Gündüz yapacaksanız 12 ile 4 arasında ya da akşam 8 ile 10 arasında yapılabilir. Testi yapmadan önce 2 saat sıvı almaman gerek. Ben kahvaltımı yapıp çay falan içmeyi 12.30 gibi bırakıyorum. 2 buçuk gibi de testi her gün aynı saatte yapıyorumSabah ilk idrarla mı peki yoksa 2. Mi
Adetin ilk gününden sayıp 13. günü başlaman lazım prokpektüse göre.Benm dr 30 gün işte döngüm
Hoş geldinBat 31 temmuz kabul edermisiniz benide☺
Hoşbuldum cnmHoş geldin
İnşallah önce senin haberini alalım sonra arkandan bizler gelirizHoşbuldum cnm
İnş cnm ama hiç ümidim yok neden bilmiyorum ama her ay kırmızıları görmekten herhaldeİnşallah önce senin haberini alalım sonra arkandan bizler geliriz
Olabilir ama hiç belli olmz canım ümidin yitirdiğin anda bi bakmışsın oluvermişİnş cnm ama hiç ümidim yok neden bilmiyorum ama her ay kırmızıları görmekten herhalde
Bu ayda kırmızı çizgi görürsün belkiİnş cnm ama hiç ümidim yok neden bilmiyorum ama her ay kırmızıları görmekten herhalde
İnş canım inş bütün beklentilerimiz dualarımız o yönde ama insan yıpranıyor iki taraflı yıpranıyorsunOlabilir ama hiç belli olmz canım ümidin yitirdiğin anda bi bakmışsın oluvermiş
Ay inş canım benim en cok görmek istediğim o 10 ay olucak artık nerdeyseBu ayda kırmızı çizgi görürsün belki
Kesinlikle çok şükür ki benim de bir kızım var Rabbiö olmayıp da isteyen herkese nasip etsin bize de ikinciyi nasip etsin inşallahAllah hepinizin kalbindeki bebek özlemini karnınıza düşürsün özelliklede hiç bebeği olmayanlara versin Allah yine benim öpmeye koklamaya aglamaya bitane var her ay olmadıkca kızıma daha sıkı sarılıyorum
aminKesinlikle çok şükür ki benim de bir kızım var Rabbiö olmayıp da isteyen herkese nasip etsin bize de ikinciyi nasip etsin inşallah
Cok cok amin inş inş bizde ikinci kez anneliği tadalımKesinlikle çok şükür ki benim de bir kızım var Rabbiö olmayıp da isteyen herkese nasip etsin bize de ikinciyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?