Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic deme yaa. Dun oglne kdr uydum diye bugun sabah 6 ya kadr uyuyamdim evde oturup yorulmaynca uyuyamiorm
Ay işte uyku düzeni bozulunca öyle oluyor maalesef... Bende bugün akşam test yaptım negatif çıktı simdi girebildim nete yazaym bari bat günü 10u..gecikirse bir daha denerim test napim umutlanmıştım... Hayırlısı olsun inşallah sağlıklısı sıhhatlisi olsun zamanı gelince olsun..

Sen de dayanamdin aah aah
Insllh vardr da cikmamistr

Bende ovulasyon yaptım belki koyu çıkar umutlanırm diye oda silik çıktı. Yarın büyük gün kırmızı kart yiyebılırım

Sen de dayanamdin aah aah
Insllh vardr da cikmamistr
Ha bugun aksam ha yarı. Dedim yaptm çıkmadı... Ama hissetmiyorum olsa cıkardı ben hep hayırlısı saglıklısı sıhhatlisı diye dua ettim hala da öyle ediyorum rabbim bunu nasip etsin en hayırlı zamanda etsin inşallah

En onmlisi o zatn. Amin insllh

Günaydın herkeslere kız Edifar testi yaptın çıkmadı demek az daha sabretseydin ya peki bundan sonra çıkma olasılığı olabilir mi ki hani geç yumurtlarsan anca geç döllenir oyüzden sonra belli olur diyorlar ua sende de öyle mi oldu acaba

CAnom test yaptım çıkmadı beni işkillendiren Yumurtladıktan sonra bit kere daha pik yapmıs tı ya lh testi o oldu... Yani ondan dolayı bu aya pek güvenmedim. İkinci kere yumurtlama filan dediler ama ben illkinde yumurtladım o pik yapınca yine canım sıkılmıştı olmadığını düşünmüştüm cidden öle olmus bu arada yumurtlamadan 14gün sonra yani bugun adet oldum kendimi çok iyi tanıyorum canom. O ikinci pik olmayaydı iyiydi... Yumurtanım döllenmediğine kanıtmış demek ki deneyim oldu.
Hayırlısı olsun senin olsun inşaallah da sana sevineyim canooommmm. Rabbim önce hiç olmayana versin sonra diğerlerine
Sen sevindir beni kız haberini bekliyorum

nasil yani canm 2. kere pik yapinca tekrar yumurtlamis olmuyomusn ? bnde de bu ay oyle oldu cnku. yumurtlamadn 5 gun snra yine pik yapti test snra siliklesti.2 defa yumurtladm sandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…