- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Günaydın canım. Evet ya ucuz ya insanın gözüne batmıyorGünaydın kızlar koalacım inşallah vardır hamişlik ama baya erken yapmışın testi
Kanda testten dah erken çıkıyor hcg kana gecince 2gün sonra idrarda ölçülebilir oluyor....bız ev tipi testlerde silik çizgi görebiliyoruzEvet keşke öyle olsa. Mesela bu benim 3.ayım ilk ay çok heyecanlıydım herşeyi belirtiye yordum fos çıktı. 2.ay hiç takmadım çok sakindim gün aşırı ilişki denedim hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bu ay ovülasyonla takip ettiğim için mi,tam yumurtlama günlerimi bilip değerlendirdiğim için mi bilmiyorum yine sabırsızlandı. Heyecan yaptım.Peki sence kanda ne zaman çıkar ?
o zaman idrarda 12.gün görebiliyorsak kanda 10.gün görebiliriz yaniKanda testten dah erken çıkıyor hcg kana gecince 2gün sonra idrarda ölçülebilir oluyor....bız ev tipi testlerde silik çizgi görebiliyoruz
22sinde çatlama oldu reglimin 3. Günündeyim canımkizlar gunaydin 22-23 te yumurtlayip adet olan var mi ? ☺
günaydın canım,22nde çatlama oldu adetin 4.günndeyim,bitsede yeni aya başlasam..kizlar gunaydin 22-23 te yumurtlayip adet olan var mi ? ☺
günaydın canım,22nde çatlama oldu adetin 4.günndeyim,bitsede yeni aya başlasam..
benimde 24unde catlama oldu o zaman bekleyim biraz daha heran olabilirim22sinde çatlama oldu reglimin 3. Günündeyim canım
inş hamilesindir,hayırlı haberlerini duyarız...benimde 24unde catlama oldu o zaman bekleyim biraz daha heran olabilirim
bugun biraz olacak gibiyim canim ama hayirlisi olsun olursamsa mecbur ovur ayi beklicezinş hamilesindir,hayırlı haberlerini duyarız...
Hamileyken de regl olacakmışsın gibi oluyor zaten canım inşallah güzel haber verirsinbugun biraz olacak gibiyim canim ama hayirlisi olsun olursamsa mecbur ovur ayi beklicez
aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdanHamileyken de regl olacakmışsın gibi oluyor zaten canım inşallah güzel haber verirsin
Benımde 5 agustos canım ama ben gec yumurtladım 25 temmuz benım yumurtlamam5 agustos bat olanlarla yumurtlamalar ayni mi onu merak ettim. kimsedende ses gelmedi 5 agustos batina :)
Geçmiş olsun canım inş bu denemenizde saglıkla bebeğin gelişir kucagına alırsınEvet selam herkese ben Temmuz ayı sonun da 2 buçuk haftalık hamileyken düşük yaptım değerim 32 ye cıkmıstı allahtan yüksek değildi adet kanamasıyla attım . Ağustos’u ben de bekliyom ama ümidim yok kanama sonrası hemen tutmaz gibime geliyo ama doktor ara bile vermeyin dedi .. bakalım hepimiz için rabbim den hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorumbu Arada takviye olarak folik asit aldım ve soğan suyu içiyom
bnde 22 de pik 23 te catladi cnm . bgun reglinin 2. gunu..sen hala regl olmadysan umut war ☺☺aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdanbaaim nereye kadar gidecek boyle.
Ahahah.. Google den girersen eklenir canımGünaydın kızlar ben bugün yine ov. Testi yaptım yine 2.çizgi çıktı silik ten bir tık koyu hatta yumurtlamam bittiginde bembeyaz çıkardı şimdi silikte olsa çıkıyor kendi kendimi strese sokuyorum resmen ya fotoğraf yükleyecktm ama dosya ekleye tıklıyorum açılmıyorEdifar yine ben seni etkiledim
ya test yapmalısın 2gün geçmiş zaten,stres yapmıyormusun kendine daha çok..aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdanbaaim nereye kadar gidecek boyle.
Ahahah.. Google den girersen eklenir canımovulasyon testi yaptıgında pik gbi olması lazım canom
Seninle aynı zamanda yumurtlamısz canımBenımde 5 agustos canım ama ben gec yumurtladım 25 temmuz benım yumurtlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?