Hımmm hadi bakalım gittikçe koyuşasacak mı koyulasırsa gebelik var olabilir canımBöyle oldu işte
Aynen canımm sende yarın mı test yapıcaktınSeninle aynı zamanda yumurtlamısz canım
çok çok geçmiş olsun,ama sakın ara verme belki üstüne direk kalırsın hamile..Evet selam herkese ben Temmuz ayı sonun da 2 buçuk haftalık hamileyken düşük yaptım değerim 32 ye cıkmıstı allahtan yüksek değildi adet kanamasıyla attım . Ağustos’u ben de bekliyom ama ümidim yok kanama sonrası hemen tutmaz gibime geliyo ama doktor ara bile vermeyin dedi .. bakalım hepimiz için rabbim den hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorumbu Arada takviye olarak folik asit aldım ve soğan suyu içiyom
Hadi bakalım inş
Canım ben adet olacağım gün o. Testi yaptım pozitife yakındı sonra kan verdim hamileydimGünaydın kızlar ben bugün yine ov. Testi yaptım yine 2.çizgi çıktı silik ten bir tık koyu hatta yumurtlamam bittiginde bembeyaz çıkardı şimdi silikte olsa çıkıyor kendi kendimi strese sokuyorum resmen ya fotoğraf yükleyecktm ama dosya ekleye tıklıyorum açılmıyorEdifar yine ben seni etkiledim
Amin canım çok sağol hepimize nasip olur inşallahhGeçmiş olsun canım inş bu denemenizde saglıkla bebeğin gelişir kucagına alırsın
Akıntın var mı hiç ? Bnde de böyle oldu ama koyu sarı kokusuz akıntım da vardı inş hamilesindirBöyle oldu işte
ekleyebilirsin canım, 304 lere çıktı şükür böyle böyle artarsa inş atlatıcazseni eklemedim daha listeye ne zaman istersen sole ekleyim hcg artisin iyi masallah. insallah sag salim atlatirsin bu aylari
Sitede sorun vardı galiba. Gönderilemeyen iletleri de yayımlamışHamilelik günlüğü olduğuna bakmayın. O bir
totem. Her gün sabah uyanıp ilk iş hamilelik takvimime bakıyorum. Eğer hamileysem ilk günlerdeki gelişmeleri de kaçırmayım diye
ekledim bile ben seni :)ekleyebilirsin canım, 304 lere çıktı şükür böyle böyle artarsa inş atlatıcaz
batin gecmesini bekle :)Bat 7 ağustos benim ama dünkü idrar testi negatifti bugün regl olmadım sıvı bir akıntı var su gibi. Acilde kan mı versem bi idrar testi mi alsam bilemedim.
bende hayalet bi czgi gordm canm . insalah hamilesndrKızlar nasılsınız bütün adet olmam lazım ama hiç belirti yok test yaptım sizce çizgi var mı ben silik de olsa görüyor gibiyim
İnşallah canım o kadar heyecanlıyım kibende hayalet bi czgi gordm canm . insalah hamilesndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?