Kullandım tabii enson geçen ay baktım hatta , baya pik oluyor çatlıyor sonra silikleşiyor.. onda da bi problem yok. Usg çektirdim yumurtalıklarda bi kist miyom da cıkmadı gayet temiz. Ama LH tuhaf sanki..canim sen ovu testi kullandin mi hic yumurtani ce catlamani gordun mu ?
normalde lh yumurtanin catlamasini sagliyorda acaba ole bi problem yasadin mi diye sordum ama bence cok kafana takilacak yukseklikte degil canini skip moralini bozma bosuna doktora gosterirsin eger yuksek bulursa ilac verir asiri yuksek olmamasi iyi bi sey benceKullandım tabii enson geçen ay baktım hatta , baya pik oluyor çatlıyor sonra silikleşiyor.. onda da bi problem yok. Usg çektirdim yumurtalıklarda bi kist miyom da cıkmadı gayet temiz. Ama LH tuhaf sanki..
Ama benim kocisimde kilolu o beni düşündürüyorValla bizim gelin 160 yok 80 kilodan fazlaydı sorsan boyu 165 kilosu 70 di o ayrıkaç kez gebe kaldı düştü durdu, meğer pıhtılaşma sorunu varmış. Hatta karnında ölen bebeğin kürtajında boyu ve kilosunu yalan söylediği için anestezi işe yaramamış hastaneyi inletti az verdiniz ilacı diye sonuç şu ki bi tane doğurdu şuan ikinciye gebe, isteyince şıp diye kalıyor yani gebe. Gebelikte de 100 kiloyu aşmış. Eminim ikinciye de 85 üstüyle kalmıştır gebe .
Valla orası öyle çok yakın arkadaşım hem kocası hem kendisi korunurken üstüne üstün ertesi gün yapıyla hamile kaldıValla kızlar burda almanyada ne kadınlar gebe kalıyor , karı koca 150 kilolar ayrı ayrı, 2-3 çocukları var, dersin ki hangi pozisyonda yapmışlar. Benim de en çok bu sinirime gitmişti bi ara ya, ben inceciktim yırtınıyorum kalamıyorum gebe, dombili bi hatıun dedi ki kasım civarı ikinciyi istiyorum, kasımın 27 sinde geldi gebeyim dedi. Eşi de göbekli kiolu falan. Ben de gidip adet olup ped taktım ogünalakası var mı gercekten hiç bilmiyorum ya. Ben bilmeden herseyi hep en doğru şekilde yapmışım ama denk getiremeyince tarihleri olmuyor.
Ya lh ile tsh arasındanki değerle ilgili bişi pko yu belirliyodu, aslen çok da yüksek değil benim de 7 çıkmış bi sefer, 50 lere fln çıkması lazım çatlaması için,normalde lh yumurtanin catlamasini sagliyorda acaba ole bi problem yasadin mi diye sordum ama bence cok kafana takilacak yukseklikte degil canini skip moralini bozma bosuna doktora gosterirsin eger yuksek bulursa ilac verir asiri yuksek olmamasi iyi bi sey bence
Kocasından mı başkasından mıValla orası öyle çok yakın arkadaşım hem kocası hem kendisi korunurken üstüne üstün ertesi gün yapıyla hamile kaldı
Kilonin etkili olduğunu söyleyen var evet zayiflayip hamile kalan duydum bende..Hadiya ben bunu arastirim bi uzulurum valla ya ozaman bnde zayiflamaya calisim .s
Biz karı koca zayıfız bizdede olmuyorKilonin etkili olduğunu söyleyen var evet zayiflayip hamile kalan duydum bende..
Ya lh ile tsh arasındanki değerle ilgili bişi pko yu belirliyodu, aslen çok da yüksek değil benim de 7 çıkmış bi sefer, 50 lere fln çıkması lazım çatlaması için,
normalde lh yumurtanin catlamasini sagliyorda acaba ole bi problem yasadin mi diye sordum ama bence cok kafana takilacak yukseklikte degil canini skip moralini bozma bosuna doktora gosterirsin eger yuksek bulursa ilac verir asiri yuksek olmamasi iyi bi sey bence
Evett bata 4 gün varken ben de denedim ama maalesef bir sey yokmus .. bana da Ağustos yolu gözüküyorKanda hcg varsa her saat olur gecesi gündüzü yok canımo hormon varsa bebis varsa yani her türlü çıkıyor testte
canim benim esim dahil bana herkes sende kesin vitamin eksikligi vardir iste sen kansizsin senon b12 kesin dusuk derlerdi cunku benim yedigim seyler cok sinirli meyve hic yemem mesela kuruyemis hic sevmem falan ama kan verince ortaya ciktiki butun degerlerim cok iyi. yumurtalarda ayni sekilde. tabiki iyi beslenmek destekler kalitesini artirir falan ama direk etkili degilKızlar, bu arada çok saçma bir düşüncem farkındayım ama sanki yeterli beslenemiyorum da yumurtam gelişmiyor gibi bir his oluşuyor hep içimde..Çok saçma, nasıl yenebilirim bu düşüncemine yesem kendimi beslenmiş hissederim acaba bide bu yumurtanın büyümesi kaliteli olması çatlaması bilmemne beslenmeyle ilgili midir ki? Ne yapsak yumurtalarımız güçlü olur acaba akşamları folik hapimi içiyorum bide bu ay ara ara keçiboynuzu öcü ve bal-corekotu kaşikliyorum..ha bir de her gün 1 adet köy yumurtası.. ama yine de sanki hep bi beslenemiyorum dürtüsü var içimde.
Tabii kocasından. Kizin hormonlari normalindende üstünde çalışıyormuş.Valla orası öyle çok yakın arkadaşım hem kocası hem kendisi korunurken üstüne üstün ertesi gün yapıyla hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?