• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hamile olmak istiyorum of bata 6 ve 5 gun varken yaptim negatifti ama sanki varmis gibi hissediyom olmasini istedigim icin heralde kafayi kirdim artik

Sence şimdi mi yapsam yarın sabaha kadar sabır mı etsem
Bence sabret neden dersen yarın hem ilk idrar hem değer yüksek olur varsa hemde koyu çıkar test.... Ama yok sabredemem dersen alsam 20, 21gbi yap... Ama sıvı alımına dikkat et daha koyu çıkacak mı bak bakalım 😊

aslinda ben yumurtlamadan 10 gun sonra landa baktirdim idrarda hayalet cizgi gordum diye negatif cikti gecikimcede bi umut belki gec dollenmedir diye bekliyorum tabi ama yimede sanirim yumurtlamadan sonra 15. gumumde gecmesini beklemem lazim hala gecikti de diyorum takvimim 5 agustostu ama idrar testide yapmiyrum korkumdan 😃 baaim nereye kadar gidecek boyle.
Canım geç dollenme için geç yumurtlama olmuş olması gerekiyor.

Ya valla geçmiyor zaman nasıl iştir, zaman geçiyor da günler geçmiyor tuhaf bir ikilem :/ inşalalh sıradan güzel haberlerimizi alırız ..
bombshells bombshells tebrik ederim tekrardan🥰
Edifar Edifar artık yarın sabah olsun senin olumlu haberini alalım ben de cumartesi yapacağım inşallah:)

Ya valla geçmiyor zaman nasıl iştir, zaman geçiyor da günler geçmiyor tuhaf bir ikilem :/ inşalalh sıradan güzel haberlerimizi alırız ..
bombshells bombshells tebrik ederim tekrardan🥰
Edifar Edifar artık yarın sabah olsun senin olumlu haberini alalım ben de cumartesi yapacağım inşallah:)
İnşalah hayırlısyla canım benim

Back
X