İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ama bekle derim ben 15 ay sürekli dayanamayıp her bat a 2 3 gün kala test yaptım ve çok üzüldüm. Artık kendime söz verdim en erken bat ı geçtikten sonraki gün yapacağım. Çünkü çok üzülüyorum sonraGunaydin kizlar bata 6 ve 5 gun varken test yaptim cikmadi yarin bidaha yapsam mi yarinda 2 gun kalcak yumirtlamadan 12.gun olcak napiyim cok istiyorum pozitifi gormek cok kararsizim 2.testimde bi kac saat sonra hayalwt cizgi cikti ama guven olmamasi gerektigini biliyorum onada
Hadi bakalım hayırlısıyla iki yumurtadan biri bebiş olur inşallahGunaydin kizlar simdi ciktik d9ktordan solda 22ml ve 20ml 2yumurta sagda 15ml yumurtam olmus. Şükürler olsun. 15ml ise yaramaz dedi. Diger ikisi icin bu aksam catlatma ignesi olucam. Reglinin 21.günü progesrtan tessti yapalim dedi. Bende 21.gun catlamadiysada mudahale olmaz bakmanin anlami yok dedim.ozaman cumartesi gel catlamadiysa yeniden catlatma ignesi yapalim dedi.
Canım aynen öyle hayırlısı olsun demekki zamanı değilmiş bu ay Eylül’e inşallahCAnom test yaptım çıkmadı beni işkillendiren Yumurtladıktan sonra bit kere daha pik yapmıs tı ya lh testi o oldu... Yani ondan dolayı bu aya pek güvenmedim. İkinci kere yumurtlama filan dediler ama ben illkinde yumurtladım o pik yapınca yine canım sıkılmıştı olmadığını düşünmüştüm cidden öle olmusbu arada yumurtlamadan 14gün sonra yani bugun adet oldum kendimi çok iyi tanıyorum canom. O ikinci pik olmayaydı iyiydi... Yumurtanım döllenmediğine kanıtmış demek ki deneyim oldu.
Hayırlısı olsun senin olsun inşaallah da sana sevineyim canooommmm. Rabbim önce hiç olmayana versin sonra diğerlerine
Sen sevindir beni kız haberini bekliyorum
Kızlar ben her ihtimale karşın regl e kadar arada bir ilişkiye devam ediyorum nolur nolmazya millet tek ilişkiyle hamile kalıyo yaa şans işte
Hımmm olabilir canım benimBen ovulasyon testi aldım Instagram da takibini yaptırıyorum. Benimde pik yaptı sonraki günler silikleşti 3 gün sonra tekrar pik yaptı. Ve takibi yapan ikinci yumurtan oluşmuş dedi. Hastaneye gittim doktorumda iki yumurtan büyümüş bu ay dedi
Benimde iki pik yaptığı zaman olmadıHımmm olabilir canım benimama iste normalde 1tane olması gerekiyor... Bir tane ve kaliteli... Bende demek ki ikiside kalitesizdi.. İlk denemeydi bu ay bakalım sornaki maçlara agustos değerlendiremem annemde olacam bakalım
İnşallah canım benim ben sehirdısında olacağım... Kızı la gidip gelmek bana zor olurBenimde iki pik yaptığı zaman olmadıbenim 15.denemem bende annemdeydim ama bu ayı kaçırmak istemedim değerlendirmek istediğim için eşimin yanına geldim bakalım kısmet ne zaman olacak. Hepimiz için hayırlı zamanda olur inşallah
Amin hepimizin inşallahİnşallah canım benim ben sehirdısında olacağım... Kızı la gidip gelmek bana zor olur
Rabbim inşaallah gönlündekini hayırlısyşa hemen cik nasip etsin inşallah canım
Aynen canım yaEn iyisini yapıyorsun bazılarında geç yumurtlama oluyor o zaman dölleniyor işi şansa bırakmamak lazım . Bende şu tüm ay boyunca bir gün ilişkiyle hamile kalanlara çok özleniyorum
Adet düzensizliğin varmı normalde.Merhaba kızlar, yardım edin lütfen hiiç bişe anlamadım ben çok kafam karıştı
Cumartesi akşam çatladı yumurtam yani daha beş gün oldu ama rahim bölgesinde pıt pıt atmalar başladı. Ben ne zaman pıt pıt yapsa o gün veya ertesi gün adet olurum. E hani çatlamadan 14 gün sonra olunuyodu, bu kadar erken olmak mümkün mü(aslında bat yarın ama geç çatladığı için geç bekliyordum doktor da geç olur demişti)
Normalde pko var ilaçsız hiç olmuyorum gibi bişe ama femara ve ovitrelle ile çok düzenli oluyordum yalnıca bu ay ovitrelle kullanmadık kendiliğinden çatladı o yüzden de bir hafta geç çatladıAdet düzensizliğin varmı normalde.
Yumurtan yenı çatladıysa hemen adet olmazsınki bekle bence karamsar olma
Normal bat yarın ise olabilir tabi demekki her zaman 14. Gün adet olunacak diye bi şey Yok herkeste de aynı olmuyo belki deMerhaba kızlar, yardım edin lütfen hiiç bişe anlamadım ben çok kafam karıştı
Cumartesi akşam çatladı yumurtam yani daha beş gün oldu ama rahim bölgesinde pıt pıt atmalar başladı. Ben ne zaman pıt pıt yapsa o gün veya ertesi gün adet olurum. E hani çatlamadan 14 gün sonra olunuyodu, bu kadar erken olmak mümkün mü(aslında bat yarın ama geç çatladığı için geç bekliyordum doktor da geç olur demişti)
Bugün yarın anlamış olacağız bakalım erken de olunabiliyor muNormal bat yarın ise olabilir tabi demekki her zaman 14. Gün adet olunacak diye bi şey Yok herkeste de aynı olmuyo belki de
Beyin errorBugün yarın anlamış olacağız bakalım erken de olunabiliyor mu
Acaba diyorum biz ctsi olanı yakaladık ama önceden de başka çatlayan varsa hangisine göre 14 gün sayılıyorbeynim yandı
Akıntıda başladı hadi hayırlısı, bunun sonu iyi gözükmüyo ama dakka başı tuvalete koşmaktan ruh sağlığımıda yitiricemBeyin error
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?