Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım testte çift çizgiyi görsek bile onunla bitmiyor..
şimdi de değer yükselecek mi ha yükseldi ha yükselecek derdi var
bugün ki değerimi doktor pek iyi bulmadı.ayın 6 sında 304 çıkmıştı,bugün yani 8inde 506 çıktı..
Bu konuyla alakalı aranızda bir şey bilen var mı?

Kızlarr selam malesef bu ayda olmadı bende ıns dıger aylaraa eylülde guzel haberı alak dileğiylee

Bat gunu 20 olanlr test yapmyi dusunuo musunz onceden yoksa bat i mi bekliceksinz

Kızlarr selam malesef bu ayda olmadı bende ıns dıger aylaraa eylülde guzel haberı alak dileğiylee
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aylara.bat ne zamandı senın. Benım bugun bat bakalım nolcak bılmıyorum hiç bişe hissetmıyorum şu an.akşam saatlerıni beklıyorum

Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aylara.bat ne zamandı senın. Benım bugun bat bakalım nolcak bılmıyorum hiç bişe hissetmıyorum şu an.akşam saatlerıni beklıyorum
Benım adetim 4 gun gecmişti canım bat 5 agustostu

Benım adetim 4 gun gecmişti canım bat 5 agustostu
Yaa. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda zamanı gelınce olsun inşallah.
Bende bişe hıssetmıyorum adet olcam sanırım.günü geçmeden test yapmak ıstemıyorum cunku gununde gelır hep.
Artık eylul ayında bu kdr umursamıcam 5 ay oldu sıkıldım artık.sürekli belırtı aramaktan sürekli bunu düşünür oldum

Haklısın o kafaya takma olayımız olmasa hersey daha guzel olucak sanırım ama bı turlu anne adayı olarak onu beceremıyoruz malesef, bizimde bu ay 3. denememizdi bugun yıne doktora gıttım hormon degerlerıme bakıldı ve ultrason yıne hersey normal bakalım bı ıkı ay daha deneyecegız sonra hsg cektırecegım sanırım

Kızlar valla bat günümü yazdırdım buraya ama bu ay sadece inanırmısınız sadece bir kere ilişki oldu oda varya hiç rastgele yani değerlendirmek aklımın ucundan bile geçmedi o yüzden kafam rahat saldım çayıra valla tatil planı yaptık valla bazen içimden inş olmaz dediğim bile oldu ya

Bende tahlıl yaptrdım iyi cıktı eşimde gıttı ondada bişe yok şükür ama olmuyor işte.

Bazen istemeynce gelır ya bakarsn olur

Bu ay sadece bir kez oldu yazmışsın da dikkatimi çekti sorması ayıp eşinle uzak yerlerde mi kaldınız yani benim ki hiç durmak ne bilmiyor maşallahı var da

Bende bundan korkuyorum canım yarın kan vericem pazar akşam acilde 18.92 çıkmıştı çarşamba saglık ocapına yaptırdım yarında kafın doğuma gidip baktırcam bakalım değerler nasıl olucak aslında 2 güne iyi gözüküyor değerin kese gözüktü mü

Bu ay sadece bir kez oldu yazmışsın da dikkatimi çekti sorması ayıp eşinle uzak yerlerde mi kaldınız yani benim ki hiç durmak ne bilmiyor maşallahı var da
Kız yok sadece bir kere korumasız oldu onu eksik yazmışım normalde hiç korunmazdık bu ay hep korunduk sadece bırkere korunmadık erkek bu durur mu

Kizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum

Inş vardır cnm☺☺ foto koysanda baksak

Bugün bunalımda gibiyim ağlamak geliyor içimden neden bilmiyorum hatta yaşlarda aktı kendiliğinden acaba çok mu bunalttıyorum kendimi ya anlam veremedim ne kadar yorucu bir süreçmiş bebek sahibi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…