• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani bat tarihleri yazılıyor ya en basa o nasıl yapılıyor tet tek rumuzlarımızı yazsak karsısına bat yazsak bir yerde görmüştüm hamile olanlara da hamile diye yazmıslardı 😊 bat tarihinden sonra filan
Kesinlikle katılıyorum biz de burda öyle yapalım da nasıl yapıldığını bilmiyorum o_O

Ben ovu filan yapmadan 2 güne 1 düşünüyorum bakalım zor mu ki çalışırken off😞
Neden zor olsum benim ilk gebeliğim calısırkendi bir gün durup bir gün yapıyorduk ovu testi ile pik zamanını yani koyulaitığı ve siliklestiği zamanı değerlendirdik 4gğn üst üste olmustu üstüne bir de griptim😁

Neden zor olsum benim ilk gebeliğim calısırkendi bir gün durup bir gün yapıyorduk ovu testi ile pik zamanını yani koyulaitığı ve siliklestiği zamanı değerlendirdik 4gğn üst üste olmustu üstüne bir de griptim😁
Maaşallah bacım sana😂ama valla zor gibi geliyo bana ya bismillah inşalah Allah bize burda gebeliğimizi konuşmayı da nasip etsin 😍

meraba kizlar 9.5 aylik bir bebegim var erkek.yaslari yakin kardes olsunlar istiyorum kiz erkek farketmez saglikli olsun.esimi de ikna edersem yavas yavas denemek istiyorum bakalim.acelemiz yok artik hayirlisi :) bat 5-10 agustos arasi.

meraba kizlar 9.5 aylik bir bebegim var erkek.yaslari yakin kardes olsunlar istiyorum kiz erkek farketmez saglikli olsun.esimi de ikna edersem yavas yavas denemek istiyorum bakalim.acelemiz yok artik hayirlisi :) bat 5-10 agustos arasi.
Aaa canım çok erken degilmi :-) zorlamısin bak ben sana söylerim:-)

En az 4yas olmalı iki çocuk arası... Ben bile kaç kez acaba mı dedim hala da acabalarom var esim bırak akısına diyor ona ragmen 2.çocugu daha bu ay denicem canım. Valla helal sana göze alabiliyorsan daha briisi bebekken diger bebeği buyutmek bakmak bana çok zor gelir 😱

En az 4yas olmalı iki çocuk arası... Ben bile kaç kez acaba mı dedim hala da acabalarom var esim bırak akısına diyor ona ragmen 2.çocugu daha bu ay denicem canım. Valla helal sana göze alabiliyorsan daha briisi bebekken diger bebeği buyutmek bakmak bana çok zor gelir 😱
Canım senin ilk kaç yaşında okula gidiyor mu?

Back
X