• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrarla mı peki yoksa 2. Mi
Gündüz yapacaksanız 12 ile 4 arasında ya da akşam 8 ile 10 arasında yapılabilir. Testi yapmadan önce 2 saat sıvı almaman gerek. Ben kahvaltımı yapıp çay falan içmeyi 12.30 gibi bırakıyorum. 2 buçuk gibi de testi her gün aynı saatte yapıyorum

kizlar herkes kendi dongusune gore ayarlamali iki adetinizin arasi kisaysa hemen baslayin derim. eger 2 3 ay kullanip dongunuzu ogrenirseniz zaten asagi yukari yumurtlama zamanlarinizi bilirsiniz. hep ayni saatte yapmaya gerek yok ama lh seviyesi sabahlari zaten yuksek olacagi icin 12-4 arasi bi saatte yapmak saha dogru olur eger ki calisiyorsaniz 8-10 arasindada yapilabilir. 1 saat sivi almamam yeterlidir. ben 3 aydir kullaniyorum test kendimi o kadar cok kasmiyorum saat ayni olsun saatlerce su icmeyim falann diye 1 saat yetiyor.

Bende adetten sonra baslıyorum günde iki kez yapılacaksa arasında 8saat olmalı ben 17.30da yapıyorum hergün..

Benim ovuler falan bitti 14 günün gecmesini bekliyorum son testi bugun yaptım onun üstündekini 13.gün yaptım

Eklentiler

• 15633509952887495277032364960807.webp
    15633509952887495277032364960807.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Allah hepinizin kalbindeki bebek özlemini karnınıza düşürsün özelliklede hiç bebeği olmayanlara versin Allah yine benim öpmeye koklamaya aglamaya bitane var her ay olmadıkca kızıma daha sıkı sarılıyorum

Allah hepinizin kalbindeki bebek özlemini karnınıza düşürsün özelliklede hiç bebeği olmayanlara versin Allah yine benim öpmeye koklamaya aglamaya bitane var her ay olmadıkca kızıma daha sıkı sarılıyorum
Kesinlikle çok şükür ki benim de bir kızım var Rabbiö olmayıp da isteyen herkese nasip etsin bize de ikinciyi nasip etsin inşallah😍😍

Amin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sok 😱 yan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar 😅 kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor 😅😅 veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun 💗🤗😁

Back
X