Bi çizgi var sanki ama hemen mi çıktı canımKızlar nasılsınız bütün adet olmam lazım ama hiç belirti yok test yaptım sizce çizgi var mı ben silik de olsa görüyor gibiyim
Evet 10 dk kadar sonra baktığımda gördüm çizgiyiBi çizgi var sanki ama hemen mi çıktı canım
Emin olamadim benKızlar nasılsınız bütün adet olmam lazım ama hiç belirti yok test yaptım sizce çizgi var mı ben silik de olsa görüyor gibiyim
Aaa olabilir o zaman canımEvet 10 dk kadar sonra baktığımda gördüm çizgiyi
Bugün canım ama adet olacak gibi değilim öyle bir hissim yokAaa olabilir o zaman canımbat ne zamandı
Hımmm anladım canım yarın sabah ilk idrarda daha da koyu çıkarBugün canım ama adet olacak gibi değilim öyle bir hissim yok
Bakalım ben de biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım o zaman emin olacağım :) umarım sen de hamilesindirEmin olamadim ben
Sence şimdi mi yapsam yarın sabaha kadar sabır mı etsemAaa olabilir o zaman canımbat ne zamandı
Sende canim inss hamissindirBakalım ben de biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım o zaman emin olacağım :) umarım sen de hamilesindir
Bence sabret neden dersen yarın hem ilk idrar hem değer yüksek olur varsa hemde koyu çıkar test.... Ama yok sabredemem dersen alsam 20, 21gbi yap... Ama sıvı alımına dikkat et daha koyu çıkacak mı bak bakalımSence şimdi mi yapsam yarın sabaha kadar sabır mı etsem
Canım geç dollenme için geç yumurtlama olmuş olması gerekiyor.aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdanbaaim nereye kadar gidecek boyle.
Aynı senin durumdayım ben de. Komşudan ses gelse hamilelik belirtisine yorabilirimBende hamile olmak istiyorum of bata 6 ve 5 gun varken yaptim negatifti ama sanki varmis gibi hissediyom olmasini istedigim icin heralde kafayi kirdim artik
Ben de gördüm gibi sankiKızlar nasılsınız bütün adet olmam lazım ama hiç belirti yok test yaptım sizce çizgi var mı ben silik de olsa görüyor gibiyim
inş kısa sürede buradakiler ile yeni bir gruba terfi ederiz heycanlı bir bekleyiş adı altındaekledim bile ben seni :)
10 dk kadar sonra gördüm ama bakalım inşallah canımBen de gördüm gibi sankiama kuruduktan sonra çoğunlukla çıkıyor bu hayalet inşallh gebesindir
Akıntım var beyaz ve sarı gibi değişik ve normalde gögüslerimin acıması lazım hiç acımıyorAkıntın var mı hiç ? Bnde de böyle oldu ama koyu sarı kokusuz akıntım da vardı inş hamilesindir
İnşalah hayırlısyla canım benimYa valla geçmiyor zaman nasıl iştir, zaman geçiyor da günler geçmiyor tuhaf bir ikilem :/ inşalalh sıradan güzel haberlerimizi alırız ..
bombshells tebrik ederim tekrardan
Edifar artık yarın sabah olsun senin olumlu haberini alalım ben de cumartesi yapacağım inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?