Gebelik testi icinmi tutuyorsnz kendinizi kizlarBen de zamninda 2 defa aldm agzimn payiniyapmicam insllh. Arada aklima gelmiyo deil hanii.Durdurun beniii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi icinmi tutuyorsnz kendinizi kizlarBen de zamninda 2 defa aldm agzimn payiniyapmicam insllh. Arada aklima gelmiyo deil hanii.Durdurun beniii
Zor bi durum bnde yasadmEveeeet![]()
![]()
![]()
![]()
Al benden de o kdar. Sen de bekle yarin olmazsan yap benceZor bi durum bnde yasadmbu ay ovulasyn testyle takip ettm baklm yarin adet olcam acaba bnde bugun test yapsam ckarmi hc hamis gbi hissetmiyrmda zten
bir umut iste
![]()
Bikac testin varsa yap ama. Ben hic almdim daha. O yuzden duruom yoksa yapmstm simdiden bi taneZor bi durum bnde yasadmbu ay ovulasyn testyle takip ettm baklm yarin adet olcam acaba bnde bugun test yapsam ckarmi hc hamis gbi hissetmiyrmda zten
bir umut iste
![]()
Ayy insallah ya bebislerimiz gelir en kisa zamandaAl benden de o kdar. Sen de bekle yarin olmazsan yap benceinsllh gelmistr bebis veya bebisler
![]()
Ovulasyon testnin icinde 2 tane var evdeBikac testin varsa yap ama. Ben hic almdim daha. O yuzden duruom yoksa yapmstm simdiden bi tane![]()
Kac testin vaaar bakiimAyy insallah ya bebislerimiz gelir en kisa zamandaaklima dustuu ya tutabilirsem kendimi yapmicamm
![]()
2 tanecik var yapim amannnnnKac testin vaaar bakiimdemistm ki cevaplamissin.patlat kiz bi tane o zmn. Noolur
![]()
Kac testin vaaar bakiimdemistm ki cevaplamissin.patlat kiz bi tane o zmn. Noolur
[/QUO
Allah seni yaayasin kac senin
![]()
Calisiyrm eve gdim ilk isim test olckYap bağaliiim beklioruum![]()
26 bitick insllh
Kesinlikle canimmOlana da olmyana da hazirlkli ol ama . En guzli en hayrlisi olsn.
24 olcam bnde26 bitick insllh
Senn kacti
Insllh yaniliosundr.Calisiyrm eve gdim ilk isim test olcknegatifde iste bile bile yapiyrm
![]()
Iimis tam zamani. Ne kdr oldu evleneli24 olcam bnde![]()
Insallah Allahim isteyen herkese versin ya surekli boyle dua ediyorum... muhasebe :)Insllh yaniliosundr.
Meslegin nedr
2 sene olucak ekimde evet tam zamani buseneIimis tam zamani. Ne kdr oldu evleneli