Ay anammm koşturtursun bebelerin peşinden bol bol artık Allah ol derse olur bizlerde Allaha sığınıyoruz ilk korunmayı bıraktıktan. Sonra 2. Ayımda gebe kaldım kızm oldu şimdi 10 ay oldu olmuyor zamanı değil demekkiAmin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sokyan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun
Hahaha çok iyiymişAmin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sokyan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun
Çok dinleme canım bir şeylerle uğraş kafanı dağıt yoksa insan taktıkça bunalıma giriyor vallaAma bende bir kasık agrısı var sanki tekrar yumurtlicam gibi ama öyle bi ihtimal yok yumurtlamayı gördüm cok dinliyorum galiba kendimi
Aynen cnm dışarıya atıyorum cogunlukla kendimiÇok dinleme canım bir şeylerle uğraş kafanı dağıt yoksa insan taktıkça bunalıma giriyor valla
Çalışıyor musunuzAynen cnm dışarıya atıyorum cogunlukla kendimi
Yok cnm ev hanımıyım eşim esnaf bazen dükkan beklemeye gidiyorum siz calışıyormusunuzÇalışıyor musunuz
Evet canım adliyede çalışıyorum ben. MemurumYok cnm ev hanımıyım eşim esnaf bazen dükkan beklemeye gidiyorum siz calışıyormusunuz
Oh ne güzel en azından orda kafan dagılıyodur sürekli düşünmeye fırsatın olmuyodurEvet canım adliyede çalışıyorum ben. Memurum
Aynen ya evde olana zor gerçektenOh ne güzel en azından orda kafan dagılıyodur sürekli düşünmeye fırsatın olmuyodur
Ne güzelmiş ya Allah isteyen herkese nasip etsin istediği kadar hayırlısıyla :)Amin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sokyan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun
Gec oldu ama evet sabirszca bekliorm gunumu.Olur tabi ayyy az kalmış
Aynen yapmaGec oldu ama evet sabirszca bekliorm gunumu.test yapmamya calisicm. Modum dusmesin
Güdük necmi gibi olcam sankiAynen yapma
Hadiyaaa
hadi ya, bakalım belli olmaz , olmazsın da tutmustur belkiUmutsuzum yani.s
Agzindan bal damliyooHa
hadi ya, bakalım belli olmaz , olmazsın da tutmustur belkiHeyecanla beklemekteyim :)
Ben de senin gibiydim en son dayanamadım zaten yaptım geçenlerde iki defa hem de ve aldım ağZımın payınıGüdük necmi gibi olcam sanki
Dayanamiyooooom dayanamiooom
Ben de zamninda 2 defa aldm agzimn payiniBen de senin gibiydim en son dayanamadım zaten yaptım geçenlerde iki defa hem de ve aldım ağZımın payınıyapma sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?