10. gunu cikmadiysa diye dusunmustum canim ama hayirlisi degilsemde napiyim artikCanım geç dollenme için geç yumurtlama olmuş olması gerekiyor.
sen neye karar verdin?10. gunu cikmadiysa diye dusunmustum canim ama hayirlisi degilsemde napiyim artik
Yanlış etiket olmuş
Yumurta atılmadan önce pik oluyor. Pik olması demek 24- 36 saat içinde yumurta atılcak demek.Slm kizlar bugun reglinin 11.günü 9gündür gonal f vuruluyorum. Busabahki yumurta kontrolunde solda 12ml (doktor artik gelusmez dedi) sagda 18.50ml ve 15.ml 2yumurtan var dedi.bugunde gonalf 150ml vurulup yarin kontrole gidicem.15ml olaninda gelismesini umuyoruz. Ama benim anlamadigim evde ovulasyon testi yapiyorum cok silik cizgi cikiyor ama kaliteli yumurtam var aslinda pik olmasi lazimdi
Yumurta atılmadan önce pik oluyor. Pik olması demek 24- 36 saat içinde yumurta atılcak demek.
Bana da böyle oldu bat 10 agust.
İnşallah güzel haberler verirsin.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Ben de bu ay doktor kontrolüne giderek yumurtlama takibi istedim yumurta kisimin 15-15 bucuk olduğunu yumurtlama evresinde olduğumu ve bana belirli tarihler verdi bu tarihlerde ilişkiye girmemi istedi. 6 ağustosta gel progestanına bakıcam yumurtan çatlamış mı çatlamamış mı diye tabi ben gitti yapıldı ve 19.5 çıktı çok verimli çok sağlıklı bir şekilde yumurtan çatlamış dedi şimdi bayramın 3. Gününde kan tahlili istedi bat günümden 3 gün öncesi oluyor bakalım heyecan var. Bu ay gögüslerim şişti gögüs uçlarımda bazen ağrı oluşuyot kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor ve uyku hallerim var halsizlik hissediyorum hafif akıntım var ama tabi ümitlenmekte çok istemiyorum umarım ağustos ayı hepimize çok uğurlu gelir
Yumurtan çatlamak üzere 12.-14.-16.-18.günlerde ilişkiye girmemi istedi yastık kalçamın altına koymamı bu şekilde ilşkiyi bitirmemi istedi ve bir saat boyunca yastık kalkmadan öylece uzanmamı istedi. Uyduk bakalım yumurtamda verimli çatlamış inşallah nasip olurİnşallah güzel haberler verirsin.
Kaç günde bir ilişki önerdi. İki ilişki arası kaç gün olarak söyledı
İnşallah artık gerisi nasip.Yumurtan çatlamak üzere 12.-14.-16.-18.günlerde ilişkiye girmemi istedi yastık kalçamın altına koymamı bu şekilde ilşkiyi bitirmemi istedi ve bir saat boyunca yastık kalkmadan öylece uzanmamı istedi. Uyduk bakalım yumurtamda verimli çatlamış inşallah nasip olur
İnşallah bekleyeceğim bayramın 3. Gününe kadarİnşallah artık gerisi nasip.
Bütün belirtilerimiz aynı tarihlerimiz de çok yakınKızlar iyi akşamlar nasılsınız? Ben de bu ay doktor kontrolüne giderek yumurtlama takibi istedim yumurta kisimin 15-15 bucuk olduğunu yumurtlama evresinde olduğumu ve bana belirli tarihler verdi bu tarihlerde ilişkiye girmemi istedi. 6 ağustosta gel progestanına bakıcam yumurtan çatlamış mı çatlamamış mı diye tabi ben gitti yapıldı ve 19.5 çıktı çok verimli çok sağlıklı bir şekilde yumurtan çatlamış dedi şimdi bayramın 3. Gününde kan tahlili istedi bat günümden 3 gün öncesi oluyor bakalım heyecan var. Bu ay gögüslerim şişti gögüs uçlarımda bazen ağrı oluşuyot kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor ve uyku hallerim var halsizlik hissediyorum hafif akıntım var ama tabi ümitlenmekte çok istemiyorum umarım ağustos ayı hepimize çok uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?