- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ben de öyle düşünüyorum ovuyla uğraşamamBen ovu filan yapmadan 2 güne 1 düşünüyorum bakalım zor mu ki çalışırken off![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum ovuyla uğraşamamBen ovu filan yapmadan 2 güne 1 düşünüyorum bakalım zor mu ki çalışırken off![]()
Kesinlikle katılıyorum biz de burda öyle yapalım da nasıl yapıldığını bilmiyorumHani bat tarihleri yazılıyor ya en basa o nasıl yapılıyor tet tek rumuzlarımızı yazsak karsısına bat yazsak bir yerde görmüştüm hamile olanlara da hamile diye yazmıslardıbat tarihinden sonra filan
Ama ya catlamayi yakalayamazssaniz en azindan ovulasyon testiyle garantilemis olursunuzBen de öyle düşünüyorum ovuyla uğraşamam
Neden zor olsum benim ilk gebeliğim calısırkendi bir gün durup bir gün yapıyorduk ovu testi ile pik zamanını yani koyulaitığı ve siliklestiği zamanı değerlendirdik 4gğn üst üste olmustu üstüne bir de griptimBen ovu filan yapmadan 2 güne 1 düşünüyorum bakalım zor mu ki çalışırken off![]()
Evet bilen ayar ceksin suraya bi el atalimm bnde blmyormKesinlikle katılıyorum biz de burda öyle yapalım da nasıl yapıldığını bilmiyorum![]()
Bende bilmiyorum acaba konu sahibi mi yapıyordu kiKesinlikle katılıyorum biz de burda öyle yapalım da nasıl yapıldığını bilmiyorum![]()
Konu sahibi yapıyor sanırımBende bilmiyorum acaba konu sahibi mi yapıyordu ki
Maaşallah bacım sanaNeden zor olsum benim ilk gebeliğim calısırkendi bir gün durup bir gün yapıyorduk ovu testi ile pik zamanını yani koyulaitığı ve siliklestiği zamanı değerlendirdik 4gğn üst üste olmustu üstüne bir de griptim![]()
Aminnn canım inşallahMaaşallah bacım sanaama valla zor gibi geliyo bana ya bismillah inşalah Allah bize burda gebeliğimizi konuşmayı da nasip etsin
![]()
Ahaha aynen ya psm etkisiyle nerelere diyor aklım sülalemde sinir olmadıgım kişi, sövmediğim eski olaylar kalmadı ben biraz yogun yasıyorum da etkisinio günler gelsin o zaman düşünürüz boşver![]()
KacirmaaaBen de sipariş edicem testi nasipse 30 gündür yapayım belki iki kere yumurtluyorumdur kaçırmıyım![]()
Amin inşaallahMaaşallah bacım sanaama valla zor gibi geliyo bana ya bismillah inşalah Allah bize burda gebeliğimizi konuşmayı da nasip etsin
![]()
Hahaha hatlar karıştıTemmuz, a, e, e, k, a, o, s, m, Nisan oluyor işte canım10ay say son adetinle
![]()
Aaa canım çok erken degilmimeraba kizlar 9.5 aylik bir bebegim var erkek.yaslari yakin kardes olsunlar istiyorum kiz erkek farketmez saglikli olsun.esimi de ikna edersem yavas yavas denemek istiyorum bakalim.acelemiz yok artik hayirlisi :) bat 5-10 agustos arasi.
En az 4yas olmalı iki çocuk arası... Ben bile kaç kez acaba mı dedim hala da acabalarom var esim bırak akısına diyor ona ragmen 2.çocugu daha bu ay denicem canım. Valla helal sana göze alabiliyorsan daha briisi bebekken diger bebeği buyutmek bakmak bana çok zor gelirmeraba kizlar 9.5 aylik bir bebegim var erkek.yaslari yakin kardes olsunlar istiyorum kiz erkek farketmez saglikli olsun.esimi de ikna edersem yavas yavas denemek istiyorum bakalim.acelemiz yok artik hayirlisi :) bat 5-10 agustos arasi.
Canım senin ilk kaç yaşında okula gidiyor mu?En az 4yas olmalı iki çocuk arası... Ben bile kaç kez acaba mı dedim hala da acabalarom var esim bırak akısına diyor ona ragmen 2.çocugu daha bu ay denicem canım. Valla helal sana göze alabiliyorsan daha briisi bebekken diger bebeği buyutmek bakmak bana çok zor gelir![]()
3yasında canım...Canım senin ilk kaç yaşında okula gidiyor mu?