Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok çok geçmiş olsun,ama sakın ara verme belki üstüne direk kalırsın hamile..

Canım ben adet olacağım gün o. Testi yaptım pozitife yakındı sonra kan verdim hamileydim

Bat 7 ağustos benim ama dünkü idrar testi negatifti bugün regl olmadım sıvı bir akıntı var su gibi. Acilde kan mı versem bi idrar testi mi alsam bilemedim.

Merhabalar. Benim bat 11 ağustos. Tabi kalbim o güne kadar dayanırsa
Bata 6 gün kala erken test yaptım negatifti ama umudumu kaybetmedim. İnanıyorum en hayrlı zamanda olacak. Dularım tüm evlat isteyenlerle

Hamilelik günlüğü olduğuna bakmayın. O bir
totem. Her gün sabah uyanıp ilk iş hamilelik takvimime bakıyorum. Eğer hamileysem ilk günlerdeki gelişmeleri de kaçırmayım diye

Merhabalar
Benim BAT 11 ağustos. Heyecanlı bekleyişe ortağım tabii kalbim 11ine kadar dayanırsa test yapacağım ben de. 6 gün kala erken hamilelik testi yaptım ama negatifti. Umudumu kaybetmiyorum; inanıyorum en hayrlı zamanda gelecek. Dualarım tüm evlat isteyenlerle
Belirtilerim 10 gündür devam ediyor; kasık-göbek-karın huzursuzluğu. Batma, yanma, çekilme vs. Şişe kapağı açarken bile karnımın kasıldığını hissediyorum çok ilginç bir şekilde. İlk hamileliğimde hiç belirtim yoktu ama battan 3 gün önce öğrenmiştim; o yüzden bunlar belirti mi emin olamıyorum. Bir de sarı kremsi, kokusuz akıntım var. Hepimiz için hakkımızda hayrlısı olsun Sevgiler
*Bu arada hamilelik günlüğü olduğuna bakmayın. O bir totem. Her gün sabah uyanıp ilk iş hamilelik takvimime bakıyorum. Eğer hamileysem ilk günlerdeki gelişmeleri de kaçırmayım diye

Kızlar nasılsınız bütün adet olmam lazım ama hiç belirti yok test yaptım sizce çizgi var mı ben silik de olsa görüyor gibiyim

Eklentiler

• D1CE8974-8441-4938-9457-F99E26C92FDF.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
  • F598F41E-EAD1-44F9-B6BA-B6D37D719B08.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…