- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Bugün çok bunalım dayım senin hamiş haberini alsakta sevinsem keşke testin fotosunu koysanaKizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
Kizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
Canooom, umudu kaybetmek yok. İnşaallah hayırlı zamanda olsunBugün bunalımda gibiyim ağlamak geliyor içimden neden bilmiyorum hatta yaşlarda aktı kendiliğinden acaba çok mu bunalttıyorum kendimi ya anlam veremedim ne kadar yorucu bir süreçmiş bebek sahibi olmak
Bilmiyorum içim daraldı biri olsada takışsam die baktım biraz eşime sardım hatta sonra içimden dedim onun ne suçu var sus aslı sustum ben test yapmaya korktuğum için yapamıyorum adet gününe de çok az kaldı her an kanamam olacakmış gibi bekliyorum ama hiç bir belirti yok bu ay oda çok garibime gidiyorCanooom, umudu kaybetmek yok. İnşaallah hayırlı zamanda olsuninan olması da sınav olmaması da...
Sen test yaptın mı? Niye hemen umutsuzluğa kapılısysorusn
Ins ya olsam direk soylerim zaten umut olur cogu kisi hep o olumsuz yaziyor, nadir asilamasi tutan, resim cekmedim malesefBugün çok bunalım dayım senin hamiş haberini alsakta sevinsem keşke testin fotosunu koysana
Belkide sen bize guzel haberi vereceksinBilmiyorum içim daraldı biri olsada takışsam die baktım biraz eşime sardım hatta sonra içimden dedim onun ne suçu var sus aslı sustum ben test yapmaya korktuğum için yapamıyorum adet gününe de çok az kaldı her an kanamam olacakmış gibi bekliyorum ama hiç bir belirti yok bu ay oda çok garibime gidiyor
Ah ah 3.ay da olsam keşke 8.aydayım ikizlere anne olmak çok zor yaBelkide sen bize guzel haberi vereceksinbenim arkadasim 3. Denemesinde ikizlere hamile kaldi hemde cok umutsuzken
Tmm cnm pazar progesteron bitecek carsamba falan tekrar test yapayim o haldeCanim 8gün önce asilama yaptirdiysan 10gun öncede catlama ignesi olmussundur.catlama ignesinin etkisi 11.güne kadar cikabiliyor. En saglikli sonucu asilamanin 12.gününde kanda baktirarak alirsin.asilamanin 12.gününde idrardada cikabilir belki
Kaçıncı gün canım?Kizlar Bana biseyler oluo sankialt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi
Olsunda ikiz falan fark etmez diyorum artikAh ah 3.ay da olsam keşke 8.aydayım ikizlere anne olmak çok zor ya
Olabilir belki bacaga bele vurdu diyen cok okudum, ama yinede cok umitlenme uzulursun malesef hic belirtsi olmadan ogrenenlerde varKaçıncı gün canım?
Bende de sabahtan beri bi şeyler oluyor ama daha çatlamanın beşinci günü
Önce pıt pıt atma oldu şimdi de sol kasıkta zonklama bacağa ve bele vuruyor
Evet bende de oldu o pit pitlar solumda. Bacaklrimda da muthis bi agri oldu 2 defa.Daha adetimin 17.gunu bugunKaçıncı gün canım?
Bende de sabahtan beri bi şeyler oluyor ama daha çatlamanın beşinci günü
Önce pıt pıt atma oldu şimdi de sol kasıkta zonklama bacağa ve bele vuruyor
Aynen üzülmek istemiyorum umutlanmamaya çalışıyorumOlabilir belki bacaga bele vurdu diyen cok okudum, ama yinede cok umitlenme uzulursun malesef hic belirtsi olmadan ogrenenlerde var
Seninde daha çok erkenmiş bu ağrılar için en azından bi on gün geçmeliydi gibi geliyo bana anlam veremiyorum o yüzdenEvet bende de oldu o pit pitlar solumda. Bacaklrimda da muthis bi agri oldu 2 defa.Daha adetimin 17.gunu bugun
Evet daha erkn cnm. Ben biraz arastrdim. Dollenrken falan bazilri hissetmis. Belirti olmus yani. Bu zonklama, iliski sirasnda agri falan hep belirti demislerdi. Sizden de yasayan var mi diye bi sorim dedim.Seninde daha çok erkenmiş bu ağrılar için en azından bi on gün geçmeliydi gibi geliyo bana anlam veremiyorum o yüzden
Aynn ya inşallahOlsunda ikiz falan fark etmez diyorum artikpsikoloji iyice gitti nasip gerci hersey bekleyelim bakalim
Aynen bende öyle düşünüyorum sanki herkes hemen hamile kalıyor da bi ben böyle sıkıntı çekiyorum sanıyorumInsallah canim.valla denemedigim yol kalmadi.millet çatur çutur hamile kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?