Canım aşılama da en az asilamanin üzerinde. 12 gün geçmesi gerekiyor diyorlarKizlar 8 gun once asilama yaptirdim progestan kullanıyorum fitilolarak ama inanilmaz gogus ucu hassasiyeti yasiyorum ayrica sinirlilikte var bugün test yaptim dayanamdim ve cok acik renkte 2. Cizgi cikti bu belirtiler bi isaretmi umutlanmakta istemiyorum
Normalde iki günde iki katına çıkması lazım 600 Lerde olması gerek o yüzden öyle demiş doktor sen kaçıncı haftadasın canımsanırım testte çift çizgiyi görsek bile onunla bitmiyor..
şimdi de değer yükselecek mi ha yükseldi ha yükselecek derdi var
bugün ki değerimi doktor pek iyi bulmadı.ayın 6 sında 304 çıkmıştı,bugün yani 8inde 506 çıktı..
Bu konuyla alakalı aranızda bir şey bilen var mı?
Canimm ben anlamadim tam simdi ayda iki defa pik yaparsa iyi degilmi bu?Hımmm olabilir canım benimama iste normalde 1tane olması gerekiyor... Bir tane ve kaliteli... Bende demek ki ikiside kalitesizdi.. İlk denemeydi bu ay bakalım sornaki maçlara agustos değerlendiremem annemde olacam bakalım
Sabırla batı bekliyoruzKızlarr napıyosunuzbu grupta sessızleştı iyce
Ne zaman canım batSabırla batı bekliyoruz
Telefon uygulamasına göre 11’i. Ama normalde adet döngüm 33 gün falan. Son 3 aydır 28. Ben de 28i baz aldığımda 10’u oluyor.Ne zaman canım bat
Hamilelik takvimi paylaşmıssn bende hamılesın sanmıştım.Telefon uygulamasına göre 11’i. Ama normalde adet döngüm 33 gün falan. Son 3 aydır 28. Ben de 28i baz aldığımda 10’u oluyor.
Ovulasyon testi de yapmadım. Akıntıma göre çatlamanın da 24’ü falan olduğunu düşünüyorum. Yaa bu hesapların hepsi fasa fiso kafa yorma. Herşey Allah’tan hayrlısıyla.
Senin bat ne zaman?
Yok o benim totemim. Olur da hamileysem gelişmeleri kaçırmayım diyeHamilelik takvimi paylaşmıssn bende hamılesın sanmıştım.
Benımde bugundu olmadım henuz ama bı ıkı gun gecıkebılıyor beklıyorum
Ayy inşallah bayram şekerimiz olurlar minişlerYok o benim totemim. Olur da hamileysem gelişmeleri kaçırmayım diye
Aman bekleyebildiğin kadar bekle. Hatta 12 sine kadar beklemem için beni de gazla da beraber test yapalımya da hadi 11i olsun, bayram hediyesi olsunlar kız olursa Arife, erkek olursa Bayram
Ben bile sabredıp yapmıyorum test normalde bat bugundu.sende sabret test fılan yok bekle bırazAyy inşallah bayram şekerimiz olurlar minişler
Bekliyoruz vallahi napalım :)Kızlarr napıyosunuzbu grupta sessızleştı iyce
Benim çok baş ağrım oluyo canım. Hatta bat bugun dun degıl oncekı gun agrı kesıcı almak zorunda kaldım.Bekliyoruz vallahi napalım :)
Ya sizlere bir sey soracağım, simdi bata kadar içtiğimiz ilaçlara falan hep dikkat mi etmeliyiz şüpheli oldugu için, mesela belim cok agrıyor majezik kas gevsetici içerdim normalde ama simdi şüphede kaldım, siz napıyorsunuz bu durumlarda?
Not: bel ve sırtım ara ara ağırır yani direkt hamileliğe yormadım bu yüzden
Baktım ama kas gevseticisi hakkında net bir sey bulamadım, ama normal ağrı kesici olarak majezik uerine parol veya minoset demişler, artık geçmezse ya da artarsa ikisinden birini alayım bele etki eder mi bilmiyorum ama deneyeceğizBenim çok baş ağrım oluyo canım. Hatta bat bugun dun degıl oncekı gun agrı kesıcı almak zorunda kaldım.
Majezık agır bı ilaç.internettn bakarsan daha hafıf olan mesela ben parol kullanıyorum yan etkısı cok degıl.
Mesela arveles var agrı kesıcı onu hamıleleık süpesi olanlar kullanmasın dıye yazıyor
Ben her adet dönemi kullanıyorum malesef ama migrenm var geçmiyor ağrım çok dayanamacagım kadar oldugu zaman alıyorumBaktım ama kas gevseticisi hakkında net bir sey bulamadım, ama normal ağrı kesici olarak majezik uerine parol veya minoset demişler, artık geçmezse ya da artarsa ikisinden birini alayım bele etki eder mi bilmiyorum ama deneyeceğiz
Canım benim, benim arastrdgm kadarı ile iyi değil bir tane yumurta olması beklenen ha arada nadiren 2oşabikiliypr o da yasa baglı olarak oluyomus. Yani yss ilerledikçe yumurtalık lar dan daha fazla yum olusuyor us. Hatta bundan dolayı 35 yss üssü bayanlarda çoğul gebelik daha çok gözleniyormuş.Canimm ben anlamadim tam simdi ayda iki defa pik yaparsa iyi degilmi bu?
Yok kararlıyım bu defa bekleyeceğim. Geç olsun garanti olsun. Tabii senin de sabrına hayran kaldım, belirtmeden geçemeyeceğimBen bile sabredıp yapmıyorum test normalde bat bugundu.sende sabret test fılan yok bekle bıraz
Evet canım büyük ihtimaal hamilesin hemen kan vermeye git degerlerini de öğrenKızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim. Eki Görüntüle 2297164
Yarın gidicem canım.Evet canım büyük ihtimaal hamilesin hemen kan vermeye git degerlerini de öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?