Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sen ovu testi kullandin mi hic yumurtani ce catlamani gordun mu ?
Kullandım tabii enson geçen ay baktım hatta , baya pik oluyor çatlıyor sonra silikleşiyor.. onda da bi problem yok. Usg çektirdim yumurtalıklarda bi kist miyom da cıkmadı gayet temiz. Ama LH tuhaf sanki..

2oglum var durumum yok çocuklarinizin kucuk gelenkiyafetlerini benim çocuklarima verirmisiniz allah rizasi icin cocuklarimi sevindirmis olursunuz

Kullandım tabii enson geçen ay baktım hatta , baya pik oluyor çatlıyor sonra silikleşiyor.. onda da bi problem yok. Usg çektirdim yumurtalıklarda bi kist miyom da cıkmadı gayet temiz. Ama LH tuhaf sanki..
normalde lh yumurtanin catlamasini sagliyorda acaba ole bi problem yasadin mi diye sordum ama bence cok kafana takilacak yukseklikte degil canini skip moralini bozma bosuna doktora gosterirsin eger yuksek bulursa ilac verir asiri yuksek olmamasi iyi bi sey bence

Ama benim kocisimde kilolu o beni düşündürüyor acaba sperm kalitesini düşüyor , :-(

Valla orası öyle çok yakın arkadaşım hem kocası hem kendisi korunurken üstüne üstün ertesi gün yapıyla hamile kaldı

Ya lh ile tsh arasındanki değerle ilgili bişi pko yu belirliyodu, aslen çok da yüksek değil benim de 7 çıkmış bi sefer, 50 lere fln çıkması lazım çatlaması için,

Ya lh ile tsh arasındanki değerle ilgili bişi pko yu belirliyodu, aslen çok da yüksek değil benim de 7 çıkmış bi sefer, 50 lere fln çıkması lazım çatlaması için,

Ya hormonlarda evet belli oluyor haklısın, ama benim bi şikayetim yok. Adetlerim normal düzenli ilaçsız takviyesiz adet olabiliyorum çok şükür.. hatta akıntımdan anlayabiliyorum ovu döneminde olduğumu. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Dostinex kullandım 5mg. acaba o mu yükseltti anlayamadım.. fsh ve LH arasında çok uçurum yok ama kafama takıldı..

İnsallah dediğin gibidir, haftaiçi 14.30 /18.00a kadar kurşum var sürekli bi boşluk bulup doktora gitmem gerek önümüzdeki haftaiçi. Sanırım anca ozaman rahatlayabilicem

kiz zor buldum sizi gerci misafirlerim vardi pek bakamadim benim de yeni bat 7 temmuz temmuzu severim insallah bu kez olur bizim niye olmadigi belli zaten usenenin cocugu olmuyo gercekten

Merhaba arkadaşlar temmuz ayı hepimize uğur getirsin inşallah..bende bu ay deneyenlerden olacağım. Sağlıklı, güzel bebişler nasip etsin Allah hepimize. Herşey vaktiyle gelir, olmayanlar da stres yapmasın en güzel vaktinde olsun inşallah..

Kızlar, bu arada çok saçma bir düşüncem farkındayım ama sanki yeterli beslenemiyorum da yumurtam gelişmiyor gibi bir his oluşuyor hep içimde..Çok saçma, nasıl yenebilirim bu düşüncemine yesem kendimi beslenmiş hissederim acaba bide bu yumurtanın büyümesi kaliteli olması çatlaması bilmemne beslenmeyle ilgili midir ki? Ne yapsak yumurtalarımız güçlü olur acaba akşamları folik hapimi içiyorum bide bu ay ara ara keçiboynuzu öcü ve bal-corekotu kaşikliyorum..ha bir de her gün 1 adet köy yumurtası.. ama yine de sanki hep bi beslenemiyorum dürtüsü var içimde.

canim benim esim dahil bana herkes sende kesin vitamin eksikligi vardir iste sen kansizsin senon b12 kesin dusuk derlerdi cunku benim yedigim seyler cok sinirli meyve hic yemem mesela kuruyemis hic sevmem falan ama kan verince ortaya ciktiki butun degerlerim cok iyi. yumurtalarda ayni sekilde. tabiki iyi beslenmek destekler kalitesini artirir falan ama direk etkili degil

eger illaki ben bunu yenemiyorum diyosan doktora git yumurtalarina baksinlar buyumesine catlamasina falan doktordan duyunca belkii ikna olursun

Merhaba canlar ben de 2 yılı aşkın süredir bekliyorum gebelik için.
Bat 2 Ağustos.
Daha yumurtlama tarihine 5 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…