Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapma cnm cok detayli dusunmemeye calis sen iliskiyi degerlendir hayirlisiyla belkide tutacaktir amin gonlune gore olr insallah bu ay hepimizin moral cok onemli
Elimden gelmiyo sanki düşük yapmışım gibi hissediyorum kendimi çok ümitlenmistim 9 tane yumurta deyince 8 tanesi nereye uçtu bilmiyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Eki Görüntüle 2027646 Bugün adetin başlangıcından 8. Gün ama ovulasyon testi koyuluğu iyi değil mi
Yaniltici olabiliyor canim testler benim nezaman yapsam cift cikardi sora sıliklesti gittikce bi hafta sora doktora gttim adetimin 28.gun yumurtlamamışım şimdi alip yapsam yine guvensizlik yaşarım.

Elimden gelmiyo sanki düşük yapmışım gibi hissediyorum kendimi çok ümitlenmistim 9 tane yumurta deyince 8 tanesi nereye uçtu bilmiyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Canim bazen yumurtlamada yunurtalar gelismez yada buyumez fonksiyonuyla alakali bunun icin incir kurü iyi geliyor ama hormon seviyende cok onemli test yaptirdinmi

Kızlar bende bu ay başladım ovulasyon testinde bugün 3.günüm takvime göre yarın yada öbür gün gösteriyor yumurtlama gününü ama bugün sabah ilişki oldu öğlen yaptım testte diğer iki günden çok daha koyu çıktı

Canim bazen yumurtlamada yunurtalar gelismez yada buyumez fonksiyonuyla alakali bunun icin incir kurü iyi geliyor ama hormon seviyende cok onemli test yaptirdinmi
Hormon testim guzel cıktı incir kürünü duymuştum ana önce soğan kürü yap diyolar doktora soyledim öyle bişey yok falan dedi Ama ben yapicam karar verdim canım soğan kürü ile basliycam inşallah önümüzde ki ay

Inciri genelde sogandan sora adet bitiminde yunurtlamayi kalitelestirsin diye yapanlar var kuzenim ikisini uyguladı faydasini gordu

Yarın yada öbür gün yumurtlarsın gibi ama sen yinede bugünüde boş geçirme bence nolur nolmaz

Insallah canim belirtilerinide bilmiyoruz ki ilk hamilelik olunca ,,,degil olursa tabi... insan tecrubesiz kaliyor tuturmus olupta iliskiye devam edenlere bi zarari oluyor mu ki hep bunu merak etmisimdir
Valla bende bilmiyorumki canım aynı senin gibiyim hamile kalsam anlamıcam

Kızlar merhaba iğneden sonraki 17. Günüm hala gelen giden yok iki gün önce test yaptım negatif silik çizgi bilee yok kaçıncı gün hasta olmam gerekiyor 14. Günü regl gunume denk geliyordu

Hala calismalara devam rabbim nasip etsin hayirlisiyla insallah bu 5. Ayim hayirlisi rabbimden ol derse olur biliyorum

Bende istiyorum hemde çok 14 ay oldu tık yok 3 kez klomen tedavisi gordum yine yok yok adetler düzensiz nasıl duzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…