- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Bu topigi acan arkadasimiz hamile kizlarBuhayatbenim tebrikler canim annen o tespihi nasil cekti ayrintili anlatirmisin allah bizede nasip etsin insallah
Ben galiba kaldı bile ama daha kesin değil inşallah doktor göremedi diyorum zaten asistandi belki anlamadı salı günü uzman gorucek umudumu kaybetmiyorun inşallah olucak canm Rabbim inşallah bizim de kucaklarimizi boş bırakmazInsallah canim agustosta guzel haberler verriz umarım ben bu ay degerlendiremezsem bidahaki aya kalicak eylul gibi hayirlisi olsun ya
Hayırlı olsun maşallah ne zaman dir bekliyosun birde yeni sayfa acarmisinBu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.
Hayırlı olsun maşallah ne zaman dir bekliyosun birde yeni sayfa acarmisin
Allah hayırlı dogumlar nasip etsin insallah gonlune gore olur canim bu arada folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar4ay.4.ayda geldi tabi ben hala inanamiyorum ve kese kalp olayi netlesmeden kaptirmak istemiyorum.
Allah hayırlı dogumlar nasip etsin insallah gonlune gore olur canim bu arada folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bende soğan kürü incir kürü yapicam vide dua yapicam canm bi yerde okudum tespih çekicem 2 sene oldu hala bekliyorum inşallahBu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.
Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bende soğan kürü incir kürü yapicam vide dua yapicam canm bi yerde okudum tespih çekicem 2 sene oldu hala bekliyorum inşallah
Bu ayin basinda yumurtlama Ağustosun 22sinde eşimin dogum gunu ozaman mutlu haberi vermeyi cok isterdim neguzel bi supriz olurdu bu aralar degerlendirmeye calisiyorum insallah bu ay nasip olur
Adet olmadan 14 15gun onceyi degerlendrdnmi eger degerlendrdysen o aralar yumurtlama gerceklesmistirBen de bu ay olsun cok istiyorum bat 6 gun var.ama vucudumda bi belirti goremiyorum..sanirim yine olmadi..olmazsa direk ovalasyon testini alicam.yumurtlamayi mi kaciriyorum acaba
Bende öyleyim . Bu daha büyük stres . İçim içimi yiyor . Şimdi kese sonra kalp atışı derken çok zormuş . Bol bol su iç şimdiden benim hemen idrar enfeksiyonum oluştu . Hayirlisi olsun hakkimizda4ay.4.ayda geldi tabi ben hala inanamiyorum ve kese kalp olayi netlesmeden kaptirmak istemiyorum.
İnofolic combi iciyo musun eczaneden al hemen ve sogan.kuru yap cnmBende bu ay hamile kalmak istiyoruummmm
Bir senelik evliyim Hic korunmadim olmadı bu ay ilk defa Klomen kullandım doktorum tatilde olduğu icin takip yapamıyor maalesef bu arada pkoluyum inşallah bu ay olur
Bende öyleyim . Bu daha büyük stres . İçim içimi yiyor . Şimdi kese sonra kalp atışı derken çok zormuş . Bol bol su iç şimdiden benim hemen idrar enfeksiyonum oluştu . Hayirlisi olsun hakkimizda
Ca nm bu inofolic Combi ne işe yariyorİnofolic combi iciyo musun eczaneden al hemen ve sogan.kuru yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?