Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
Canım aşılama da en az asilamanin üzerinde. 12 gün geçmesi gerekiyor diyorlar 😊

sanırım testte çift çizgiyi görsek bile onunla bitmiyor..
şimdi de değer yükselecek mi ha yükseldi ha yükselecek derdi var:KK43:
bugün ki değerimi doktor pek iyi bulmadı.ayın 6 sında 304 çıkmıştı,bugün yani 8inde 506 çıktı..
Bu konuyla alakalı aranızda bir şey bilen var mı?
Normalde iki günde iki katına çıkması lazım 600 Lerde olması gerek o yüzden öyle demiş doktor sen kaçıncı haftadasın canım

Hımmm olabilir canım benim 😊 ama iste normalde 1tane olması gerekiyor... Bir tane ve kaliteli... Bende demek ki ikiside kalitesizdi.. 😅 İlk denemeydi bu ay bakalım sornaki maçlara 😊 agustos değerlendiremem annemde olacam bakalım 😊
Canimm ben anlamadim tam simdi ayda iki defa pik yaparsa iyi degilmi bu? 🙄🙄

Ne zaman canım bat
Telefon uygulamasına göre 11’i. Ama normalde adet döngüm 33 gün falan. Son 3 aydır 28. Ben de 28i baz aldığımda 10’u oluyor.
Ovulasyon testi de yapmadım. Akıntıma göre çatlamanın da 24’ü falan olduğunu düşünüyorum. Yaa bu hesapların hepsi fasa fiso kafa yorma. Herşey Allah’tan hayrlısıyla.
Senin bat ne zaman?

Telefon uygulamasına göre 11’i. Ama normalde adet döngüm 33 gün falan. Son 3 aydır 28. Ben de 28i baz aldığımda 10’u oluyor.
Ovulasyon testi de yapmadım. Akıntıma göre çatlamanın da 24’ü falan olduğunu düşünüyorum. Yaa bu hesapların hepsi fasa fiso kafa yorma. Herşey Allah’tan hayrlısıyla.
Senin bat ne zaman?
Hamilelik takvimi paylaşmıssn bende hamılesın sanmıştım.
Benımde bugundu olmadım henuz ama bı ıkı gun gecıkebılıyor beklıyorum 😬

Hamilelik takvimi paylaşmıssn bende hamılesın sanmıştım.
Benımde bugundu olmadım henuz ama bı ıkı gun gecıkebılıyor beklıyorum 😬
Yok o benim totemim. Olur da hamileysem gelişmeleri kaçırmayım diye 😂
Aman bekleyebildiğin kadar bekle. Hatta 12 sine kadar beklemem için beni de gazla da beraber test yapalım 🤭🤩 ya da hadi 11i olsun, bayram hediyesi olsunlar 😂 kız olursa Arife, erkek olursa Bayram 🤪

Yok o benim totemim. Olur da hamileysem gelişmeleri kaçırmayım diye 😂
Aman bekleyebildiğin kadar bekle. Hatta 12 sine kadar beklemem için beni de gazla da beraber test yapalım 🤭🤩 ya da hadi 11i olsun, bayram hediyesi olsunlar 😂 kız olursa Arife, erkek olursa Bayram 🤪
Ayy inşallah bayram şekerimiz olurlar minişler 😊😊

Kızlarr napıyosunuz 😊 bu grupta sessızleştı iyce
Bekliyoruz vallahi napalım :)
Ya sizlere bir sey soracağım, simdi bata kadar içtiğimiz ilaçlara falan hep dikkat mi etmeliyiz şüpheli oldugu için, mesela belim cok agrıyor majezik kas gevsetici içerdim normalde ama simdi şüphede kaldım, siz napıyorsunuz bu durumlarda?
Not: bel ve sırtım ara ara ağırır yani direkt hamileliğe yormadım bu yüzden

Bekliyoruz vallahi napalım :)
Ya sizlere bir sey soracağım, simdi bata kadar içtiğimiz ilaçlara falan hep dikkat mi etmeliyiz şüpheli oldugu için, mesela belim cok agrıyor majezik kas gevsetici içerdim normalde ama simdi şüphede kaldım, siz napıyorsunuz bu durumlarda?
Not: bel ve sırtım ara ara ağırır yani direkt hamileliğe yormadım bu yüzden
Benim çok baş ağrım oluyo canım. Hatta bat bugun dun degıl oncekı gun agrı kesıcı almak zorunda kaldım.
Majezık agır bı ilaç.internettn bakarsan daha hafıf olan mesela ben parol kullanıyorum yan etkısı cok degıl.
Mesela arveles var agrı kesıcı onu hamıleleık süpesi olanlar kullanmasın dıye yazıyor

Benim çok baş ağrım oluyo canım. Hatta bat bugun dun degıl oncekı gun agrı kesıcı almak zorunda kaldım.
Majezık agır bı ilaç.internettn bakarsan daha hafıf olan mesela ben parol kullanıyorum yan etkısı cok degıl.
Mesela arveles var agrı kesıcı onu hamıleleık süpesi olanlar kullanmasın dıye yazıyor
Baktım ama kas gevseticisi hakkında net bir sey bulamadım, ama normal ağrı kesici olarak majezik uerine parol veya minoset demişler, artık geçmezse ya da artarsa ikisinden birini alayım bele etki eder mi bilmiyorum ama deneyeceğiz
Sana da çok geçmiş olsun baş ağrısı da zor ☹️

Baktım ama kas gevseticisi hakkında net bir sey bulamadım, ama normal ağrı kesici olarak majezik uerine parol veya minoset demişler, artık geçmezse ya da artarsa ikisinden birini alayım bele etki eder mi bilmiyorum ama deneyeceğiz
Ben her adet dönemi kullanıyorum malesef ama migrenm var geçmiyor ağrım çok dayanamacagım kadar oldugu zaman alıyorum

Canimm ben anlamadim tam simdi ayda iki defa pik yaparsa iyi degilmi bu? 🙄🙄
Canım benim, benim arastrdgm kadarı ile iyi değil bir tane yumurta olması beklenen ha arada nadiren 2oşabikiliypr o da yasa baglı olarak oluyomus. Yani yss ilerledikçe yumurtalık lar dan daha fazla yum olusuyor us. Hatta bundan dolayı 35 yss üssü bayanlarda çoğul gebelik daha çok gözleniyormuş.

Kızlar günaydınnnnn 😊 Dün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim. 🙀🥰
IMG_20190809_024900.webp

Back
X