Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda testten dah erken çıkıyor hcg kana gecince 2gün sonra idrarda ölçülebilir oluyor....bız ev tipi testlerde silik çizgi görebiliyoruz

Kanda testten dah erken çıkıyor hcg kana gecince 2gün sonra idrarda ölçülebilir oluyor....bız ev tipi testlerde silik çizgi görebiliyoruz
o zaman idrarda 12.gün görebiliyorsak kanda 10.gün görebiliriz yani

Hamileyken de regl olacakmışsın gibi oluyor zaten canım inşallah güzel haber verirsin
aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdan baaim nereye kadar gidecek boyle.

5 agustos bat olanlarla yumurtlamalar ayni mi onu merak ettim. kimsedende ses gelmedi 5 agustos batina :)
Benımde 5 agustos canım ama ben gec yumurtladım 25 temmuz benım yumurtlamam

Günaydın kızlar ben bugün yine ov. Testi yaptım yine 2.çizgi çıktı silik ten bir tık koyu hatta yumurtlamam bittiginde bembeyaz çıkardı şimdi silikte olsa çıkıyor kendi kendimi strese sokuyorum resmen ya fotoğraf yükleyecktm ama dosya ekleye tıklıyorum açılmıyor Edifar yine ben seni etkiledim

Evet selam herkese ben Temmuz ayı sonun da 2 buçuk haftalık hamileyken düşük yaptım değerim 32 ye cıkmıstı allahtan yüksek değildi adet kanamasıyla attım . Ağustos’u ben de bekliyom ama ümidim yok kanama sonrası hemen tutmaz gibime geliyo ama doktor ara bile vermeyin dedi .. bakalım hepimiz için rabbim den hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum bu Arada takviye olarak folik asit aldım ve soğan suyu içiyom

Geçmiş olsun canım inş bu denemenizde saglıkla bebeğin gelişir kucagına alırsın

bnde 22 de pik 23 te catladi cnm . bgun reglinin 2. gunu..sen hala regl olmadysan umut war ☺☺

Ahahah.. Google den girersen eklenir canım ovulasyon testi yaptıgında pik gbi olması lazım canom

ya test yapmalısın 2gün geçmiş zaten,stres yapmıyormusun kendine daha çok..

Eklentiler

• Screenshot_20190807-105329_1_1_1.webp
    468 bayt · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20190807-105227_1_1.webp
    556 bayt · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…