- 27 Nisan 2017
- 86
- 27
- 3
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
İnşallah hamilesindir canim benide listeye al demiştim ama bugün adet oldum malesef artık bat 24 ağustos diye devam ediyim. Bu ayda hüsran.Canim misafirim var bugun anca yarin.Allah razi olsun insallah tez zamanda sizi de sevindirsin aglicaktim nerdeyse a umutlanmak istemiyorum. Kan vermeden
cok sevindim hayirlo olsun Allah hayirli saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinBiarada baktirdim.kandaa 91 cikti
cok sevindim hayirlo olsun Allah hayirli saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi nasip eylesin insallah :)Biarada baktirdim.kandaa 91 cikti
inşallah çok beklemeden hamile kalırsın. ovulasyon testlerine çok güvenme canım. ben geçen ay ovu testinde pozitifi gördükten 4 gün sonra yumurtlamışım. ya da bende anormallik var :) potzitifi gördükten sonra ki 5. güne kadar çalışmalara devam et bence :)Merhaba kızlar bizde bu ay çocuk için denemelere başlıcaz bakalım adetimin 10. günündeyim bugun ovulasyon testiyle takibe başladım inş Allah isteyen herkese nasip eder
İnş canım evet doğru söylüyosun çok güvenmemek lazım bakalım inş olur sen hamilesin galiba:)inşallah çok beklemeden hamile kalırsın. ovulasyon testlerine çok güvenme canım. ben geçen ay ovu testinde pozitifi gördükten 4 gün sonra yumurtlamışım. ya da bende anormallik var :) potzitifi gördükten sonra ki 5. güne kadar çalışmalara devam et bence :)
Canım belkide yumurtlama agrısıdır benimde yumurtlama günümde kasıklarımda agrı olur ovulasyon testiyle bi test yap istersenBenim yumurtlama gunum yaklasiyor belkide bugun bikac gündür kasıklarımda agri gibi adetin ilk belirtisi gibi...adetimede cok var bu bikac gun iliski yasamaktan cekiniyorum ya tuttuysa zarari olursa, belirtileri nezaman ortaya cikiyor bide net anlasak keske
yok maalesef değilim .inşallah bu ay olur :)İnş canım evet doğru söylüyosun çok güvenmemek lazım bakalım inş olur sen hamilesin galiba:)
Canim ovulasyon testi beni gecen ay yaniltti doktora gttigimde 10gun sora ogrendim ovulasyon guvenmedim adetim 28.gunu yunurtlama gordu doktor bu ayda ayni durumsa bugun yarin diye hesap ediyorum değilse tuturmakta zorlancam bi haftadir ilişkide duzenli oncesinde yumurtladiysam diye aklimda soru işareti?Canım belkide yumurtlama agrısıdır benimde yumurtlama günümde kasıklarımda agrı olur ovulasyon testiyle bi test yap istersen
İnş canım :)yok maalesef değilim .inşallah bu ay olur :)
Anladım canım sen ozaman yinede riske atmadan gün aşırı çalışmalara devam edin bakalım bende adetin 10. günündeyim hayırlısı inş tuttururuz:)Canim ovulasyon testi beni gecen ay yaniltti doktora gttigimde 10gun sora ogrendim ovulasyon guvenmedim adetim 28.gunu yunurtlama gordu doktor bu ayda ayni durumsa bugun yarin diye hesap ediyorum değilse tuturmakta zorlancam bi haftadir ilişkide duzenli oncesinde yumurtladiysam diye aklimda soru işareti?
Insallah canim belirtilerinide bilmiyoruz ki ilk hamilelik olunca ,,,degil olursa tabi...Anladım canım sen ozaman yinede riske atmadan gün aşırı çalışmalara devam edin bakalım bende adetin 10. günündeyim hayırlısı inş tuttururuz:)
Stres yapma cnm cok detayli dusunmemeye calis sen iliskiyi degerlendir hayirlisiyla belkide tutacaktir amin gonlune gore olr insallah bu ay hepimizin moral cok onemliMoralim çok bozuldu doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum klomen kullandım cuma doktora gittim 9 tane yumurta gördü ve çok iyi falan d3di sağ tüp tıkalı ve sağ tüpte daha büyük ve daha çok yumurta vardı ama solda da 4 tane 9mm 6mm 5mm yumurta gördü pazar günü acile git tekrar baksınlar dedi bugün gittim başka bi doktora sağ da hiç yumurta gormedi sol da sadece 1 tane 10mm gördü çok üzüldüm adetimin 14. Günü 9mm olan yumurtam 2 günde 1mm büyümüş normalde bir günde 1 2mm büyümesi gerek dedi diğer yumurtalarım nereye gitti bilmiyorum yumurtam büyümeden adet olucam bu ayda salı günü tekrar doktorum gel demişti inşallah anlamisnizdir ağlamaktan zorla yaziyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?