrıca sapirdatmaya bende sınır olurum özellikle o jelibon vs gibi şeyleri yerken ekstra ses çıkabiliyor biraz dikkat edin olsun bitsin.

8 ay sabır etmiş sonunda da güzel bir dille söylemiş. ayrıca ben o kadar sinir olsam kalkar valizi falan gözüm görmez 3 parça eşya alır yanıma giderdim. kalanı da sonrada kendisi bi şekilde yollardı. illa beni götür demen zaten gitmek istemiyor demek oluyor

Evet haksızsınız. İnsan sevgilisine rahatsız olduğu şeyi söyleyemeyecekse ya da söylediğinde trip yiyecekse nasıl bir arada yaşamanın formülünü bulacak. Ağız şapırdatması, çekirdek çitlerken çıkan ses veya genel olarak söyleyeyim tekrarlanan seslerden aşırı rahatsız oluyorum. İçimden karşımdaki insanı resmen boğazlamak geçiyor. Bu bir rahatsızlık adı; misofanya. Araştırabilirsiniz internetten. Malesef bu tip sesler çıkmaya başladığında tek odağımız o ses oluyor. İşin içinde rahatsızlık olmasa bile ağız şapırdatarak yemek yemek çok çirkin zaten.

Bu problemi söyledikten sonra bozulup tepki verdiğiniz çok belli. O da bunu dile getirdiği için tepki verdiğinizi anlamış ve kızmış. Bir de alttan almış her şeye rağmen. Gitmek isteseydiniz de tek başınıza giderdiniz. Kraker çekirdek tarzı ses çıkaran şeyler yerken onun da yemesini sağlayın o zaman sizin seslere odaklanmaz. Ağız kapalı yemek yiyip şapırdatmayı da bırakın.

Abartı yorum yapmayalım arkadaşlar. Bu kızcağız da o adamın ne hodukluklerine katlanmıştır kim bilir. Sanki herif brad pitt. Altı üstü kızcağız ağız sapirdatmis. :işsiz:
Katlanmasaymis.
Alti ustu dediginiz sey agiz sapirdatmak. Karsinizda biri sapir supur yemek yesin 8 ay guzel olmaz bence. Ben de bi Brad Pitt degilim nihayetinde demezsiniz o an

Back