Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ama bekle derim ben 15 ay sürekli dayanamayıp her bat a 2 3 gün kala test yaptım ve çok üzüldüm. Artık kendime söz verdim en erken bat ı geçtikten sonraki gün yapacağım. Çünkü çok üzülüyorum sonra

Hadi bakalım hayırlısıyla iki yumurtadan biri bebiş olur inşallah

Canım aynen öyle hayırlısı olsun demekki zamanı değilmiş bu ay Eylül’e inşallah

Kızlar ben her ihtimale karşın regl e kadar arada bir ilişkiye devam ediyorum nolur nolmaz ya millet tek ilişkiyle hamile kalıyo yaa şans işte

Kızlar ben her ihtimale karşın regl e kadar arada bir ilişkiye devam ediyorum nolur nolmaz ya millet tek ilişkiyle hamile kalıyo yaa şans işte
En iyisini yapıyorsun bazılarında geç yumurtlama oluyor o zaman dölleniyor işi şansa bırakmamak lazım . Bende şu tüm ay boyunca bir gün ilişkiyle hamile kalanlara çok özleniyorum

Hımmm olabilir canım benim ama iste normalde 1tane olması gerekiyor... Bir tane ve kaliteli... Bende demek ki ikiside kalitesizdi.. İlk denemeydi bu ay bakalım sornaki maçlara agustos değerlendiremem annemde olacam bakalım

Hımmm olabilir canım benim ama iste normalde 1tane olması gerekiyor... Bir tane ve kaliteli... Bende demek ki ikiside kalitesizdi.. İlk denemeydi bu ay bakalım sornaki maçlara agustos değerlendiremem annemde olacam bakalım
Benimde iki pik yaptığı zaman olmadı benim 15.denemem bende annemdeydim ama bu ayı kaçırmak istemedim değerlendirmek istediğim için eşimin yanına geldim bakalım kısmet ne zaman olacak. Hepimiz için hayırlı zamanda olur inşallah

İnşallah canım benim ben sehirdısında olacağım... Kızı la gidip gelmek bana zor olur
Rabbim inşaallah gönlündekini hayırlısyşa hemen cik nasip etsin inşallah canım

En iyisini yapıyorsun bazılarında geç yumurtlama oluyor o zaman dölleniyor işi şansa bırakmamak lazım . Bende şu tüm ay boyunca bir gün ilişkiyle hamile kalanlara çok özleniyorum
Aynen canım ya hayırlısı artık bakalım

Merhaba kızlar, yardım edin lütfen hiiç bişe anlamadım ben çok kafam karıştı
Cumartesi akşam çatladı yumurtam yani daha beş gün oldu ama rahim bölgesinde pıt pıt atmalar başladı. Ben ne zaman pıt pıt yapsa o gün veya ertesi gün adet olurum. E hani çatlamadan 14 gün sonra olunuyodu, bu kadar erken olmak mümkün mü (aslında bat yarın ama geç çatladığı için geç bekliyordum doktor da geç olur demişti)

Adet düzensizliğin varmı normalde.
Yumurtan yenı çatladıysa hemen adet olmazsınki bekle bence karamsar olma

Adet düzensizliğin varmı normalde.
Yumurtan yenı çatladıysa hemen adet olmazsınki bekle bence karamsar olma
Normalde pko var ilaçsız hiç olmuyorum gibi bişe ama femara ve ovitrelle ile çok düzenli oluyordum yalnıca bu ay ovitrelle kullanmadık kendiliğinden çatladı o yüzden de bir hafta geç çatladı

Normal bat yarın ise olabilir tabi demekki her zaman 14. Gün adet olunacak diye bi şey Yok herkeste de aynı olmuyo belki de

Normal bat yarın ise olabilir tabi demekki her zaman 14. Gün adet olunacak diye bi şey Yok herkeste de aynı olmuyo belki de
Bugün yarın anlamış olacağız bakalım erken de olunabiliyor mu
Acaba diyorum biz ctsi olanı yakaladık ama önceden de başka çatlayan varsa hangisine göre 14 gün sayılıyor beynim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…