Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 sene olucak ekimde evet tam zamani busene senin meslek ne ve nekadar oldu evleneli
Bnm esimde muhasebeci.cok zor kafa yorucu. ALLH yardm etsn. Benm de ekimde 1 sene biticek☺ arap dili ve edebiyati mezunuyum ben de . Kismet olursa arapca ogretmnligi yapicm. Sinava girdim gecen pazar bklm nolck

normik Edifar yarin adet gunum ve bugun test yapicam tabi umutsuzum sizceee yapim mii
Bence yap korunmadıgın ilk ay oldugu için :) onun da heyecanı bir başka .. tabi toh ya bir tane çizgi de kaldı demenin hüznü de başka.. ben diger ay da yapıcam test ama sonraki aylar için olmazsa eğer adet gününü beklerim diye düşünüyorum tabi sabredersem mesela ben 4 gün kala yaptım negatifti bir daha yapmadım zorlamadım zaten belirtiler de başlamıstı. Ama ben dene derim inşallah çift çizgiyi görürüz

Bnm esimde muhasebeci.cok zor kafa yorucu. ALLH yardm etsn. Benm de ekimde 1 sene biticek☺ arap dili ve edebiyati mezunuyum ben de . Kismet olursa arapca ogretmnligi yapicm. Sinava girdim gecen pazar bklm nolck
Biraz oyle hadi bakalm hayirlisi olsun hakknda canm bu arada test yaptm tabikide negatif sonuc blyodm bnn

Kiz yok yaa denedim tek cizgi yne biliyodm bu ayda olmadgni nese kismet artk ya bidahaki aya derim yarnda adet olurm tam olurr

Belki de o gun kacrdin kim bilir. Ben de agustosta ovu testyle takip edicm. Bu ay umut yok gecen ay daha cok belirti vardi
Buay adetten besgun sonra ovulasyintestine basladm fakat tatile gttim birgun aksattim testi..ama agustosta dha sıkı yapmam lazm..yarnda adet olrm hih tam olurr

kizlar bende gecen aylardaki butun gebelik testlerini bitirdim bu ay almicam yapmicamda gecen iki ay yaptigiminnertesi gunu adet oldum hep bu ay yapmayim olmam belki totemim olsun benim. gerci tsh den dolayi olmaz artik diye keyifsizim. Allahtan umut kesilmez yinede

Ben de katiliyorm totemine ben de almicam son gune kdr insllh. Elimde olsydi yapmistm bugun

Ben de katiliyorm totemine ben de almicam son gune kdr insllh. Elimde olsydi yapmistm bugun
evde olunca aman hadi yapiyim diyoruz bide ben varsa erkenden ogrenip erkenden sevinirim iste ne var bunda diyorum sonra aksama kadar yine yok diye agliyorum evde olmamasi bi gun bile olsa durdurabilir bizi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…