Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah agustosta kalirsin canm ya ❤calisiyorum sohbetlerinize zor yetisiyorum
Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım

Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım
Muhasebe ohh neguzel kesinlkle kacrmadan degerlendr insallah kalrsn ya valla cok istiyotum surda kim yaziyorsa cidden olmasni cok istiyorum bnde dahil

Hosgeldin aramizaaa benmde iki gun flan var kesin benim reglde gelcek yaa her ay psikoljk olrmu acaba dyorm busfer hepden olumsuzumm yenimi basladn cocuk isteyip yapmaya
Benim içine doğmuyordu biliyor musun hiçbir şey Yok diyordum gerçekten de olmadı sen de kötü düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla Evet iki aydır denedik olmadı Ağustos’a kaldı bakalım belki nasip o zamandır bu arada hoş buldum canım

Muhasebe ohh neguzel kesinlkle kacrmadan degerlendr insallah kalrsn ya valla cok istiyotum surda kim yaziyorsa cidden olmasni cok istiyorum bnde dahil
Ay yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorum ovu testi ile basladık bakalım çatlama ne zaman olacak agustos da güzel güzel çizgilerle birbirimize haber ederiz inşallah

Aminnn insalllahhhagustos hepimize ugur getirse bari.

Ay yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorum ovu testi ile basladık bakalım çatlama ne zaman olacak agustos da güzel güzel çizgilerle birbirimize haber ederiz inşallah
Aynen ya bende seviniyorum sonra diyorumki i sallah benmde olur insallah Allahmm cildririm bn ole bse olsa yahu

Hani bat tarihleri yazılıyor ya en basa o nasıl yapılıyor tet tek rumuzlarımızı yazsak karsısına bat yazsak bir yerde görmüştüm hamile olanlara da hamile diye yazmıslardı bat tarihinden sonra filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…