Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20170730-001417.png
    202,9 KB · Görüntüleme: 30
Insallah canim agustosta guzel haberler verriz umarım ben bu ay degerlendiremezsem bidahaki aya kalicak eylul gibi hayirlisi olsun ya
Ben galiba kaldı bile ama daha kesin değil inşallah doktor göremedi diyorum zaten asistandi belki anlamadı salı günü uzman gorucek umudumu kaybetmiyorun inşallah olucak canm Rabbim inşallah bizim de kucaklarimizi boş bırakmaz

Bu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.

Hayırlı olsun maşallah ne zaman dir bekliyosun birde yeni sayfa acarmisin

Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bende soğan kürü incir kürü yapicam vide dua yapicam canm bi yerde okudum tespih çekicem 2 sene oldu hala bekliyorum inşallah

Bu ayin basinda yumurtlama Ağustosun 22sinde eşimin dogum gunu ozaman mutlu haberi vermeyi cok isterdim neguzel bi supriz olurdu bu aralar degerlendirmeye calisiyorum insallah bu ay nasip olur

Canim benim insallahhh rabbim tez vakitte nasip eder insallahh prolaktine baktirmadan incir yapma yukseltiyor yani zorlastirir eger zaten yuksekse insallah guzel haberlerini bekliyorum

Ben de bu ay olsun cok istiyorum bat 6 gun var.ama vucudumda bi belirti goremiyorum..sanirim yine olmadi..olmazsa direk ovalasyon testini alicam.yumurtlamayi mi kaciriyorum acaba

Ben de bu ay olsun cok istiyorum bat 6 gun var.ama vucudumda bi belirti goremiyorum..sanirim yine olmadi..olmazsa direk ovalasyon testini alicam.yumurtlamayi mi kaciriyorum acaba
Adet olmadan 14 15gun onceyi degerlendrdnmi eger degerlendrdysen o aralar yumurtlama gerceklesmistir

4ay.4.ayda geldi tabi ben hala inanamiyorum ve kese kalp olayi netlesmeden kaptirmak istemiyorum.
Bende öyleyim . Bu daha büyük stres . İçim içimi yiyor . Şimdi kese sonra kalp atışı derken çok zormuş . Bol bol su iç şimdiden benim hemen idrar enfeksiyonum oluştu . Hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…