Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
Bugün çok bunalım dayım senin hamiş haberini alsakta sevinsem keşke testin fotosunu koysana

Kizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum

Canim 8gün önce asilama yaptirdiysan 10gun öncede catlama ignesi olmussundur.catlama ignesinin etkisi 11.güne kadar cikabiliyor. En saglikli sonucu asilamanin 12.gününde kanda baktirarak alirsin.asilamanin 12.gününde idrardada cikabilir belki

Bugün bunalımda gibiyim ağlamak geliyor içimden neden bilmiyorum hatta yaşlarda aktı kendiliğinden acaba çok mu bunalttıyorum kendimi ya anlam veremedim ne kadar yorucu bir süreçmiş bebek sahibi olmak
Canooom, umudu kaybetmek yok. İnşaallah hayırlı zamanda olsun 🙏 inan olması da sınav olmaması da...
Sen test yaptın mı? Niye hemen umutsuzluğa kapılısysorusn

Canooom, umudu kaybetmek yok. İnşaallah hayırlı zamanda olsun 🙏 inan olması da sınav olmaması da...
Sen test yaptın mı? Niye hemen umutsuzluğa kapılısysorusn
Bilmiyorum içim daraldı biri olsada takışsam die baktım biraz eşime sardım hatta sonra içimden dedim onun ne suçu var sus aslı sustum ben test yapmaya korktuğum için yapamıyorum adet gününe de çok az kaldı her an kanamam olacakmış gibi bekliyorum ama hiç bir belirti yok bu ay oda çok garibime gidiyor 😏🙄

Bilmiyorum içim daraldı biri olsada takışsam die baktım biraz eşime sardım hatta sonra içimden dedim onun ne suçu var sus aslı sustum ben test yapmaya korktuğum için yapamıyorum adet gününe de çok az kaldı her an kanamam olacakmış gibi bekliyorum ama hiç bir belirti yok bu ay oda çok garibime gidiyor 😏🙄
Belkide sen bize guzel haberi vereceksin 😊 benim arkadasim 3. Denemesinde ikizlere hamile kaldi hemde cok umutsuzken

Kizlar Bana biseyler oluo sanki 🤔 alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi :110: :dua:

Canim 8gün önce asilama yaptirdiysan 10gun öncede catlama ignesi olmussundur.catlama ignesinin etkisi 11.güne kadar cikabiliyor. En saglikli sonucu asilamanin 12.gününde kanda baktirarak alirsin.asilamanin 12.gününde idrardada cikabilir belki
Tmm cnm pazar progesteron bitecek carsamba falan tekrar test yapayim o halde

Kizlar Bana biseyler oluo sanki 🤔 alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi :110: :dua:
Kaçıncı gün canım?
Bende de sabahtan beri bi şeyler oluyor ama daha çatlamanın beşinci günü 😒
Önce pıt pıt atma oldu şimdi de sol kasıkta zonklama bacağa ve bele vuruyor

Kaçıncı gün canım?
Olabilir belki bacaga bele vurdu diyen cok okudum, ama yinede cok umitlenme uzulursun malesef hic belirtsi olmadan ogrenenlerde var

Kaçıncı gün canım?
Evet bende de oldu o pit pitlar solumda. Bacaklrimda da muthis bi agri oldu 2 defa.Daha adetimin 17.gunu bugun

Seninde daha çok erkenmiş bu ağrılar için en azından bi on gün geçmeliydi gibi geliyo bana anlam veremiyorum o yüzden
Evet daha erkn cnm. Ben biraz arastrdim. Dollenrken falan bazilri hissetmis. Belirti olmus yani. Bu zonklama, iliski sirasnda agri falan hep belirti demislerdi. Sizden de yasayan var mi diye bi sorim dedim.

yaa kızlar sormayın bende bunalım modundayım adetimin 27.günü bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi oysa psikolojik ve belirtiler olarak hamile hissediyordum kendimi 😔

Back
X