• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb.kizlar bende 3 yildir 2.bebis icin ugrasiyorum bu arada 6kez klomen catlama ignesi ve 2 asilama kullanarak nurtopugibi 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis bebisler tutunamiyormus tam problem ortadan kalkti derken omiriligim yirtildi 3 kere operasyon gecirdim son operasyonun uzerinden netdeyse 2 ay gecti.doktor 2 3 ay gebe kalma dedi. Eylül ayinda asilama yaptirmaya sartlandim ama korunmayida biraktim gerci ben tedavisi hamilekalamiyorum
Cunkü Benim yumurtam gelisiyor ama catlamiyor kist oluyor.hatta catlama ignesi bile catlatmiyor. Benim bat 1 agustos hicbir kür ilac kullanmiyorum bakalim hayirlisi

Mrb.kizlar bende 3 yildir 2.bebis icin ugrasiyorum bu arada 6kez klomen catlama ignesi ve 2 asilama kullanarak nurtopugibi 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis bebisler tutunamiyormus tam problem ortadan kalkti derken omiriligim yirtildi 3 kere operasyon gecirdim son operasyonun uzerinden netdeyse 2 ay gecti.doktor 2 3 ay gebe kalma dedi. Eylül ayinda asilama yaptirmaya sartlandim ama korunmayida biraktim gerci ben tedavisi hamilekalamiyorum
Cunkü Benim yumurtam gelisiyor ama catlamiyor kist oluyor.hatta catlama ignesi bile catlatmiyor. Benim bat 1 agustos hicbir kür ilac kullanmiyorum bakalim hayirlisi
Hayırlısıyla olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin

Gecmis olsn cnm. Allhin isi hic belli olmuo biliosn. Bircok ornekler var. Rabbim hayrli zamni bilio. Var her seyde bi hayr. Icin rahat olsn.

bende gecen ay bal corekotu denedim ama 4 gun dayanabildim onu yemeye bide yumurtayi bazen daha cok gelistirip kist yapiyo falan diye okuyunca hemen biraktim doktorda testlerin normal deyince hepsini biraktim. suan sadece geriye yumurtlamayi gormek ve gunleri degerlendirmek kaldi. bakalim 4 ay olacak bu.

Adetten sayarsak 9. Gun doktora gidicem canim o zaman sorucam yumurta durumunu bakalim

Kullandim ben ilk 2 ay ovu zamanina denk getirsen bile malesrf %100 ttutcak diye bisi yok
Elbette öyle tutmaması için bir çok yanlıs uygulama yapılmış olabilşr ttest sıkıntılı olabilir yumurta problemi olabilir VS vs uzar gider bu.. Biz elimizden geleni yapalım netice de böyle bir fırsat varsa kullanmak için neden değerlendirmeyelim. Ben ilk cocugum da kullandım tuttu. Darısı buna...ve hepimize. burada birbirimize yardımcı olarak başarırız inşallah Allahta nasip eder 😊

Elbette öyle tutmaması için bir çok yanlıs uygulama yapılmış olabilşr ttest sıkıntılı olabilir yumurta problemi olabilir VS vs uzar gider bu.. Biz elimizden geleni yapalım netice de böyle bir fırsat varsa kullanmak için neden değerlendirmeyelim. Ben ilk cocugum da kullandım tuttu. Darısı buna...ve hepimize. burada birbirimize yardımcı olarak başarırız inşallah Allahta nasip eder 😊

Ovu testini kullandiiginda nasild egerlendirdin? Biz cok fazla ust uste iliski yasadik doktor mutlaka 1 gun ara koyarak yapin dedi

Back
X