Canım kafana takma inşallah bi sıkıntı yoktur emin ol aslında bizde sıkıntı yoksa da biz sıkıntıyı yaratıyoruz benim fsh yüksekti kafama taktım taktım noldu adetim gecikti stres yapma her şey olacağına varır ama inşallah sıkıntı yoktur gönlümü ferah tutkizlar o dediginiz konunun basina isim yazma olayinin nasil yapildigini bilmiyorum bulur bulmaz yapmaya calisirim :)
bu ara azcik modum dustu 3 ayri doktorun 2si ths min 4 olmasina normal dedi biri yuksek endokrine git dedi yasadigim sehirde sadece bi tane endokrin doktoru var ve oda izinliymis kafama cok takildi ne yapacagimi bilmiyorum
Bak benim kızım simdi 3yaıdnda dogdu etti diyene kadar 4 olacak tam olacak.. Benimlr kardesim arasında ise 1buuck yas var kıyasıya yarışla geçti küçüklük resmen diğer kardesimle 5yas var onunla aramız çok daha iyi..- Pudra Pembe - Edifar evet erken baya iste hamile kaldin diyene kadar da zaman gecse aralari 2 yas filan olsa iyi olur diyorum.benim icin zorlu yillar ama yasi yakin kardesler olsun istiyorum.tabi esimin de istemesi onemli.yoksa zor
amin canim doktorlarda insanin kafasini karistiriyor o yuzden ben elimden geleni yapicam geriside Allah buyuk.Canım kafana takma inşallah bi sıkıntı yoktur emin ol aslında bizde sıkıntı yoksa da biz sıkıntıyı yaratıyoruz benim fsh yüksekti kafama taktım taktım noldu adetim gecikti stres yapma her şey olacağına varır ama inşallah sıkıntı yoktur gönlümü ferah tut
Aynen canımamin canim doktorlarda insanin kafasini karistiriyor o yuzden ben elimden geleni yapicam geriside Allah buyuk.
Benimki 5 yaşına girdi 2 ay önce düşünme vakti gelmişti3yasında canım...
Valla bence 2 yaşına gelsin öyle düşün derim. Şimdi ilk çocuğunun dış çıkarması, yürümesi, konuşması bunların tadını çıkar ki sonrakini daha sağlıklı büyüt- Pudra Pembe - Edifar evet erken baya iste hamile kaldin diyene kadar da zaman gecse aralari 2 yas filan olsa iyi olur diyorum.benim icin zorlu yillar ama yasi yakin kardesler olsun istiyorum.tabi esimin de istemesi onemli.yoksa zor
Bnm agustos deil ama olur mu ☺Kızlar napıyorsunuz kimin bat ı en yakın bakiiimmmmm
Olur tabi ayyy az kalmışBnm agustos deil ama olur mu ☺
24 temmuz
Ben reglim biter bitmez başlıyorumKızlar regl bittikten kaç gün sonra başlıyorsunuz ovulasyon testi ne biraz araştrdım da 3 veya 4 gün deniyor doğru mu
Sabah ilk idrarla mı peki yoksa 2. MiBen reglim biter bitmez başlıyorum
Adet gününe göre hesaplaman gerekiyor. Benim döngüm 35 gün. Adet başladıktan 17-18 gün sonra başlıyorumKızlar regl bittikten kaç gün sonra başlıyorsunuz ovulasyon testi ne biraz araştrdım da 3 veya 4 gün deniyor doğru mu
İnşallah bu ay hepimiz bebiş haberleri verirzBende pkosluyum. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ovülasyon yapıyorum bir haftadır. Bugün koyulaşmaya çok yaklaştı. 19u 20si gibi çatlar sanırım. Ağustos başı adet olmam gerekiyo. Umarım olmam. Bu kez sağlıkla gelir bebeğim.
Benm dr 30 gün işte döngümAdet gününe göre hesaplaman gerekiyor. Benim döngüm 35 gün. Adet başladıktan 17-18 gün sonra başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?