Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bendede panik atak var 8 aydır antidepresan kullanıyorum ocak 'ta atak geçirmiştim.
Bebek de düşünüyoruz ayrıca polikistik over de var .
Adet düzenlemek yumurtlama zamanını görmek için protestan iğne yaptırdım 7.gün hala bekliyorum .

Ayrıca hamile kalınca 12 hafta antidepresan kullanmamak gerekiyormus .
Tedavi yi de bırakamıyorum atak geçiriyorum 5 ay daha beklemek de istemiyorum bebek için.

Karmakarışık bir haldeyim bende

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim
Sonucu merak ettim hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar,
26 Temmuz SAT günümdü. SAT'den itibaren 15. ve 17. günlerde pembe renkli akıntım oldu birkaç saatlik. Daha önce yaşamadığım için biraz endişelendim. Dayanamayıp 2 test yaptım. 13 Ağustos(19. gün) negatif. 15 Ağustos'ta yaptığım testte ise silik çizgi olduğu yönünde bi iddiam var :) Ancak yanıltıcı olabileceğini biliyorum. BAT tarihi 20 Ağustos. Kan testi ve idrar testi için hangi tarih beklenmeli? pembe akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Kan testinde çıkar sonucun silik olan testi atarmısın bakalım belki bizde görürüZ

ben söktürücü kulladığım halde hastalanamadım . gebelik te yok . biran önce adet olmam gerekiyor yumurtlama takibi için onu bile yapamiyorum şuan
kist olustugu ay catlatma ignesinin 37.gunu igne ilactan sonra regl olmustum bazen olabiliyor sıkmayin caninizi zamana birakin 7aydir bende ugrasiyorum sonuc sifir ya yumurta catlamaz kist olur ya yumurta catlar tutmaz kendiliginden zaten hic yumurtlayamiyorum bu ayda esim yanimda olmayacagi icin dogum kontrol hapi kullandimki biran once regl olup tekrar takibe baslayayim yoksa 7haftadannonce hastalanamiyorum sabirdan baska ilacimiz caremiz yok

benim gibi sabırsız biri için çok zor olsada dediğiniz çok doğru . doğru zaman ve nasip ne zamansa artık .

merhaba kızlar bugun adetımın 11.günü yumurta beyazı şeklinde yoğun bır akıntı oldu elıme aldım baya uzuyo hafıf krem renginde bunu gorunce nezaman yumurta catlar nezamanlarda ılıskıye gırıyım bılen varmı bu konu hakkında yardım lutfen

bir kaç güne çatlıyo sen degerlendirmeye başla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…