- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aylara.bat ne zamandı senın. Benım bugun bat bakalım nolcak bılmıyorum hiç bişe hissetmıyorum şu an.akşam saatlerıni beklıyorumKızlarr selam malesef bu ayda olmadı bende ıns dıger aylaraa eylülde guzel haberı alak dileğiylee
Benım adetim 4 gun gecmişti canım bat 5 agustostuHayırlısı olsun canım inşallah diğer aylara.bat ne zamandı senın. Benım bugun bat bakalım nolcak bılmıyorum hiç bişe hissetmıyorum şu an.akşam saatlerıni beklıyorum
Yaa. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda zamanı gelınce olsun inşallah.Benım adetim 4 gun gecmişti canım bat 5 agustostu
Haklısın o kafaya takma olayımız olmasa hersey daha guzel olucak sanırım ama bı turlu anne adayı olarak onu beceremıyoruz malesef, bizimde bu ay 3. denememizdi bugun yıne doktora gıttım hormon degerlerıme bakıldı ve ultrason yıne hersey normal bakalım bı ıkı ay daha deneyecegız sonra hsg cektırecegım sanırımYaa. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda zamanı gelınce olsun inşallah.
Bende bişe hıssetmıyorum adet olcam sanırım.günü geçmeden test yapmak ıstemıyorum cunku gununde gelır hep.
Artık eylul ayında bu kdr umursamıcam 5 ay oldu sıkıldım artık.sürekli belırtı aramaktan sürekli bunu düşünür oldum
Bende tahlıl yaptrdım iyi cıktı eşimde gıttı ondada bişe yok şükür ama olmuyor işte.Haklısın o kafaya takma olayımız olmasa hersey daha guzel olucak sanırım ama bı turlu anne adayı olarak onu beceremıyoruz malesef, bizimde bu ay 3. denememizdi bugun yıne doktora gıttım hormon degerlerıme bakıldı ve ultrason yıne hersey normal bakalım bı ıkı ay daha deneyecegız sonra hsg cektırecegım sanırım
Bazen istemeynce gelır ya bakarsn olurKızlar valla bat günümü yazdırdım buraya ama bu ay sadece inanırmısınız sadece bir kere ilişki oldu oda varya hiç rastgele yani değerlendirmek aklımın ucundan bile geçmedi o yüzden kafam rahat saldım çayıra valla tatil planı yaptık valla bazen içimden inş olmaz dediğim bile oldu ya
Hadi bakalım hayırlısıyla iki yumurtadan biri bebiş olur inşallah
Bu ay sadece bir kez oldu yazmışsın da dikkatimi çekti sorması ayıp eşinle uzak yerlerde mi kaldınız yani benim ki hiç durmak ne bilmiyor maşallahı var daKızlar valla bat günümü yazdırdım buraya ama bu ay sadece inanırmısınız sadece bir kere ilişki oldu oda varya hiç rastgele yani değerlendirmek aklımın ucundan bile geçmedi o yüzden kafam rahat saldım çayıra valla tatil planı yaptık valla bazen içimden inş olmaz dediğim bile oldu ya
Al bendem de o kadar 8aydır deniyoruz tık yok millet ilk aydan kalıyo yada bu ay bırakıyor korunmayı sonra hemen hamileInsallah canim.valla denemedigim yol kalmadi.millet çatur çutur hamile kaliyor.
Bende bundan korkuyorum canım yarın kan vericem pazar akşam acilde 18.92 çıkmıştı çarşamba saglık ocapına yaptırdım yarında kafın doğuma gidip baktırcam bakalım değerler nasıl olucak aslında 2 güne iyi gözüküyor değerin kese gözüktü müsanırım testte çift çizgiyi görsek bile onunla bitmiyor..
şimdi de değer yükselecek mi ha yükseldi ha yükselecek derdi var
bugün ki değerimi doktor pek iyi bulmadı.ayın 6 sında 304 çıkmıştı,bugün yani 8inde 506 çıktı..
Bu konuyla alakalı aranızda bir şey bilen var mı?
Aynen canım da kaç aydır denedik olmadı rastgelede imkansız vallaBazen istemeynce gelır ya bakarsn olur
Kız yok sadece bir kere korumasız oldu onu eksik yazmışım normalde hiç korunmazdık bu ay hep korunduk sadece bırkere korunmadık erkek bu durur muBu ay sadece bir kez oldu yazmışsın da dikkatimi çekti sorması ayıp eşinle uzak yerlerde mi kaldınız yani benim ki hiç durmak ne bilmiyor maşallahı var da
Ahahaha hiç güleceğim yoktu heh şimdi olduKız yok sadece bir kere korumasız oldu onu eksik yazmışım normalde hiç korunmazdık bu ay hep korunduk sadece bırkere korunmadık erkek bu durur mu
Inş vardır cnm☺☺ foto koysanda baksakKizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?