Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tsh 3 ise maksimum 25 mg verir doktorun, onu da ılk hafta yarım yarım başlatabilir. Yani bi zararı yok ilacın, sabah aç karna alıp yarım saat sora kahvaltı. Saati aynı tutmaya özen göster o kadar. Türkiyede 7 lira, almanyada reçeteli sigortanın ödemiş halinin üzerine 5 euro veriyorum yani. İçine sinmeyecekse al başla 25 mg ile, ilk 4 gün de kır ortadan yarım iç sonra tam a geç, hemen pazartesi başla yanien iyisi bende 3 daha bekleyım doktor önersin daha kötü bi şeye sebep olmayım sonra hemen hamile kalıyım derken. geçmiş olsun sanada canım erken fark etmen iyi olmuş senin için
300 nası bi rakam aman allahımArada bir kan veriyorum en son 3 çıkmıştı düştü baya çok şükürBenim kuzenimin ki 300 e yükselmiş bebeği karnında ölmüştü doktor bile çok şaşırmış 300 olmasına dikkat edilmesi gereken bir durum ihmale gelmez Allah korusun
Valla kızlar burda almanyada ne kadınlar gebe kalıyor , karı koca 150 kilolar ayrı ayrı, 2-3 çocukları var, dersin ki hangi pozisyonda yapmışlar. Benim de en çok bu sinirime gitmişti bi ara ya, ben inceciktim yırtınıyorum kalamıyorum gebe, dombili bi hatıun dedi ki kasım civarı ikinciyi istiyorum, kasımın 27 sinde geldi gebeyim dedi. Eşi de göbekli kiolu falan. Ben de gidip adet olup ped taktım ogünCanım inan bilmiyorum ben zayıftım eşim hep kgluydu.
Şimdi ikimizde kgluyuz.
Sanırım etken erkekse sperm kalitesine ve kadında tutunma olasılığı azalıyormuş
Valla bizim gelin 160 yok 80 kilodan fazlaydı sorsan boyu 165 kilosu 70 di o ayrıKalanlar var tabiki, ama hem bebek hem anne için sıkıntı. Doktor zaten fazla veya az der sana kg icin
Valla kızlar burda almanyada ne kadınlar gebe kalıyor , karı koca 150 kilolar ayrı ayrı, 2-3 çocukları var, dersin ki hangi pozisyonda yapmışlar. Benim de en çok bu sinirime gitmişti bi ara ya, ben inceciktim yırtınıyorum kalamıyorum gebe, dombili bi hatıun dedi ki kasım civarı ikinciyi istiyorum, kasımın 27 sinde geldi gebeyim dedi. Eşi de göbekli kiolu falan. Ben de gidip adet olup ped taktım ogünalakası var mı gercekten hiç bilmiyorum ya. Ben bilmeden herseyi hep en doğru şekilde yapmışım ama denk getiremeyince tarihleri olmuyor.
3 degil canim 4 benim ki 3 gun sonra dr. randevum ben yinede endokrinolajiye bi gorunuyumde kizlar kontrol altinda basayim ilaca diger hormonlarla beraber degerlendirsin. 2 doktorda sorun yok dedi ama bide oraua gorunup ona gore yol izlicem.Canım tsh 3 ise maksimum 25 mg verir doktorun, onu da ılk hafta yarım yarım başlatabilir. Yani bi zararı yok ilacın, sabah aç karna alıp yarım saat sora kahvaltı. Saati aynı tutmaya özen göster o kadar. Türkiyede 7 lira, almanyada reçeteli sigortanın ödemiş halinin üzerine 5 euro veriyorum yani. İçine sinmeyecekse al başla 25 mg ile, ilk 4 gün de kır ortadan yarım iç sonra tam a geç, hemen pazartesi başla yani
Keske bizde sip dye hamis kalsakValla bizim gelin 160 yok 80 kilodan fazlaydı sorsan boyu 165 kilosu 70 di o ayrıkaç kez gebe kaldı düştü durdu, meğer pıhtılaşma sorunu varmış. Hatta karnında ölen bebeğin kürtajında boyu ve kilosunu yalan söylediği için anestezi işe yaramamış hastaneyi inletti az verdiniz ilacı diye
sonuç şu ki bi tane doğurdu şuan ikinciye gebe, isteyince şıp diye kalıyor yani gebe. Gebelikte de 100 kiloyu aşmış. Eminim ikinciye de 85 üstüyle kalmıştır gebe .
Aynen kuzenim öyle deyince bende çok şaşırmıştım onunki çok yükselmiş bebeği karnında ölmüş300 nası bi rakam aman allahımbenim gebelikte 5 evçıkmış diye ne abartmışlardı yani bazı şeyler abartılıyo. Ama 10 üzeri gercek risk biliyorum gebelikte
Yani t3 t4 ün de normalse sağlık açısından bi gerginlik yoktur. Ama sanırım gercekten yumurta spermle mi birleşmiyo, rahme mi tutunamıyo bilemem ama 3 ün üstündeysw sanki olmuyor bu iş. Sanki benim de bi hafta 3 ün biraz altına inmiş de öyle oğlum tutunmuş gibi hissettim hep, bi hafta sora kan testi negatif çıkınca kızıp glifor a başlamıştım. Doktorum yıllardır iç şu mereti diyip dururdu, bence glifor da tsh ı düşürüyo böyle bi kombin oldu da tuttu benim. Benim doktor randevum da haftaya ama kendim söylediği miktara başladım. Adet bitsin glifora da başlıcam sanırım içimden bi ses öyle diyor bakalım.3 degil canim 4 benim ki 3 gun sonra dr. randevum ben yinede endokrinolajiye bi gorunuyumde kizlar kontrol altinda basayim ilaca diger hormonlarla beraber degerlendirsin. 2 doktorda sorun yok dedi ama bide oraua gorunup ona gore yol izlicem.
Ya bu arada 20-5 tahlilimde tsh 2.7 imiş o ara gebe kalamıoom niye dite test yaptırmışım adetin 4. Günü yani. Normal çıkmış yaa valla bilmiom kader belki de biz abartıyoruz3 degil canim 4 benim ki 3 gun sonra dr. randevum ben yinede endokrinolajiye bi gorunuyumde kizlar kontrol altinda basayim ilaca diger hormonlarla beraber degerlendirsin. 2 doktorda sorun yok dedi ama bide oraua gorunup ona gore yol izlicem.
canim bi kac degerin araligini bilmiyorum ama kac yasindasin ? lh yumurta rezerviyle alakali bi sey tsh de dusuk sanki ama yinede oyle asiri yuksek yada asiri dusuk degil o yuzden ilacla konrtol altina alinabilir bence.Kızlar bende birsey sorucam. Salı günü hormon tahlili yaptırdım adetin 4.günü. Adetlerim düzenlidir..
Fsh 7.07
LH. 11.82
Estradiol 34.12
Prolaktin 7.80
TSH 1.20 çıktı.. LH niye yüksek onu anlayamadım kafama takıldı yaaa![]()
canom benim dun gorundugum doktor beni imna etti aslinda bayada zaman ayirdi yasina gore bu sonuclar dedi ve benim icin herseyden onemli olan tek seyin strest oldugunu soledi ovulasyonu bile takip etmeden duzenli iliski disinda hic bi sey yapma dedi hakli oldugunu dusunuyorum cogu stresten yukselen hormonlar bunlar. tabiki takp edip onlem alcam ama artik kafami cok takmicamYani t3 t4 ün de normalse sağlık açısından bi gerginlik yoktur. Ama sanırım gercekten yumurta spermle mi birleşmiyo, rahme mi tutunamıyo bilemem ama 3 ün üstündeysw sanki olmuyor bu iş. Sanki benim de bi hafta 3 ün biraz altına inmiş de öyle oğlum tutunmuş gibi hissettim hep, bi hafta sora kan testi negatif çıkınca kızıp glifor a başlamıştım. Doktorum yıllardır iç şu mereti diyip dururdu, bence glifor da tsh ı düşürüyo böyle bi kombin oldu da tuttu benim. Benim doktor randevum da haftaya ama kendim söylediği miktara başladım. Adet bitsin glifora da başlıcam sanırım içimden bi ses öyle diyor bakalım.
canim bi kac degerin araligini bilmiyorum ama kac yasindasin ? lh yumurta rezerviyle alakali bi sey tsh de dusuk sanki ama yinede oyle asiri yuksek yada asiri dusuk degil o yuzden ilacla konrtol altina alinabilir bence.
eger testle takip etmiyorsan akintini takip et siskinlik oluyor genelde vucutta adet araligina gire erken mi olur gec mi olur onu hesapla vucut isin yukseliyor ates basmasi oluyor mu knu takip et tabi bunlarin cok hafif oldugu zamanlar da oluyor ben bi kac ay akintiyi gorunce ovu testi yaptim o kadar barizdi ama gecen ay huc akinti olmadi. sen yinede dikmat etBen de 2 Ağustos Kürtajdan sonraki ilk düzenli denememiz olacak bakalım bu topik uğurlu gelecek miOvülasyon kaçırmamak için öneriniz varsa yazardanız süper olur kızlar
canim sen ovu testi kullandin mi hic yumurtani ce catlamani gordun mu ?TSH 1.70 ‘miş pardon..
26 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Çok yüksek degil referans aralıgına göre. Açıkcası bir şikayetim yok 1.70 boyunda 55kiloyum adetlerim düzenlidir.. ama LH niye yüksek sinirlerim bozuldu İnan. Doktora da gösteremedim daha![]()
bizim butun ozel gunlerimiz temmuzda o yuzden bu ay olmayinca gitti tum suprizler ama insallah senin ki ii bi hediye olurBende katılayım bakalım dogum gunumde öğreneyim inşallah![]()
14. Gunum gecikmede inadına adet de olmuyorum bişey de yok anlamadım. Agustos dogum gunume eylül evlilik yıldonumum. İnşallah nasip olur ya.bizim butun ozel gunlerimiz temmuzda o yuzden bu ay olmayinca gitti tum suprizler ama insallah senin ki ii bi hediye olur