- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Dur sakın yapmaBen de zamninda 2 defa aldm agzimn payiniyapmicam insllh. Arada aklima gelmiyo deil hanii.Durdurun beniii
Kızlarrrrrrr dayanamıyor musunuzKac testin vaaar bakiimdemistm ki cevaplamissin.patlat kiz bi tane o zmn. Noolur
Hayr yarin adet gunummm ama bugun test yapcam umutsuz birsekilde tBiKızlarrrrrrr dayanamıyor musunuz
@ işareti koy ismi yanına yazHayr yarin adet gunummm ama bugun test yapcam umutsuz birsekilde tBibirde kisi etiketleme nasil yapiliyo biliyomsnz kizlar
Tesekkur ederimmm@ işareti koy ismi yanına yaz
Bnm esimde muhasebeci.cok zor kafa yorucu. ALLH yardm etsn. Benm de ekimde 1 sene biticek☺ arap dili ve edebiyati mezunuyum ben de . Kismet olursa arapca ogretmnligi yapicm. Sinava girdim gecen pazar2 sene olucak ekimde evet tam zamani busenesenin meslek ne ve nekadar oldu evleneli
Bence yap korunmadıgın ilk ay oldugu için :) onun da heyecanı bir başka .. tabi toh ya bir tane çizgi de kaldı demenin hüznü de başka.. ben diger ay da yapıcam test ama sonraki aylar için olmazsa eğer adet gününü beklerim diye düşünüyorum tabi sabredersem
Biraz oyleBnm esimde muhasebeci.cok zor kafa yorucu. ALLH yardm etsn. Benm de ekimde 1 sene biticek☺ arap dili ve edebiyati mezunuyum ben de . Kismet olursa arapca ogretmnligi yapicm. Sinava girdim gecen pazarbklm nolck
Kiz yok yaa denedim tek cizgi yne biliyodm bu ayda olmadgniBence yap korunmadıgın ilk ay oldugu için :) onun da heyecanı bir başka .. tabi toh ya bir tane çizgi de kaldı demenin hüznü de başka.. ben diger ay da yapıcam test ama sonraki aylar için olmazsa eğer adet gününü beklerim diye düşünüyorum tabi sabredersemmesela ben 4 gün kala yaptım negatifti bir daha yapmadım zorlamadım zaten belirtiler de başlamıstı. Ama ben dene derim inşallah çift çizgiyi görürüz ☺
Saolasn cnm insllh.Biraz oylehadi bakalm hayirlisi olsun hakknda canm bu arada test yaptm tabikide negatif sonuc blyodm bnn
Buay adetten besgun sonra ovulasyintestine basladm fakat tatile gttim birgun aksattim testi..ama agustosta dha sıkı yapmam lazm..yarnda adet olrm hih tam olurrSaolasn cnm insllh.
Bu ay nasil takip ettin yumurtlamani
Iice baktin dimi efekt falan uygula var mi diye .Eki Görüntüle 2289924 baksaniza kizlar kocaman tek cizgi.s
Buay adetten besgun sonra ovulasyintestine basladm fakat tatile gttim birgun aksattim testi..ama agustosta dha sıkı yapmam lazm..yarnda adet olrm hih tam olurr
Ben de katiliyorm toteminekizlar bende gecen aylardaki butun gebelik testlerini bitirdim bu ay almicam yapmicamdagecen iki ay yaptigiminnertesi gunu adet oldum hep bu ay yapmayim olmam belki totemim olsun benim. gerci tsh den dolayi olmaz artik diye keyifsizim. Allahtan umut kesilmez yinede
evde olunca aman hadi yapiyim diyoruz bide ben varsa erkenden ogrenip erkenden sevinirim iste ne var bunda diyorum sonra aksama kadar yine yok diye agliyorumBen de katiliyorm totemineben de almicam son gune kdr insllh. Elimde olsydi yapmistm bugun
Baktm canm ya yok maalsefIice baktin dimi efekt falan uygula var mi diye .
Millet ışıga falan tutuyo
Evet ovulasyn testyle takip et sendeBelki de o gun kacrdin kim bilir. Ben de agustosta ovu testyle takip edicm. Bu ay umut yokgecen ay daha cok belirti vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?