Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 6 gün kaldı bugün sol tarafıma bi sancı girdi ve hala su gibi akıntım geliyo 2 gündür de göğüs yanlarında ağrı var 1 haftadır sancı ve akıntı devam ediyor eğer hamileysem belirtiler bunlar olacakburda duruversin kızlar

Slm kizlar bugun reglinin 11.günü 9gündür gonal f vuruluyorum. Busabahki yumurta kontrolunde solda 12ml (doktor artik gelusmez dedi) sagda 18.50ml ve 15.ml 2yumurtan var dedi.bugunde gonalf 150ml vurulup yarin kontrole gidicem.15ml olaninda gelismesini umuyoruz. Ama benim anlamadigim evde ovulasyon testi yapiyorum cok silik cizgi cikiyor ama kaliteli yumurtam var aslinda pik olmasi lazimdi

Bat yarın. Bi tane ovulasyon testım vardı onu yaptım.çok silik çıktı t çizgisi. Sanırım bu ayda boşa çıktı

Yumurta atılmadan önce pik oluyor. Pik olması demek 24- 36 saat içinde yumurta atılcak demek.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Ben de bu ay doktor kontrolüne giderek yumurtlama takibi istedim yumurta kisimin 15-15 bucuk olduğunu yumurtlama evresinde olduğumu ve bana belirli tarihler verdi bu tarihlerde ilişkiye girmemi istedi. 6 ağustosta gel progestanına bakıcam yumurtan çatlamış mı çatlamamış mı diye tabi ben gitti yapıldı ve 19.5 çıktı çok verimli çok sağlıklı bir şekilde yumurtan çatlamış dedi şimdi bayramın 3. Gününde kan tahlili istedi bat günümden 3 gün öncesi oluyor bakalım heyecan var. Bu ay gögüslerim şişti gögüs uçlarımda bazen ağrı oluşuyot kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor ve uyku hallerim var halsizlik hissediyorum hafif akıntım var ama tabi ümitlenmekte çok istemiyorum umarım ağustos ayı hepimize çok uğurlu gelir

İnşallah güzel haberler verirsin.
Kaç günde bir ilişki önerdi. İki ilişki arası kaç gün olarak söyledı

İnşallah güzel haberler verirsin.
Kaç günde bir ilişki önerdi. İki ilişki arası kaç gün olarak söyledı
Yumurtan çatlamak üzere 12.-14.-16.-18.günlerde ilişkiye girmemi istedi yastık kalçamın altına koymamı bu şekilde ilşkiyi bitirmemi istedi ve bir saat boyunca yastık kalkmadan öylece uzanmamı istedi. Uyduk bakalım yumurtamda verimli çatlamış inşallah nasip olur

İnşallah artık gerisi nasip.

Kızlar merhaba,
Reglim geçtikten 2 gün sonra ara kanama yaşadım. Hemen doktora gittim. Rahim içinde kanama var dedi ve rahim duvarım kalınmış. Ve polip şüphesinden bahsetti.
1 tane yumurtan var 19mm dedi. Bugün yarın çatlar değerlendirin dedi.
Duhapston diye bir ilaç verdi 10 gün kullanacağım sonra bırakıp reglin gelmesini bekleyeceğim. 1 hafta içerisinde gelirmiş.
Bu kullandığım ilaç adet söktürücüymüş eczacı öyle söyledi.
Doktor bize hem yumurta var diye ilişki önerdi gün aşırı hemde bu ilacı verdi. Kafamda deli sorular. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim yorumunuz varsa alabilirim.
Ayrıca evde ovüslasyon testim vardı bugün onu yaptım ve çıkan sonuç fotoda göründüğü gibi.
Sanırım bugün pik günü.
Doktorumun söylediği gibi bugün yarın çatlayacak sanırım.
İnşallah bir mucize olur ve hamile kalabilirim.
Rabbim kimsenin ümidini boş çıkarmasın inşallah. Amin.

Eklentiler

• 50BCE4C7-5C5C-46D4-B206-3EF34297337C.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 32
Bütün belirtilerimiz aynı tarihlerimiz de çok yakın inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…