- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Benim bata çok az kaldı canım ama umudum yok bi haftaya bu konu başladığına katılırım bekle beni
Benim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.
Hala adet olmadim ama her ay bir oncekinden daha çok istiyorum dualarda bulusalim
Bennn temmuzda denemelere basliycaz Ağustos da güzel haber alır mıyım bilmiyorum ama olursa hemen süper olur
İnsallah canim ben nisanda basladim imsallah bu ay son olur denemeler tutar
Benim de 5.ayım, bat 11 temmuz, umutlu değilim ama olursa ne güzel olur..
Çevremde çoğu insan aylarca uğraşıyor bizde bu ay başlayalım dedik aslında Ekim gibi düşünüyordum eşim olmayabilir hemen dedi
Inşallah canım inşallah bebis naz etmez gelir pko mu var bende malesef var benim temmuz sonu yarın smear testi icin gitcem ve bakalım rotamız ne olacak
Merhaba Allah isteyen herkese evlat sevinci versin inşallah , ben de 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Umutsuzluğa kapılıyor olsam da çok istiyorum.inşallah hepimize nasip olur sağlıklı bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?